reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witajcie :happy:

Jak moja dyrektorka wymyśli jeszcze jakieś szkolenie, to przysięgam uroczyście, że uduszę ją własnoręcznie:angry::angry:
Siedziałam dziś 4 godziny na szkolnym krzesełku słuchając pierdzielenia o dupie Marynie. I dupa mi właśnie odpadała, do tego kręgosłup nie wyrabiał. W końcu wyszłam z sali, połaziłam po korytarzach i trochę się poprzeciągałam, ale to pomogło na 10 minut. Myślałam, że mnie szlag trafi:crazy:

Ja chyba też mam łożysko na przedniej ścianie, co by tłumaczyło moje wcześniejsze "problemy" z odczuwaniem codziennych ruchów. Ale od paru dni czuję codziennie :tak: Najwięcej wieczorem, kiedy siedzę spokojnie.

jestem i ja;)

od 10 do 20 poza domem... Padam na PYSK brzydko mowiac, ale doslownie:-( W srode mamy kontrol sanepidu i odbior lokalu i w piatek otwieramyyyy w koncu;))) mam nadzieje, ze kntrol przejdzie pomyslnie... Ale mamy przygotowane male upominki dla pan wizytujacych;-)

Nanu - chcialam sie zabrac za te twoje pierniczki - dzis wyrobic ciasto, zeby jutro z rana upiec. I mam wszystkie skladniki w domu poza sodą psiajegomać:wściekła/y: I dupa zbita - trzeba bedzie jutro robic ciasto. A czy np moge je na troche do zamrazalnika wrzucic, zeby sie szybciej schlodzilo? Czy musi byc te przepisowe 2 godz w lodowce?;>

Mam ciążową sklerozę mówię wam!!!!! Moglabym setki przykladow przytoczyc ile to juz razy czegos zapomnialam:eek:

Moj dzidz rusza sie coraz czesciej i coraz wyrazniej. Najbardziej kiedy siedze, i najwiecej czuje po prawej stronie tych kopniec:confused: To jest moje pierwsze dziecko, ale wierzcie mi dziewczyny - ze tych ruchow nie da sie pomylic juz z zadnymi jelitami czy czyms podobnym:-)

Zapominajka, rysia - piękne te Wasze dzieła!!!

Ja niestety nadal nie czuję dziecka :( W styczniu na połówkowym usg zapytam gdzie mam łożysko bo nawet nie wiem. Zazdroszczę tym co już czują :)

ojej laseczki ,ale u nas spadł śnieg, chyba z 15 cm. jak to dobrze ,ze nie muszę dojechać do pracy. już sobie wyobrażam jakie będzie szaleństwo w przedszkolu u mojej córki.
miłego dnia

Hej babki!:)
Wtorek sie zaczal wiec kolejny dzien blizej do swiat:)
Milego dnia! U nas sniegu nie ma tylko mgly przymrozilo i slisko na maxa! Pol biura sie dzis spoznilo:D

reklama
Do góry