reklama
co nie wiem?
wymiękniecie jak zobaczycie na co się natknęłam
http://allegro.pl/bloom-fresco-chrome-nowosc-2012-i2844653299.html
wymiękniecie jak zobaczycie na co się natknęłam
http://allegro.pl/bloom-fresco-chrome-nowosc-2012-i2844653299.html
czarnulka19
Zaciekawiona BB
no tak coś czuję że jednak zostanie Lenka, już tak o brzuchu mówimy
no chyba że siusiak urośnie! Wtedy Len? Lenny?
własnie posegregowałam i dostalismy:
4 sukienki
3x body dł rekaw
10x body krótki rekaw
9x śpiochy
6x rampers
3 bluzy
9 bluzeczek i kaftaników
12 par spodni 9długie, krótkie, na szelkach,getrowe,dresowe)
1xrajstopki
1x czapeczka
1x buciki
1x strój kąpielowy
spooooooro!!!
Len, ahahahahah...
nie, no jak najbardziej..
ja mysle nad Bawelna
to chyba jakas moderatorsko-adminowska sprawa, zmienic nick, nie wiem, bo od czterech lat mam ten sam, nie pomoge..
mam zgage jak stad do urugwaju
NANU, mi sie te krzeselka strasznie podobaja...
nie wiem czy Marysia by nie miala, ale dostala od swojego chrzestnego wiec podwojnie zakupow nie robilam..
ale bez kitu, nie wiem co mialas na mysli, ze wymiekniemy, ale dla mnie bomba
Ostatnia edycja:
czarnulka skądś to znam Mój mąż (obecnie został u rodziców) miał takiego- kurde takie to wredne, żenikomu nie da się pogłaskać, teść to nawet ręki nie może do teściowej wyciągnąć. Nie ma juz zębów, prawie slepy, głuchy, bo taki stary, a kurde jak wracają z dworu to nie da sobie odpiąć smyczy, tak gryzie i się rzuca, brrrrr, wredota!
nanulika spoko;-)
kaja no mimo wszystko dzięki za chęci.
nanulika spoko;-)
kaja no mimo wszystko dzięki za chęci.
rysia420
Fanka BB :)
No właśnie, ja zaczęłam brać po połówce ale rosło za szybko i za wysoko. Juz sporo czasu jestem na 3 razy 1. moja dr mówi, ze czasem babki biorą nawet do 6 tabl. na dobę
Ja mam wizytę dopiero 8ego stycznia więc chyba będę musiała sobie sama dawkę zwiększyć, ewentualnie zadzwonię po poradę do lekarza. Ale to za jakiś czas, póki co robię notatki z wynikami, żeby zobaczyć jak to się kształtuje.;-)
reklama
Len, ahahahahah...
nie, no jak najbardziej..
ja mysle nad Bawelna
to chyba jakas moderatorsko-adminowska sprawa, zmienic nick, nie wiem, bo od czterech lat mam ten sam, nie pomoge..
mam zgage jak stad do urugwaju
NANU, mi sie te krzeselka strasznie podobaja...
nie wiem czy Marysia by nie miala, ale dostala od swojego chrzestnego wiec podwojnie zakupow nie robilam..
ale bez kitu, nie wiem co mialas na mysli, ze wymiekniemy, ale dla mnie bomba
kaja
miałam na myśli cenę przede wszystkim, bo uważam ją za kosmiczną!
ok - fajna sprawa i ponieważ sama uwielbiam designerskie gadżety to czemu nie tylko jest jedno ale.... CENA
uważam że zarabiam całkiem nieźle, ale nie wydałabym tyle kasy na krzesełko do karmienia.....
Podziel się: