reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wikki współczuję, ale na pewno teraz już będzie wszystko ok! Czekamy na wieści z kolejnej wizyty. A wielkością się nie przejmuj, Twój gin wie lepiej....w szpitalach lubią straszyć i krew psuć....

Citrus zaciskam kciuki! Czekam na relację!

Ja miałam dziś straszne sny, o mojej suni, jejku...była cała pogryziona, strasznie to wyglądało, krew i w ogóle. Aż wstałam w nocy, żeby ją wyściskać- ale na mnie patrzyła haha ;) "Weź spać mi się chcę!" haha. I właśnie patrzę przez okno, a tam świata nie widać- tak sypało. Dziś mnóstwo śniegu i minus 2 stopnie. Na 12.10 mam wizytę u gina- chcę, żeby tę szyjkę sprawdziła i tętno płodu zmierzyła chociaż, a w czwartek znów kuj,kuj! Miłego dnia! Coraz bliżej święta :-D

Nanulika- fakt ja śpię dość długo średnio wstaję 9.30-11.00 zależy, którego dnia i jak poprzedniego dnia się kładę.

Ostatnia edycja:
wiki ale akcja. szok. ja bym chyba w tej łazience na zawał padła.
wiki dużo odpoczywaj, jestem przekonana, że będzie dobrze :)
aisha o której wstajesz:szok: zazdroszczę.
zapominajka cały czas myślę o tych Twoich babkach. są przecudowne. też chce takie :-)

Cytrynka ja mam przeczucie ,że bedziesz mieć córeczkę :-)
jutro mąz obiecał zakupy w galerii no i że Mikołaj do mnie przyjedzie. ciekawe czy się doczekam.:confused2:
troszkę śniegu w Wawie spadło ,a jeździ się koszmarnie, a ja tylko w obrębie jednej dzielnicy jeździłam, co jest dalej ,aż boję się myśleć.
kupiłam płaty karpia, tak mi się zachciało. oczywiście samożonego (Cytrynko ,wiem ze to niezdorowo;-))

Framama, co Ty gadasz? Wyobrażasz sobie inne mięcho, niż pieczone albo smażone? Albo rybę? Phhhh... TYLKO smażone i pieczone! :cool2:

Ej, oglądam trzeci raz pod rząd klip Gangam Style i zastanawiam się, czy Korea Płd. to raj dla pier**lniętych i czy powinnam się tam przeprowadzić? :-D

Wiikki współczuje nocnych przeżyć, dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka :*
Citrus && za wizytę zaciśnięte

nie zaglądałam przez weekend i już Was nie nadrobię.. przepraszam
najczęściej w weekend nie mam czasu na komputer.. Byliśmy w odwiedzinach u św. Mikołaja :D
chwalę się :) moja córcia negocjuje listę prezentów z Mikołajem

Ostatnia edycja:
cytrynka czasem sobie wyobrażam, ale karpia nie :-)
po porodzie koniecznie ,musisz mi przeslać tą dietę ,na której tak schudłaś.:-)
jak ja Ci zazdroszczę ,że mieszkasz w Gdańsku. wszystko bym zrobilam ,zeby mieszkać nad morzem.

kessy jaka ślicznotka ta Twoja córeczka. :-)

Jak ja bym chciałą dorwać jakiegoś Mikołaja i listę prezentów dla mnie przekazać.
Kiedy ja przestałam w niego wierzyć? Wtedy wszystko było łatwiejsze...

hej....
naczytalam sie o wszystkich wadach wykrywanych w usg polówkowym. I teraz przezywam dzisiajsze usg. Zejde na zawał na tej kozetce jak nic:/
Po co mi to bylo??
ale trzeba pozytywnie.....Wszystko bedzie ok i jeszcze przy okazji potwierdza sie pewnie moje przeczucia co do synka:D

Pojde cos posprzatac w ramach odreagowania...

reklama
Gangnam style,hehe:) ja prawie pracuje w korei pd:p. I to sa oszolomy-wierzcie mi!
Ale robia genialna wolowine,tzw bulgogi,ktore przed chwila pochlonelam i wlasnie sie rozplywammmmmmmmm........

Do góry