reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Aniaczek, ja Ci dam po cytrusach zgagę! :-( :dry:

Coś Wam miałam...

Aaaa! W kroku mnie boli. Znaczy kość łonowa z lewej strony, tak kłuje momentami. Oczywiście prawie się obs*ałam po same pachy na miętowo (Kaja, skąd znasz tekst? Myślałam, że nie jest powszechnie znany :-D), no po prostu obłęd czekoladowy na kółkach, kuźwajegomać.
Moja rodzina takimi operuje:-D.. A Jan Miodek aie w grobie przewraca:-D.. Nie, no zart, zyje chyba jeszcze chlopina..

Siemanitos baby. Leze i czekam na lekarza jak ta pinda, wszyscy maja czas.. Ale z tego, co moge Wam teraz powiedziec slowa poloznej, to będzie Olaf i Sonia;-).. Hehe.. Chociaz ja dalej mam czutkę ze beda dwie baby..czym doprowadzam S do rozpaczy. Pozniej napisze wiecej, tam gdzie trza..

reklama
To ty już po usg? Fajnie parka za jednym zamachem. I Mari będzie zadowolona, i tatuś.

Też mam kłucia, ale już się nimi przestałam przejmować. Tak chyba musi być...

Witam Was, ja ogolnie rzadko mam zgagę, ale raczej jak zjem coś tłustego, czasem po mleku.
Citrus fajna niespodzianka, udanych zakupów!
Mnie też kłuje praktycznie co dzień gdzieś, coś, najczęściej na bokach.
U mnie cisza, zero babelków. Zobaczymy wieczorem.
Ale super uczucie jak tak już widać i ewidentnie czuć ruchy maluszka, zazdroszczę!

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
co do kłuć to też je mam, ale to taki urok widać, a niech sobie będą by tylko dziecię się dobrze rozwijało :tak:
za to kompletnie nie mam ochoty na mięso, ani na ryby, a te drugie takie zdrowe przecież, za to objadam się zapiekankami z serem, co jest już niezdrowe, ale wczoraj przemyciłam mieso mielone w zapiekance z warzywami i makaronem i się utrzymała, hurra :-)

słonce ku nam zagląda, będzie dzisiaj ładny dzień i w ramach odstresowania mój mąż pokazał mi filmik o Podlasiu, że też ja go nie widziałam, a on góral tak :-D uśmiałam się

a oto link do niego: Białe niedźwiedzie na Podlasiu - YouTube

ja bede zakupowac w przysżłym tyg... nie mam pomysłów na prezenty wogole, ale musze dac rade coś kupic hhihi

Poki co wziełam sie troszku za sprzątanie... pomyłam okna od środka, chłop przed świetami umyje na zewnątrz hihihi :) pranie powieszone, tera kupka do składania czeka jeszcze :)

Łahahahahahhaa, no przecież OBŁĘD :-D

Za 29,90 zł kupiłam w Reserved koszulkę dla W.

T9410.jpgNa koszulce Bruce Lee, jego absolutny idol z młodości, dzięki któremu zaczął trenować sztuki walki :-) A chciałam kupić jakieś fajne ciuchy w prezencie gwiazdkowym dla jego syna... Ups, mam pretekst do kolejnych zakupów :-D

Ej, wysportowany czterdziestoczterolatek w koszulce dla chłopaka 18+ to chyba nic zdrożnego? :shocked2:

KAJA!!!!!!!!!!!!! Chopok i dziewucha? Łojaaaaaaa, ale fajnie, takie dwa małe pimpki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry