reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hahaaaaaaaa, a mnie po raz pierwszy od kilku lat nic nie dolega po Wigilii :-D Może dlatego, że wzięłam Espumisan tuż przed pierwszym daniem, albo dlatego, że porcje nakładałam naprawdę symboliczne :blink:
Współczuję Mysiaku, masz w domu coś na zgagę?

reklama
ja na szczęście zgagi nie mam ale wszystkiego się objadłam:) przysunęli mi stół do łóżka w salonie i mogłam na leżaka też brać udział w kolacji:)mąż się spisał z kluskami z makiem a mamy rarytas-pierogi PYCHA!!! Synuś dostał

niesamowite zapominajka: 6 miesiąć, to znaczy że ja też już niedługo:) jak pomyślę że w 26 rodziłam synka- wyobrażacie sobie?

rodzice zostaną na noc, zjemy śniadanko, potem wpadną teście... uwielbiam święta:)

dziewczynki życzę wam siły w waszym brzuszkowym czasie, dużo miłości i spokoju w rodzinnej atmosferze!!!

Ja tez w tym roku delikatnie zjadlam... w dodatku na raty bo na raz po grzybowej wrabac wszystko inne nie dalo rady...
Na wadze nadal +3 i oby tak zostalo jak najdluzej:)

Zapo szok! Ze to juz szosty! Wow! Mnie jakos tak wolno moj suwak pelznie... i ruchow nadal brak...

Aisha piekne pazurki! Moje tez naturalne,jedynie pomalowane hybryda zamiast zwyklym lakierem....

Ostatnia edycja:
Nanu, przecież to dopiero 19. tydzień. Możesz czekać jeszcze dwa dni, albo dwa, nawet trzy tygodnie, spokojnie! Też się nie mogłam doczekać, a dopiero kilka dni temu zaczęłam porządnie dostawać kopniaki, a to był dwudziesty tydzień ;-)

dziś rano dostałam buta od mojego karpika ;) tak na boże narodzenie;))) już się martwiła bo była cisza przez dwa dni. U nas 12:30 a my dalej w łóżku :)))))

Wiem,wiem,ze jeszcze niby czas na te kopy ale ja tak juz bym chciala!:D
Gin ostrzegala ze moga byc pozniej ze wzgl na lozysko na przedniej scianie... tylko wiecie jak to jest! Teorie sie zna a w praktyce baba swiruje!

Ale poki co czuje sie blogo bo pierwszy raz od kilku miesiecy siadlam i przeczytalam 120 stron ksiazki... nareszcie mialam na to czas i sily:)

Słuchajcie, a jak ze mnie napięcie zeszło dzisiaj całe... O jedenastej jak mnie zmogło, tak tylko leżałam bez ruchu. Psychicznie czuję się tak błogo, jakbym puściła przeolbrzymiego bąka, taka leciutka jak balonik :-D Nie sądziłam, że stresy, uczelnia, praca i gotowanie tak mocno mnie zmęczyły :szok:

O, a Maluch dzisiaj tak daje czadu od rana, że nawet sobie nie wyobrażałam, że tak można! Kopie i kopie, od rana kilkadziesiąt razy!

Ostatnia edycja:
reklama
ach! ugotowałam genialny barszcz wigilijny wg tradycji mojej babci i zjadłam dwie dokładki, a teraz czuje że święta są kompletne. Jeszcze tylko zasadze wielki kawał piernika z polewą z mlecznej czekolady marmoladą borówkową i legnę znów na łożu odbijać sobie stresy zeszłego tygodnia ;) Mam nadzieję że wszystkim mamom święta mijają równie przyjemnie :))

Do góry