reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Prawdopodobnie będzie połówkowe, bo następna wizyta będzie pewnie w 24., 25. tygodniu, a to już na połówkowe za późno ;-)

PolaTola- masz jeszcze czas zeby czuc dziecko, nie ma sie co stresowac, jeden czuje duzo wczesniej inny nawet kolo 22-24 tygodnia

hehe w hamburgu pada ale deszcz... wolalabym snieg, moje dziecie tez

dobry,

Ale dziś mroźno. &&& za wizytujące. Ja dziś miałam noc z wrażeniami. O 3 obudził mnie silny ból brzucha myślałam, że to macica rośnie i tak boli, ale ból był bardzo silny nie mogłam wytrzymać, poszłam do toalety, sikam a tam krew, dużo krwi. Wpadłam w panikę, zadzwonilam do szpitala kazali przyjechać. Ale na szczęście okazało się, że mała ma się dobrze a ja mam silne zapalenie pęcherza z mocym krwiomoczem. Teraz musze brać furaginum w potężnej dawce i za kilka dni zrobić badania. Ale się przestraszyłam dzisiejszą akcją.
Lekrz dyżurny powiedzial, czy wiem ze dziecko jest zbyt małe na swój wiek, ale on na ten temat ze mną rozmawiać nie będzie, bo nie czas i chwila. Więc dalej się martwię czy dobrze będzie rozwinięte :( już chyba tak będzie do końca życia, taka rola matki, że stersuje się o dziecko.
Musiałam się wygadać. A Wam miłego dnia.

dobry,

Ale dziś mroźno. &&& za wizytujące. Ja dziś miałam noc z wrażeniami. O 3 obudził mnie silny ból brzucha myślałam, że to macica rośnie i tak boli, ale ból był bardzo silny nie mogłam wytrzymać, poszłam do toalety, sikam a tam krew, dużo krwi. Wpadłam w panikę, zadzwonilam do szpitala kazali przyjechać. Ale na szczęście okazało się, że mała ma się dobrze a ja mam silne zapalenie pęcherza z mocym krwiomoczem. Teraz musze brać furaginum w potężnej dawce i za kilka dni zrobić badania. Ale się przestraszyłam dzisiejszą akcją.
Lekrz dyżurny powiedzial, czy wiem ze dziecko jest zbyt małe na swój wiek, ale on na ten temat ze mną rozmawiać nie będzie, bo nie czas i chwila. Więc dalej się martwię czy dobrze będzie rozwinięte :( już chyba tak będzie do końca życia, taka rola matki, że stersuje się o dziecko.
Musiałam się wygadać. A Wam miłego dnia.

wspolczuje nocnych przezyc, a kiedy masz kolejna wizyte?

Na wizytę mam iść zaraz po kuracji lekami i po zrobieniu badań moczu, czyli najwcześniej w następnym tygodniu. Wizytę ogólnie mam na 02.01 ale dziś postaram się ją przełożyć, żeby odbyla się zaraz po świętach. Mam tylko nadzieję, że szybko z moczu krew zniknie, bo jak to widzę to słabo mi się robi.

Hej;
u nas nie ma ani śniegu, ani deszczu, za to jest mgła i szaro. Może coś nam z Wrocławia przywieje.

Wikii a będze cię twój gin kierował do szpitala czy chce czekać?
Współczuję przeżyć. I mam nadzieję, że zapalenie szybko minie.

reklama
nie mam pojęcia pewnie zależy od wyników badań moczu i od tego jak dziecko bardzo jest opóźnione. Mam nadzieje, żę przez ten tydzień jak będę odpoczywała dziecko nadgoni i moje wyniki się poprawią. W końcu idą święta czas cudów :)

Do góry