reklama
no, to jest naprawde wyzwanie..
jakby nasza sytuacja finansowa byla inna , tu nie moge raczej narzekac, to bym sie wziela chyba i pochlastala tepym nozem
poza tym..nie oszukujmy sie , dzieciatko kosztuje..a u nas bedzie trojka
kurcze, ja chce Pole..
ale nie chce Apolonii, tylko Pole..
moze tak byc ?
jakby nasza sytuacja finansowa byla inna , tu nie moge raczej narzekac, to bym sie wziela chyba i pochlastala tepym nozem
poza tym..nie oszukujmy sie , dzieciatko kosztuje..a u nas bedzie trojka
kurcze, ja chce Pole..
ale nie chce Apolonii, tylko Pole..
moze tak byc ?
Ostatnia edycja:
Cześć
No, dokładnie połowa ciąży. Już niedługo
Nicku chyba nie da się zmienić
Dziewczyny, ja jako tako nie mam nadciśnienia. Metocard mam przyjmować na BARDZO nierówne bicie serca, które rozwaliło mnie na kawałki we czwartek, kręciło mi się w głowie i było mi bardzo słabo. Od tamtej pory biorę 2x50 mg i uspokoiło się, chociaż nie do końca, bo lekko to nadal czuję, ale to już nic w porównaniu do czwartku
A ciśnienie i tak muszę sobie 2x dziennie mierzyć, żeby sprawdzać, czy nie za mocno mi spada + puls.
Z Kubą mierzyłam 3xdziennie i co tydzień musiałam wysyłać wyniki mojemu kardiologowi...
Krzesełko jest nieziemskie: nieziemsko piękne, nieziemsko drogie i nieziemsko niepraktyczne
No, dokładnie połowa ciąży. Już niedługo
Nicku chyba nie da się zmienić
Dziewczyny, ja jako tako nie mam nadciśnienia. Metocard mam przyjmować na BARDZO nierówne bicie serca, które rozwaliło mnie na kawałki we czwartek, kręciło mi się w głowie i było mi bardzo słabo. Od tamtej pory biorę 2x50 mg i uspokoiło się, chociaż nie do końca, bo lekko to nadal czuję, ale to już nic w porównaniu do czwartku
A ciśnienie i tak muszę sobie 2x dziennie mierzyć, żeby sprawdzać, czy nie za mocno mi spada + puls.
Z Kubą mierzyłam 3xdziennie i co tydzień musiałam wysyłać wyniki mojemu kardiologowi...
Krzesełko jest nieziemskie: nieziemsko piękne, nieziemsko drogie i nieziemsko niepraktyczne
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześc kochane
Ale zazdroszczę, pochwal się fotkami
Loginu nie zmienisz, chyba, że nowe konto założysz.
Krzesełko nawet, choć sama bym tyle nie wydała ;-)
My dziś urodzinki Igorka wyprawiamy i za chwilę będę miała w domu inwazję babć.
Miłego dnia.
własnie dostałam od znajomych pudło i reklamówkę rzeczy dla Lenki....:-):-)
Ale zazdroszczę, pochwal się fotkami
Citrus no to może się skuszę któregoś dnia ;-)
Zaraz zwariuje- powiedzcie JAK ZMIENIĆ LOGIN! (AISHA_23)
Loginu nie zmienisz, chyba, że nowe konto założysz.
co nie wiem?
wymiękniecie jak zobaczycie na co się natknęłam
BLOOM Fresco Chrome NOWOŚĆ 2012 (2844653299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Krzesełko nawet, choć sama bym tyle nie wydała ;-)
My dziś urodzinki Igorka wyprawiamy i za chwilę będę miała w domu inwazję babć.
Miłego dnia.
Zapominajka dzięki za info, trudno niech zostanie taki login jaki jest.
Cytryna to, co zaczynasz 20 tydzien )
Ja sie troszke martwie, obudzilam sie i znow bol jak na @, taki leciutki ale od wczoraj...
Dzis nie pojechalam przez to do szkoly, a na 17.00 mamy spotkanie rodzinne i wspolne ubieranie choinki u mamy (taka mamy tradycje), mam nadz ze sie bede dobrze czula.
Cytryna to, co zaczynasz 20 tydzien )
Ja sie troszke martwie, obudzilam sie i znow bol jak na @, taki leciutki ale od wczoraj...
Dzis nie pojechalam przez to do szkoly, a na 17.00 mamy spotkanie rodzinne i wspolne ubieranie choinki u mamy (taka mamy tradycje), mam nadz ze sie bede dobrze czula.
citrus
Fanka BB :)
Tere fere kuku...: Dziecko, a zwierz cz.2
Dziewczyny, powyżej link do fajnego blogowego wpisu o dziecku i psie ;-)
Dziewczyny, powyżej link do fajnego blogowego wpisu o dziecku i psie ;-)
reklama
20 tydzien, matko i corko
mowia w tv ze jodla kaukazka sie nie sypie, kurcze, ale super choinka, nigdy nie zwracalam na to uwagi..
zawsze mamy zywa, ale bierzemy ta ladna i wielka, nie specjalnie po nazewnictwie..
od teraz bedzie kaukaz w domu
jak tam laski, kiedy ubieracie drzewka?
mowia w tv ze jodla kaukazka sie nie sypie, kurcze, ale super choinka, nigdy nie zwracalam na to uwagi..
zawsze mamy zywa, ale bierzemy ta ladna i wielka, nie specjalnie po nazewnictwie..
od teraz bedzie kaukaz w domu
jak tam laski, kiedy ubieracie drzewka?
Podziel się: