reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny, przepraszam, ze przeszkadzam, ale muszę przywołaś koleżankę do porządku ;-) ;-)
NANULIKA, MELDOWAĆ SIĘ TU MIGUSIEM NA CZERWCÓWKACH 2012 I OPOWIADAĆ, CO U CIEBIE SŁYCHAĆ!!! OOOO!!! ;-):-)

U mnie też kurde był kopniak, a potem cisza...chciałabym, zeby już zaczeło się na dobre, bo zaczynam się martwić :-( dobrze, ze juz za 4 dni wizyta. Ciekawe, co z tymi wynikami badań mi powie....

Ja na wigilii to o jaaaa, to było straszne, moje jelita o mało nie wybuchły, a wcale dużo nie zjadłam, ale cięzkie-wiadomo. Dziś lepiej, jadłam jeszcze bardziej na raty. Zmęczona za to jestem jak pies, bo wczoraj dopiero o 1.00 byłam w domu, a dzis od rana w rozjazdach i też nie dawno wrócilam.

hejoooo
My na maxa leniwie,w łózeczku ...ksiazka,film,,,zarelko zarelko....dzisiaj do rodziny....na inne zarelko.. sylwester w tym roku tez na slodko....;D Jak 8 stycznia wkrocze na wage na wizycie to moze byc szok;D Pwiem Wam,ze zawsze duzo jadlam,jednak ciazy moj metabolizm podupadl o jakies 80% i teraz nie nadaza za moim tempem przyswajania pokarmow:rofl2::rofl2:

poza tym Świeta cudowne,tylko śniegu za oknem brak:(

Mala kopie na calego,duzo miejsca ma wiec korzysta na calego...

Caluuuuusy:*

Mnie też kopie w najlepsze. Oglądałam rano z W. "Dumę i uprzedzenie" (kochany mój, nawet się nie nudził :-D), a dzieciak chyba sobie trampolinę urządził z mojej macicy :-)

Mnie też kopie w najlepsze. Oglądałam rano z W. "Dumę i uprzedzenie" (kochany mój, nawet się nie nudził :-D), a dzieciak chyba sobie trampolinę urządził z mojej macicy :-)
Tez tak mam ..:-Dtrampolina super sprawa :-D ,,ale potem bedzie juz ciasno i wieczorem z 2 godziny puka i puka ,a jablka jak jem to jak uczta dla niego :tak:.

Czołem babole :-D
Właśnie po przerwie usiadłam do kompa i jestem w szoku, że ktoś tu w ogóle zaglądał.
Ja się objadłam i po 2 dniach biegania dzisiaj siedzę i nic nie robię ku swej wielkiej radości.

Moje maleństwo daje do wiwatu. Od dwóch dni budzę się w nocy ok 3, bo tak daje :-D
No i wczoraj trampoliną był pęcherz :sorry:

Ja zaglądam na forum, bo na szczęście siedzę w domu i Bogu za to dziękuję... :-) Chyba oszalałabym, gdybym miała spędzić święta z ogromną rodziną, w jakimś cholernym hałasie. W tym roku po prostu padnięta jestem i marzy mi się lenistwo, więc siedzimy sobie w domu, zjedliśmy śniadanie, później ciasto, teraz popijamy herbatę z cytryną i wcinamy pomarańcze.
Mam w domu tyle śledzi i ryby po grecku, że Bóg mi świadkiem - do soboty pewnie nie będę nic gotować :sorry: Pluję sobie tylko w brodę, że tyle pieniędzy wydałam na Święta, jakby w dupach za mało było :confused2: Na Wielkanoc będę mądrzejsza, tyle wiem.

Pooglądam sobie ostatnią część Zmierzchu, ciao :-D

Och, no i do pracy idę dopiero w przyszłą środę, więc rzecz jasna umieram ze szczęścia :-)

Ostatnia edycja:
Ja każdego gościa obdarowałam jedzeniem, ale lodówka i tak full ma ;/
Pewnie połowę wywalę :-(
No ale cóż. Tak widocznie musiało być.

reklama
dziś znowu cisza w brzuchu O_O moja mała ma chyba humorki swoje... ciekawe kiedy się zacznie na dobre? a już niedługo będzie skan !!nie mogę się doczekać.

Do góry