reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

nanulinko zaglądaj... hiih ja az dzwoniłam do pracy zeby zapytac czy to moja zapomoga ze swiatecznym czy jak... okazało się ze to tylko swiąteczne a zapomoga bedzie w poniedziałek :) a pisałam o zapomoge na leczenie, bo te moje leki tyle kasy pochłaniają. czekam w takim razie na zapomoge i bede mogła na leki wydawac...

reklama
Żele pod prysznic dla chłopaków szt.2
Perfum dla taty 1 szt.
Perfum, żel i dezodorant dla siostry po 1
Mydło szt 2
Szampon szt 1
dinozaura (Podobno Triceratopsa) szt 1
Żel dla bab pod prysznic 1 szt.
pasta do zębów 2 szt.
wagon chusteczek szt 2

wsio

Citrus- Hahahah no dobra :) Ojciec Twojego dziecka:-p

A ja mam coś do pokazania, mój mąż z kolei ;-) skończył ścianę w pokoju małej o i tak wygląda:
DSCF6870.jpgDSCF6873.jpg
i jak?

Ostatnia edycja:
Aisha chociaż to kompletnie nie moje klimaty to podziwiam jeśli mężowy sam tego dokonał!

a ja zwariowałam!!!
ja, która nigdy nie prasuję - wczoraj mojemu S wyprasowałm wszystkie Tshirty a dzisiaj lecę już z 13stą koszulą:p szok!!!

Ostatnia edycja:
Czesc;)

Ja dzis caly dzien zabiegany:baffled: Jak wyszlam z domu 0 10.30 tak wrocilam o 18. Meble musielismy odebrac do pizzerii i kupe innych rzeczy jeszcze zalatwic. I teraz padam...

Cytryna mnie tez czasem kluje w kroczu - nie lubie tego uczucia:dry:

Mysiak - jejjjjjj wspolczuje ze jeszcze pawiujesz:-(

Ja na konto wole nie zagladac... nie chce krzyczec z przerazenia:szok:

Aisha - sciana mega!!!:-) Ja w dziecinstwie mialam na scianie Buli i Bulinke haha;) I smerfy chyba..:-)

reklama
Dzisiaj miałam dzień urlopu i udało mi się w końcu Was nadrobić.... :)
Oprócz tego posprzątałam mieszkanie, pranie, prasowanie, ugotowałam obiad - takie tam :p Wczoraj przesadziłam mocno bo po pracy z siostrą pojechałyśmy na zakupy i do domu dotarłam po 21. Padłam po prostu. Ale prezenty kupione!!! uffff Został tylko prezent dla taty i "teścia" - kosmetyki i książki. Także już z głowy. Zostało tylko pakowanie prezentów.

Widzę że tematy wnętrzowe były poruszane.... hmmmmm ja też lubię minimalizm :)

moja koleżanka miała ostatnio usg 3d i lekarz na nią nakrzyczał że przed tym badaniem nie smaruje się brzucha niczym - żadnym kremem czy oliwką bo nic nie widać na badaniu. Nie wiem czy o tym wiecie bo ja się zdziwiłam że to ma jakiekolwiek znaczenie.

Do góry