reklama
U mnie też kurde był kopniak, a potem cisza...chciałabym, zeby już zaczeło się na dobre, bo zaczynam się martwić :-( dobrze, ze juz za 4 dni wizyta. Ciekawe, co z tymi wynikami badań mi powie....
Ja na wigilii to o jaaaa, to było straszne, moje jelita o mało nie wybuchły, a wcale dużo nie zjadłam, ale cięzkie-wiadomo. Dziś lepiej, jadłam jeszcze bardziej na raty. Zmęczona za to jestem jak pies, bo wczoraj dopiero o 1.00 byłam w domu, a dzis od rana w rozjazdach i też nie dawno wrócilam.
Ja na wigilii to o jaaaa, to było straszne, moje jelita o mało nie wybuchły, a wcale dużo nie zjadłam, ale cięzkie-wiadomo. Dziś lepiej, jadłam jeszcze bardziej na raty. Zmęczona za to jestem jak pies, bo wczoraj dopiero o 1.00 byłam w domu, a dzis od rana w rozjazdach i też nie dawno wrócilam.
Noelle1986
Fanka BB :)
hejoooo
My na maxa leniwie,w łózeczku ...ksiazka,film,,,zarelko zarelko....dzisiaj do rodziny....na inne zarelko.. sylwester w tym roku tez na slodko....;D Jak 8 stycznia wkrocze na wage na wizycie to moze byc szok;D Pwiem Wam,ze zawsze duzo jadlam,jednak ciazy moj metabolizm podupadl o jakies 80% i teraz nie nadaza za moim tempem przyswajania pokarmow
poza tym Świeta cudowne,tylko śniegu za oknem brak
Mala kopie na calego,duzo miejsca ma wiec korzysta na calego...
Caluuuuusy:*
My na maxa leniwie,w łózeczku ...ksiazka,film,,,zarelko zarelko....dzisiaj do rodziny....na inne zarelko.. sylwester w tym roku tez na slodko....;D Jak 8 stycznia wkrocze na wage na wizycie to moze byc szok;D Pwiem Wam,ze zawsze duzo jadlam,jednak ciazy moj metabolizm podupadl o jakies 80% i teraz nie nadaza za moim tempem przyswajania pokarmow
poza tym Świeta cudowne,tylko śniegu za oknem brak
Mala kopie na calego,duzo miejsca ma wiec korzysta na calego...
Caluuuuusy:*
Tez tak mam ..trampolina super sprawa ,,ale potem bedzie juz ciasno i wieczorem z 2 godziny puka i puka ,a jablka jak jem to jak uczta dla niego .Mnie też kopie w najlepsze. Oglądałam rano z W. "Dumę i uprzedzenie" (kochany mój, nawet się nie nudził ), a dzieciak chyba sobie trampolinę urządził z mojej macicy :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czołem babole
Właśnie po przerwie usiadłam do kompa i jestem w szoku, że ktoś tu w ogóle zaglądał.
Ja się objadłam i po 2 dniach biegania dzisiaj siedzę i nic nie robię ku swej wielkiej radości.
Moje maleństwo daje do wiwatu. Od dwóch dni budzę się w nocy ok 3, bo tak daje
No i wczoraj trampoliną był pęcherz
Właśnie po przerwie usiadłam do kompa i jestem w szoku, że ktoś tu w ogóle zaglądał.
Ja się objadłam i po 2 dniach biegania dzisiaj siedzę i nic nie robię ku swej wielkiej radości.
Moje maleństwo daje do wiwatu. Od dwóch dni budzę się w nocy ok 3, bo tak daje
No i wczoraj trampoliną był pęcherz
citrus
Ja zaglądam na forum, bo na szczęście siedzę w domu i Bogu za to dziękuję... :-) Chyba oszalałabym, gdybym miała spędzić święta z ogromną rodziną, w jakimś cholernym hałasie. W tym roku po prostu padnięta jestem i marzy mi się lenistwo, więc siedzimy sobie w domu, zjedliśmy śniadanie, później ciasto, teraz popijamy herbatę z cytryną i wcinamy pomarańcze.
Mam w domu tyle śledzi i ryby po grecku, że Bóg mi świadkiem - do soboty pewnie nie będę nic gotować Pluję sobie tylko w brodę, że tyle pieniędzy wydałam na Święta, jakby w dupach za mało było Na Wielkanoc będę mądrzejsza, tyle wiem.
Pooglądam sobie ostatnią część Zmierzchu, ciao
Och, no i do pracy idę dopiero w przyszłą środę, więc rzecz jasna umieram ze szczęścia :-)
Mam w domu tyle śledzi i ryby po grecku, że Bóg mi świadkiem - do soboty pewnie nie będę nic gotować Pluję sobie tylko w brodę, że tyle pieniędzy wydałam na Święta, jakby w dupach za mało było Na Wielkanoc będę mądrzejsza, tyle wiem.
Pooglądam sobie ostatnią część Zmierzchu, ciao
Och, no i do pracy idę dopiero w przyszłą środę, więc rzecz jasna umieram ze szczęścia :-)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja każdego gościa obdarowałam jedzeniem, ale lodówka i tak full ma ;/
Pewnie połowę wywalę :-(
No ale cóż. Tak widocznie musiało być.
Pewnie połowę wywalę :-(
No ale cóż. Tak widocznie musiało być.
reklama
sembonzakura
dziś znowu cisza w brzuchu O_O moja mała ma chyba humorki swoje... ciekawe kiedy się zacznie na dobre? a już niedługo będzie skan !!nie mogę się doczekać.
Podziel się: