reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
jedź na kardiologię na ginekologii mogą nie mieć dostatecznej wiedzy i sprzętu. Powodzenia i trzymam kciuki
ps wcześniej nie doczytałąm co to za lek, także nie ma co czekać jedź do szpitala

Ostatnia edycja:
Dzwonilam na pogotowie, Pan powiedzial ze wg niego to pewnie jakiś nerwoból międzyżebrowy, ale żeby pojechać do szpitala to zrobią badania. I ze raczej acard a raczej jego brak nie powinien miec wpływu. Tylko mnie zebra nie bola, nie no pojadę, niech badają.

Ostatnia edycja:
Kurcze z sercem nie ma żartów...ja chociaż nie mam problemów z ciśnieniem, dziś normalnie aż zielona się robiłam tak mi było słabo.... i duszno.... już się zaczęłam zastanawiać czy aż tak się przeżarłam że brak miejsca na płuca czy po prostu takie dziś ciśnienie d.... szczerze to dobrze że te święta się już kończą bo normalnie można umrzeć z przejedzenia...gdziekolwiek człowiek się nie pojawi to wpychają ..jedz jedz....masakra.... w następne święta pójdę za przykładem cytryny i spędzę w domu... ze szczupłą lodówką.....

Aisha_23, z własnego doświadczenia wiem, że z sercem nie ma żartów. Mam nadzieję, że już jesteś w szpitalu i ci pomagają...

W ogóle, w takich przypadkach to raczej nie ma sensu czekać i pisać na forum, tylko od razu jechać na SOR

Ostatnia edycja:
reklama
Sembo jak dla mnie osiągasz mistrzostwo. W życiu bym na panterkę nie wpadła!!!
No i rockstar - NIGDY nie udało mi się uzyskać takiego efektu...

Aisha daj znać, co ci lekarz powiedział. Trzymam kciuki!

Do góry