reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Gniecha dokładnie tak jak mówi Kessy lepiej nie czytać. pozytywne nastawienie przede wszystkim:-)
Zapominajka też tak myślę, że wtedy było łatwiej.

ja do soboty nic nie robię ;p a potem do porządku zagonię męża;p
moje dziecię nie śpi ;/ muszę mu coś na obiad dać a nie wiem co
na śniadanie zaserwowałam mu przesolonego omleta więc go nie zjadł
dostał danio i tyle
ehh....masakra z tym jedzeniem
ja wizytę mam 04.01, i wtedy też usg 3D, połówkowe itd.
czy taki zwykły gin robi też wtedy echo serca płodu?? bo mam w pakiecie zdrowotnym za free i tak się zastanawiam..

Cześć dziewczynki :-)

Jestem po usg genetycznym, ale zdjęcia i kilka słów w odpowiednim wątku - tak więc zapraszam :-)

Wikki ja też biorę furagin bo również tak jak ty mam zapalenie pęcherza... fakt bez krwi i bez bólu, ale mocz wyszedł bardzo źle... Trzymam kciuki aby szybko przeszło :-)

Ostatnia edycja:
Laski ratunkuuuu - co na biegunke w ciazy?

smecta i dieta odpowiednia

Framama nie pracuję, dlatego mogę sobie pozwolić ;-)

Citrus tez mi dobrze idzie smazone...ale mam przez to katastrofe... Wrocilam z wizyty na NFZ. Ogolnie jestem bardzo zadowolona, dostalam skierowania na wszystko, co chcialam, sprawdzila mi szyjke, jest wysoko i twarda, więc super, no i po znajomosci kolezanka mi zrobila ktg ;) Jeszcze prawie nie dalo sie zlapac tętna, ale kilka sekund slyszalam i mowi, ze jej caly czas pokazuje, ze serduszko bije, wiec calkiem na świeta jestem spokojna. Teraz u swojej gin 29.12 (pewnie da mi skierowanie na prenatalne polowkowe, no i w miedzy czasie 4d zrobimy), a na NFZ kolejna 15.01. A tą katastrofą jest moja waga....od 30.11 +3kg...tragedia jakaś :eek: a święta jeszcze przede mną. Znów mnie opierniczy moja gin, ja cież pierdzielę :-p

Ostatnia edycja:
Blaaaa, blaaaa, blaaa, nudno mi i w***** mam. Na mocz lekarz kazał mi łykać witaminę C, jeść kiwi i cytrusy żeby mocz zakwasić, bo miałam ostatnio pH obojętne, a nie powinno takie być, więc od razu Wam mówię :-p

reklama
Do góry