reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

cześć dziewczyny,
aisha świetne.
cytrynka mnie ciągle coś kłuje/boli/ciągnie.
u mnie prezenty też już ogarnięte.
a pracy.. no cóż. moje współtowarzyszka stwierdziała, ,że ja MAM INNE PRORYTETY. noż kuźwa. super. chodzę cały czas do pracy a ona z takim tekstem mi wyjeżdza. czułam się jakby mnie ktoś w mordę strzeliły.

cytrynka w Greyu też Ana odkryła więcej kasy na koncie niż się spodziewała.....:-D a tak na poważnie. to ja jak Kasieńka wolę tam nie zaglądać....

reklama
Zainspirowana Waszymi doniesieniami o stanie konta też z ciekawości zaglądnęłam i o dziwo też pozytywne zaskoczenie :):):) O Biedroneczce tez myśle cały czas, wczoraj już miała dać znać. Framama na pewno masz inne priorytety, choć nie bardzo wiem o co chodzi

wioonczela w sumie nasz rację :-)
tylko jest mi przykro ,poniewaz nigdy nie chciałam ,żeby ktoś myślała ,że skoro jestem w ciązy to się mnie staram ,bo mi nie zależy,ponieważ jest wprost przeciwnie....
mój szanowny M jest jeszcze w pracy i bynajmniej nie biega w poszukiwaniu dla mnie prezenty:-(

Framama kochana wiem jakie to wkurzające, ale nie masz wpływu na to co myślą, albo gadają inni. Jedynie Ty wiesz jak jest, powiem Ci też , że czasami nie warto wypruwać sobie żyły, bo i tak nikt tego nie doceni

Framama mi tez wszyscy znajomi mowia:daj sobie spokoj,nikt nie doceni twojej pracy. Coraz bardziej w to wierze i w polowie stycznia z radoscia ide na zwolnienie.
Choc nie wiem czy to w moim przypadku dobry pomysl bo usiedziec na dupie nie umiem! Dzis po zakupach zabralam sie za ciag dalszy szafy S i oto efekty:

I tego dokonal oszolom co nie znosi prasowac! W dodatku to nie koniec,teraz ze swoja szafa walcze! Co ta ciaza z glowa robi:p

Załączniki

• IMAG1595.jpg
    IMAG1595.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 33
  • IMAG1596.jpg
    IMAG1596.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 33
Framama mi tez wszyscy znajomi mowia:daj sobie spokoj,nikt nie doceni twojej pracy. Coraz bardziej w to wierze i w polowie stycznia z Więcejradoscia ide na zwolnienie.
Choc nie wiem czy to w moim przypadku dobry pomysl bo usiedziec na dupie nie umiem! Dzis po zakupach zabralam sie za ciag dalszy szafy S i oto efekty:

I tego dokonal oszolom co nie znosi prasowac! W dodatku to nie koniec,teraz ze swoja szafa walcze! Co ta ciaza z glowa robi:p

dawac mi ja tutaj ta kobite:-D

reklama
Aisha, też chcę bajkę na ścianie, nigdy nie miałam! Jest kuźwa obłędna totalnie, no obłędna! *.*

Ej i w ogóle zaglądam na konto przed chwilą, a tam przyszła kasa za stypendium, ponad 1100 złotych :-D Ale się ucieszyłam, nawet sobie nie wyobrażacie... :sorry2:

Do góry