reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Aisha, nie mam pojęcia. Ostatnieo USG miałam robione w 12 tygodniu, więc teraz mogę się tylko zastanawiać. Wprawdzie czuję coraz silniejsze "pękanie baniek" w brzuchu, ale nie wiem jak je interpretować.

reklama
witam ,
śmialo mozecie powiedziec ,ze zjawiam sie wtedy tylko gdy na narzekanie mnie bierze. A bierze mnie wtedy gdy cos dolega ,a ze wtedy klade sie do wyra to i czas znajduje na nasze forum.

Dzisiaj przegiełam z robotą. Przyznaje sie z reką na sercu. Porządki porobilam,potem masowo narobilam krokietow i ciastek. Cztery razy na zakupy lecialam. No i mam efekty:no: brzuch twardnieje:/ Jakies stawiania czy inna cholera:/ Leze i dupa trzesę:/ troche jakby lepiej. Ale zdazylam sie juz nastraszyc za wszystkie czasy:( mam za swoje...kur....

Jakby to mój tatuś powiedział LAĆ I PATRZEĆ, CZY RÓWNO PUCHNIE!
Następnym razem z pasem się zjawię!!!

Nanu bardzo mi się twoje po remoncie podoba, ale to już wiesz :-D
A koty są bombowe. Uwielbiam takie gałgankowe zabawki :tak:

I bardzo mnie cieszy, że nie tylko mnie wkurzają meblościanki, złote klamki i *******niki na półeczkach.

Cytryna to pękanie baniek to właśnie bobo!

Nanu widzisz nawet czytać ze zrozumieniem już nie umiem, dlatego zapytałam o cene tych kotów.

Ja też po cytrusach mam zgagę, więc mi średnio wchodzą, dziś rozmroziłam sobie pierogi ruskie których narobilam z miesiąc temu. Mniamuśne :-)

ja czuje ruchy mojego malucha jako takie przyswanie sie jakby mi coś sie przeciskało w trzewiach :D Czasami wcale to nie jeswt miłe uczucie jak dostanie szału i zacznie skakać to musze stanąć aż w miejscu.

Dzien dobry!!
Noc przezylam bez wiekszych sensacji. Wiec optymistycznie sie nastawiam aczkolwiek raczej dzisiaj spoczynkowo czas spedze.

ZapominajkaDzięki:D wiem:/ Sama bym sie pasem sprała.Człowiek to mądry po fakcie jest:/
Aisha_23 No juz lepiej.

Co do ruchów,to ja czuje ruchy juz porządnie. Dzieciaczek ma swoje pory kiedy szaleje:rano do 10 (teraz np pracuje intensywnie nad wywinieciem mi pępka na drugą strone)i potem od 21.sporadycznie w trakcie dnia. Ruchy są na tyle wyrazne ze mąz przykladajac reke tez je czuje,poza tym te solidne wygibasy to juz poprostu widac.Brzuch mi w jednym miejscu podskakuje jakby cos z niego wyjsc chcialo:"D
Bardzo jestem ciekawa wielkosci i wagi malucha,bo to juz chyba nie taki maluch skoro tak wyraznie potrafi o sobie dac znac.

Uciekam dzieczyny,sniadanko i kawa i grzecznie do lozeczka

Ostatnia edycja:
Aniaczek, ja Ci dam po cytrusach zgagę! :-( :dry:

Coś Wam miałam...

Aaaa! W kroku mnie boli. Znaczy kość łonowa z lewej strony, tak kłuje momentami. Oczywiście prawie się obs*ałam po same pachy na miętowo (Kaja, skąd znasz tekst? Myślałam, że nie jest powszechnie znany :-D), no po prostu obłęd czekoladowy na kółkach, kuźwajegomać.

dzien dobry...

Ja już zaliczylam porannego pawia wiec mogę z wami popisac..

citrus.. mnie tez czasem cosś kłuje w środku jakby kość łonowa.... a czasem jak się źle obróce to już wogole dziwne bole mam....

Noelle wupoczywaj sobie i dzisiaj...

reklama
Mysiakuuuuuuuu, bóle też mam. Kłucia wszelkiego typu, co jest wkurzające do granic :dry:

Ej, właśnie odkryłam, że na koncie mam więcej pieniążków, niż myślałam... Chyba uwielbiam takie niespodzianki, spierdupczam na zakupy :-D

Do góry