reklama
Citrus rozwalasz mnie, hahaha No to owocnego wieczoru!!! A na czym byliście?????
Nanulika no, pewnie aż oczy cieszy co?
A ja spakowałam caaaałe pudło ubrań, jedzenia, kosmetyków, zabawek, ozdób do włosów, talerzy itp. dla mam samotnych w ośrodku w Warszawie. Jutro też oficjalna zbiórka podarków na uczelni, mam nadzieję, że mamy i ich pociechy się ucieszą!!!
Nanulika no, pewnie aż oczy cieszy co?
A ja spakowałam caaaałe pudło ubrań, jedzenia, kosmetyków, zabawek, ozdób do włosów, talerzy itp. dla mam samotnych w ośrodku w Warszawie. Jutro też oficjalna zbiórka podarków na uczelni, mam nadzieję, że mamy i ich pociechy się ucieszą!!!
no tak coś czuję że jednak zostanie Lenka, już tak o brzuchu mówimy
no chyba że siusiak urośnie! Wtedy Len? Lenny?
własnie posegregowałam i dostalismy:
4 sukienki
3x body dł rekaw
10x body krótki rekaw
9x śpiochy
6x rampers
3 bluzy
9 bluzeczek i kaftaników
12 par spodni 9długie, krótkie, na szelkach,getrowe,dresowe)
1xrajstopki
1x czapeczka
1x buciki
1x strój kąpielowy
spooooooro!!!
no chyba że siusiak urośnie! Wtedy Len? Lenny?
własnie posegregowałam i dostalismy:
4 sukienki
3x body dł rekaw
10x body krótki rekaw
9x śpiochy
6x rampers
3 bluzy
9 bluzeczek i kaftaników
12 par spodni 9długie, krótkie, na szelkach,getrowe,dresowe)
1xrajstopki
1x czapeczka
1x buciki
1x strój kąpielowy
spooooooro!!!
Ostatnia edycja:
aniaczek
Fanka BB :)
Zastanawiamy się właśnie nad tym filmem na jutro.
Jem lody grycana o smaku malagi mniam niebo w gębie
Aisha_23 bardzo ładny czyn, ja też co jakiś czas magluje szafy i oddaje na wieś do biednej rodziny, właśnie mam 2 siaty naszykowane.
Nanulika fajnie z tymi ciuszkami, mi mama zapowiedziała, że jak przyjedziemy na święta będziemy mieli co oglądać bo ma 5 pudełek i pełną szufladę ciuszków taki unisex. Jestem w szoku jak się nakręciła, a to jej 3 wnuk.
Jem lody grycana o smaku malagi mniam niebo w gębie
Aisha_23 bardzo ładny czyn, ja też co jakiś czas magluje szafy i oddaje na wieś do biednej rodziny, właśnie mam 2 siaty naszykowane.
Nanulika fajnie z tymi ciuszkami, mi mama zapowiedziała, że jak przyjedziemy na święta będziemy mieli co oglądać bo ma 5 pudełek i pełną szufladę ciuszków taki unisex. Jestem w szoku jak się nakręciła, a to jej 3 wnuk.
rysia420
Fanka BB :)
Widze, że mamy podobny problem z nadcisnieniem. nie jestem sama. Bierzesz cos? Ja dopegyt 3 razy dziennie i jakos narazie to cisnienie jest ok.
Ja również dopegyt 2 razy po połówce póki co, ale przy następnej wizycie będę musiała zwiększyć, bo widzę że nadal podwyższone. Przy pierwszej ciąży też brałam 3x1tabletkę, aż do samego rozwiązania
Citrus no to może się skuszę któregoś dnia ;-)
Zaraz zwariuje- powiedzcie JAK ZMIENIĆ LOGIN! (AISHA_23)
czemu chcesz zmienić login?
No właśnie, ja zaczęłam brać po połówce ale rosło za szybko i za wysoko. Juz sporo czasu jestem na 3 razy 1. moja dr mówi, ze czasem babki biorą nawet do 6 tabl. na dobę
Nanulika, tzn. zostanę przy Aisha, ew rok dodam urodzenia, bo te lata moje to już nie aktualne
Nanulika, tzn. zostanę przy Aisha, ew rok dodam urodzenia, bo te lata moje to już nie aktualne
reklama
Podziel się: