reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no, to jest fakt, cena jest do bani...
nie ma co..

ale ja nawet nie chce na ten temat rozmyslac, bo po Marysi wszystko powydawalam, bo dzieci to ja juz miec nie mialam..
a tu dubel i trzeba wszystko kupic , dubeltowo:szok:

reklama
nooooo:szok::szok::szok::szok:

macie na co, a w zasadzie na kogo wydawać!

w sumie ja też chciałam na maxa bliźniaki, ale na pewno nie z ekonomicznego punktu widzenia:p

no, to jest naprawde wyzwanie..

jakby nasza sytuacja finansowa byla inna , tu nie moge raczej narzekac, to bym sie wziela chyba i pochlastala tepym nozem:-D

poza tym..nie oszukujmy sie , dzieciatko kosztuje..a u nas bedzie trojka:szok::szok:

kurcze, ja chce Pole..
ale nie chce Apolonii, tylko Pole..
moze tak byc ?

Ostatnia edycja:
z tego co wiem to jest imię Pola, moja kuzynka ma kuzynkę o tym imieniu....

a ja właśnie na szybko "wstawiłam" do naszej sypialni łóżeczko i komodę i ciasno będzie ale nie mamy wyjścia....

widok1.jpgwidok2.jpgwidok3.jpgwidok4.jpg

Cześć :happy:

No, dokładnie połowa ciąży. Już niedługo:-p

Nicku chyba nie da się zmienić:no:

Dziewczyny, ja jako tako nie mam nadciśnienia. Metocard mam przyjmować na BARDZO nierówne bicie serca, które rozwaliło mnie na kawałki we czwartek, kręciło mi się w głowie i było mi bardzo słabo. Od tamtej pory biorę 2x50 mg i uspokoiło się, chociaż nie do końca, bo lekko to nadal czuję, ale to już nic w porównaniu do czwartku:sorry:
A ciśnienie i tak muszę sobie 2x dziennie mierzyć, żeby sprawdzać, czy nie za mocno mi spada + puls.
Z Kubą mierzyłam 3xdziennie i co tydzień musiałam wysyłać wyniki mojemu kardiologowi...

Krzesełko jest nieziemskie: nieziemsko piękne, nieziemsko drogie i nieziemsko niepraktyczne:-D

Ostatnia edycja:
Cześc kochane

własnie dostałam od znajomych pudło i reklamówkę rzeczy dla Lenki....:-):-)

Ale zazdroszczę, pochwal się fotkami :tak:

Citrus no to może się skuszę któregoś dnia ;-)

Zaraz zwariuje- powiedzcie JAK ZMIENIĆ LOGIN! (AISHA_23)

Loginu nie zmienisz, chyba, że nowe konto założysz.

Krzesełko nawet, choć sama bym tyle nie wydała ;-)

My dziś urodzinki Igorka wyprawiamy i za chwilę będę miała w domu inwazję babć.

Miłego dnia.

Cze-eeeeeeeeeeeść :-)

Też tylko się witam i spadam zrobić coś na śniadanie, bo mnie głodomór ssie.

Również życzę miłego dnia i do później! :-p

Zapominajka dzięki za info, trudno niech zostanie taki login jaki jest.
Cytryna to, co zaczynasz 20 tydzien :))
Ja sie troszke martwie, obudzilam sie i znow bol jak na @, taki leciutki ale od wczoraj...
Dzis nie pojechalam przez to do szkoly, a na 17.00 mamy spotkanie rodzinne i wspolne ubieranie choinki u mamy (taka mamy tradycje), mam nadz ze sie bede dobrze czula.

reklama
20 tydzien, matko i corko:szok::szok:

mowia w tv ze jodla kaukazka sie nie sypie, kurcze, ale super choinka, nigdy nie zwracalam na to uwagi..

zawsze mamy zywa, ale bierzemy ta ladna i wielka, nie specjalnie po nazewnictwie..

od teraz bedzie kaukaz w domu:-D

jak tam laski, kiedy ubieracie drzewka?

Do góry