reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Hahaaaaaaaa, a mnie po raz pierwszy od kilku lat nic nie dolega po Wigilii :-D Może dlatego, że wzięłam Espumisan tuż przed pierwszym daniem, albo dlatego, że porcje nakładałam naprawdę symboliczne :blink:
Współczuję Mysiaku, masz w domu coś na zgagę?

reklama
ja na szczęście zgagi nie mam ale wszystkiego się objadłam:) przysunęli mi stół do łóżka w salonie i mogłam na leżaka też brać udział w kolacji:)mąż się spisał z kluskami z makiem a mamy rarytas-pierogi PYCHA!!! Synuś dostał

niesamowite zapominajka: 6 miesiąć, to znaczy że ja też już niedługo:) jak pomyślę że w 26 rodziłam synka- wyobrażacie sobie?

rodzice zostaną na noc, zjemy śniadanko, potem wpadną teście... uwielbiam święta:)

dziewczynki życzę wam siły w waszym brzuszkowym czasie, dużo miłości i spokoju w rodzinnej atmosferze!!!

Ja tez w tym roku delikatnie zjadlam... w dodatku na raty bo na raz po grzybowej wrabac wszystko inne nie dalo rady...
Na wadze nadal +3 i oby tak zostalo jak najdluzej:)

Zapo szok! Ze to juz szosty! Wow! Mnie jakos tak wolno moj suwak pelznie... i ruchow nadal brak...

Aisha piekne pazurki! Moje tez naturalne,jedynie pomalowane hybryda zamiast zwyklym lakierem....

Ostatnia edycja:
Nanu, przecież to dopiero 19. tydzień. Możesz czekać jeszcze dwa dni, albo dwa, nawet trzy tygodnie, spokojnie! Też się nie mogłam doczekać, a dopiero kilka dni temu zaczęłam porządnie dostawać kopniaki, a to był dwudziesty tydzień ;-)

dziś rano dostałam buta od mojego karpika ;) tak na boże narodzenie;))) już się martwiła bo była cisza przez dwa dni. U nas 12:30 a my dalej w łóżku :)))))

Wiem,wiem,ze jeszcze niby czas na te kopy ale ja tak juz bym chciala!:D
Gin ostrzegala ze moga byc pozniej ze wzgl na lozysko na przedniej scianie... tylko wiecie jak to jest! Teorie sie zna a w praktyce baba swiruje!

Ale poki co czuje sie blogo bo pierwszy raz od kilku miesiecy siadlam i przeczytalam 120 stron ksiazki... nareszcie mialam na to czas i sily:)

Słuchajcie, a jak ze mnie napięcie zeszło dzisiaj całe... O jedenastej jak mnie zmogło, tak tylko leżałam bez ruchu. Psychicznie czuję się tak błogo, jakbym puściła przeolbrzymiego bąka, taka leciutka jak balonik :-D Nie sądziłam, że stresy, uczelnia, praca i gotowanie tak mocno mnie zmęczyły :szok:

O, a Maluch dzisiaj tak daje czadu od rana, że nawet sobie nie wyobrażałam, że tak można! Kopie i kopie, od rana kilkadziesiąt razy!

Ostatnia edycja:
reklama
ach! ugotowałam genialny barszcz wigilijny wg tradycji mojej babci i zjadłam dwie dokładki, a teraz czuje że święta są kompletne. Jeszcze tylko zasadze wielki kawał piernika z polewą z mlecznej czekolady marmoladą borówkową i legnę znów na łożu odbijać sobie stresy zeszłego tygodnia ;) Mam nadzieję że wszystkim mamom święta mijają równie przyjemnie :))

Do góry