reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny, przepraszam, ze przeszkadzam, ale muszę przywołaś koleżankę do porządku ;-) ;-)
NANULIKA, MELDOWAĆ SIĘ TU MIGUSIEM NA CZERWCÓWKACH 2012 I OPOWIADAĆ, CO U CIEBIE SŁYCHAĆ!!! OOOO!!! ;-):-)

U mnie też kurde był kopniak, a potem cisza...chciałabym, zeby już zaczeło się na dobre, bo zaczynam się martwić :-( dobrze, ze juz za 4 dni wizyta. Ciekawe, co z tymi wynikami badań mi powie....

Ja na wigilii to o jaaaa, to było straszne, moje jelita o mało nie wybuchły, a wcale dużo nie zjadłam, ale cięzkie-wiadomo. Dziś lepiej, jadłam jeszcze bardziej na raty. Zmęczona za to jestem jak pies, bo wczoraj dopiero o 1.00 byłam w domu, a dzis od rana w rozjazdach i też nie dawno wrócilam.

hejoooo
My na maxa leniwie,w łózeczku ...ksiazka,film,,,zarelko zarelko....dzisiaj do rodziny....na inne zarelko.. sylwester w tym roku tez na slodko....;D Jak 8 stycznia wkrocze na wage na wizycie to moze byc szok;D Pwiem Wam,ze zawsze duzo jadlam,jednak ciazy moj metabolizm podupadl o jakies 80% i teraz nie nadaza za moim tempem przyswajania pokarmow:rofl2::rofl2:

poza tym Świeta cudowne,tylko śniegu za oknem brak:(

Mala kopie na calego,duzo miejsca ma wiec korzysta na calego...

Caluuuuusy:*

Mnie też kopie w najlepsze. Oglądałam rano z W. "Dumę i uprzedzenie" (kochany mój, nawet się nie nudził :-D), a dzieciak chyba sobie trampolinę urządził z mojej macicy :-)

Mnie też kopie w najlepsze. Oglądałam rano z W. "Dumę i uprzedzenie" (kochany mój, nawet się nie nudził :-D), a dzieciak chyba sobie trampolinę urządził z mojej macicy :-)
Tez tak mam ..:-Dtrampolina super sprawa :-D ,,ale potem bedzie juz ciasno i wieczorem z 2 godziny puka i puka ,a jablka jak jem to jak uczta dla niego :tak:.

Czołem babole :-D
Właśnie po przerwie usiadłam do kompa i jestem w szoku, że ktoś tu w ogóle zaglądał.
Ja się objadłam i po 2 dniach biegania dzisiaj siedzę i nic nie robię ku swej wielkiej radości.

Moje maleństwo daje do wiwatu. Od dwóch dni budzę się w nocy ok 3, bo tak daje :-D
No i wczoraj trampoliną był pęcherz :sorry:

Ja zaglądam na forum, bo na szczęście siedzę w domu i Bogu za to dziękuję... :-) Chyba oszalałabym, gdybym miała spędzić święta z ogromną rodziną, w jakimś cholernym hałasie. W tym roku po prostu padnięta jestem i marzy mi się lenistwo, więc siedzimy sobie w domu, zjedliśmy śniadanie, później ciasto, teraz popijamy herbatę z cytryną i wcinamy pomarańcze.
Mam w domu tyle śledzi i ryby po grecku, że Bóg mi świadkiem - do soboty pewnie nie będę nic gotować :sorry: Pluję sobie tylko w brodę, że tyle pieniędzy wydałam na Święta, jakby w dupach za mało było :confused2: Na Wielkanoc będę mądrzejsza, tyle wiem.

Pooglądam sobie ostatnią część Zmierzchu, ciao :-D

Och, no i do pracy idę dopiero w przyszłą środę, więc rzecz jasna umieram ze szczęścia :-)

Ostatnia edycja:
Ja każdego gościa obdarowałam jedzeniem, ale lodówka i tak full ma ;/
Pewnie połowę wywalę :-(
No ale cóż. Tak widocznie musiało być.

reklama
dziś znowu cisza w brzuchu O_O moja mała ma chyba humorki swoje... ciekawe kiedy się zacznie na dobre? a już niedługo będzie skan !!nie mogę się doczekać.

Do góry