reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Gniecha dokładnie tak jak mówi Kessy lepiej nie czytać. pozytywne nastawienie przede wszystkim:-)
Zapominajka też tak myślę, że wtedy było łatwiej.

ja do soboty nic nie robię ;p a potem do porządku zagonię męża;p
moje dziecię nie śpi ;/ muszę mu coś na obiad dać a nie wiem co
na śniadanie zaserwowałam mu przesolonego omleta więc go nie zjadł
dostał danio i tyle
ehh....masakra z tym jedzeniem
ja wizytę mam 04.01, i wtedy też usg 3D, połówkowe itd.
czy taki zwykły gin robi też wtedy echo serca płodu?? bo mam w pakiecie zdrowotnym za free i tak się zastanawiam..

Cześć dziewczynki :-)

Jestem po usg genetycznym, ale zdjęcia i kilka słów w odpowiednim wątku - tak więc zapraszam :-)

Wikki ja też biorę furagin bo również tak jak ty mam zapalenie pęcherza... fakt bez krwi i bez bólu, ale mocz wyszedł bardzo źle... Trzymam kciuki aby szybko przeszło :-)

Ostatnia edycja:
Laski ratunkuuuu - co na biegunke w ciazy?

smecta i dieta odpowiednia

Framama nie pracuję, dlatego mogę sobie pozwolić ;-)

Citrus tez mi dobrze idzie smazone...ale mam przez to katastrofe... Wrocilam z wizyty na NFZ. Ogolnie jestem bardzo zadowolona, dostalam skierowania na wszystko, co chcialam, sprawdzila mi szyjke, jest wysoko i twarda, więc super, no i po znajomosci kolezanka mi zrobila ktg ;) Jeszcze prawie nie dalo sie zlapac tętna, ale kilka sekund slyszalam i mowi, ze jej caly czas pokazuje, ze serduszko bije, wiec calkiem na świeta jestem spokojna. Teraz u swojej gin 29.12 (pewnie da mi skierowanie na prenatalne polowkowe, no i w miedzy czasie 4d zrobimy), a na NFZ kolejna 15.01. A tą katastrofą jest moja waga....od 30.11 +3kg...tragedia jakaś :eek: a święta jeszcze przede mną. Znów mnie opierniczy moja gin, ja cież pierdzielę :-p

Ostatnia edycja:
Blaaaa, blaaaa, blaaa, nudno mi i w***** mam. Na mocz lekarz kazał mi łykać witaminę C, jeść kiwi i cytrusy żeby mocz zakwasić, bo miałam ostatnio pH obojętne, a nie powinno takie być, więc od razu Wam mówię :-p

reklama
Do góry