reklama
wow kaja - będzie parka???? suuuuper!!!
ja już powrócona, dla siebie poza jakimiś kosmetykami w YR (btw odkryłam tam m in fantastyczny krem do rąk) nie kupiłam nic ale lista prezentowych zakupów zamknięta
Tatowy T-shirt zakupiony (również w reserved... lecz mniej spektakularny, bo zamiast bruca lee ma paski na klacie),
S się napatoczył z telefonem,że jak już kończę zakupy to może mnie podwieźć, więc wykorzystałam sytuację i zaciągnęłam go do Reserved właśnie gdzie naprzymierzał spodni i je pod choinką razem z wcześniej zakupionym swetrem znajdzie Dla sister w ramach urodzin (23 XII) do ręczników dokupiłam 2 książki Gombrowicza, a pod choinę - z kolei do pościeli, ma coś autobiograficznego o PinkFloydach - porozkładałam wszystko na łózku, czekam jeszcze na allegrowe cuda i czas pakować!!!
Po podliczeniu wyszło mi ok 730pln wydane na prezenty w tym roku.
ja już powrócona, dla siebie poza jakimiś kosmetykami w YR (btw odkryłam tam m in fantastyczny krem do rąk) nie kupiłam nic ale lista prezentowych zakupów zamknięta
Tatowy T-shirt zakupiony (również w reserved... lecz mniej spektakularny, bo zamiast bruca lee ma paski na klacie),
S się napatoczył z telefonem,że jak już kończę zakupy to może mnie podwieźć, więc wykorzystałam sytuację i zaciągnęłam go do Reserved właśnie gdzie naprzymierzał spodni i je pod choinką razem z wcześniej zakupionym swetrem znajdzie Dla sister w ramach urodzin (23 XII) do ręczników dokupiłam 2 książki Gombrowicza, a pod choinę - z kolei do pościeli, ma coś autobiograficznego o PinkFloydach - porozkładałam wszystko na łózku, czekam jeszcze na allegrowe cuda i czas pakować!!!
Po podliczeniu wyszło mi ok 730pln wydane na prezenty w tym roku.
Ostatnia edycja:
hehe no wiesz, zależy co dla kogo ten jest dla taty mego
citrus - coś dla Ciebie
http://www.decobazaar.com/produkt-czytam-3523778.html
citrus - coś dla Ciebie
http://www.decobazaar.com/produkt-czytam-3523778.html
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Muszę się leczyć. Wydałam ponad 200 zł na kosmetyki. I już pochowałam, co by małż nie zobaczył, bo się zdziwi
mysiak
Fanka BB :)
citrus... wiesz tak mnie natchneła ta twoja historia zkontem ze aaz na swoje zajrzałam i też czekała mnie miła niepsodzianka.... świąteczne wieksze o 100% niz to co się spodziewałam... az mi się micha cieszy
reklama
Podziel się: