reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
witam ,
śmialo mozecie powiedziec ,ze zjawiam sie wtedy tylko gdy na narzekanie mnie bierze. A bierze mnie wtedy gdy cos dolega ,a ze wtedy klade sie do wyra to i czas znajduje na nasze forum.
Dzisiaj przegiełam z robotą. Przyznaje sie z reką na sercu. Porządki porobilam,potem masowo narobilam krokietow i ciastek. Cztery razy na zakupy lecialam. No i mam efekty brzuch twardnieje:/ Jakies stawiania czy inna cholera:/ Leze i dupa trzesę:/ troche jakby lepiej. Ale zdazylam sie juz nastraszyc za wszystkie czasy mam za swoje...kur....
Jakby to mój tatuś powiedział LAĆ I PATRZEĆ, CZY RÓWNO PUCHNIE!
Następnym razem z pasem się zjawię!!!
Nanu bardzo mi się twoje po remoncie podoba, ale to już wiesz
A koty są bombowe. Uwielbiam takie gałgankowe zabawki
I bardzo mnie cieszy, że nie tylko mnie wkurzają meblościanki, złote klamki i *******niki na półeczkach.
Cytryna to pękanie baniek to właśnie bobo!
aniaczek
Fanka BB :)
Nanu widzisz nawet czytać ze zrozumieniem już nie umiem, dlatego zapytałam o cene tych kotów.
Ja też po cytrusach mam zgagę, więc mi średnio wchodzą, dziś rozmroziłam sobie pierogi ruskie których narobilam z miesiąc temu. Mniamuśne :-)
Ja też po cytrusach mam zgagę, więc mi średnio wchodzą, dziś rozmroziłam sobie pierogi ruskie których narobilam z miesiąc temu. Mniamuśne :-)
sembonzakura
ja czuje ruchy mojego malucha jako takie przyswanie sie jakby mi coś sie przeciskało w trzewiach Czasami wcale to nie jeswt miłe uczucie jak dostanie szału i zacznie skakać to musze stanąć aż w miejscu.
Noelle1986
Dzien dobry!!
Noc przezylam bez wiekszych sensacji. Wiec optymistycznie sie nastawiam aczkolwiek raczej dzisiaj spoczynkowo czas spedze.
ZapominajkaDzięki wiem:/ Sama bym sie pasem sprała.Człowiek to mądry po fakcie jest:/
Aisha_23 No juz lepiej.
Co do ruchów,to ja czuje ruchy juz porządnie. Dzieciaczek ma swoje pory kiedy szaleje:rano do 10 (teraz np pracuje intensywnie nad wywinieciem mi pępka na drugą strone)i potem od 21.sporadycznie w trakcie dnia. Ruchy są na tyle wyrazne ze mąz przykladajac reke tez je czuje,poza tym te solidne wygibasy to juz poprostu widac.Brzuch mi w jednym miejscu podskakuje jakby cos z niego wyjsc chcialo:"D
Bardzo jestem ciekawa wielkosci i wagi malucha,bo to juz chyba nie taki maluch skoro tak wyraznie potrafi o sobie dac znac.
Uciekam dzieczyny,sniadanko i kawa i grzecznie do lozeczka
Noc przezylam bez wiekszych sensacji. Wiec optymistycznie sie nastawiam aczkolwiek raczej dzisiaj spoczynkowo czas spedze.
ZapominajkaDzięki wiem:/ Sama bym sie pasem sprała.Człowiek to mądry po fakcie jest:/
Aisha_23 No juz lepiej.
Co do ruchów,to ja czuje ruchy juz porządnie. Dzieciaczek ma swoje pory kiedy szaleje:rano do 10 (teraz np pracuje intensywnie nad wywinieciem mi pępka na drugą strone)i potem od 21.sporadycznie w trakcie dnia. Ruchy są na tyle wyrazne ze mąz przykladajac reke tez je czuje,poza tym te solidne wygibasy to juz poprostu widac.Brzuch mi w jednym miejscu podskakuje jakby cos z niego wyjsc chcialo:"D
Bardzo jestem ciekawa wielkosci i wagi malucha,bo to juz chyba nie taki maluch skoro tak wyraznie potrafi o sobie dac znac.
Uciekam dzieczyny,sniadanko i kawa i grzecznie do lozeczka
Ostatnia edycja:
citrus
Aniaczek, ja Ci dam po cytrusach zgagę! :-(
Coś Wam miałam...
Aaaa! W kroku mnie boli. Znaczy kość łonowa z lewej strony, tak kłuje momentami. Oczywiście prawie się obs*ałam po same pachy na miętowo (Kaja, skąd znasz tekst? Myślałam, że nie jest powszechnie znany ), no po prostu obłęd czekoladowy na kółkach, kuźwajegomać.
Coś Wam miałam...
Aaaa! W kroku mnie boli. Znaczy kość łonowa z lewej strony, tak kłuje momentami. Oczywiście prawie się obs*ałam po same pachy na miętowo (Kaja, skąd znasz tekst? Myślałam, że nie jest powszechnie znany ), no po prostu obłęd czekoladowy na kółkach, kuźwajegomać.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzzień dobry baby.
mysiak
dzien dobry...
Ja już zaliczylam porannego pawia wiec mogę z wami popisac..
citrus.. mnie tez czasem cosś kłuje w środku jakby kość łonowa.... a czasem jak się źle obróce to już wogole dziwne bole mam....
Noelle wupoczywaj sobie i dzisiaj...
Ja już zaliczylam porannego pawia wiec mogę z wami popisac..
citrus.. mnie tez czasem cosś kłuje w środku jakby kość łonowa.... a czasem jak się źle obróce to już wogole dziwne bole mam....
Noelle wupoczywaj sobie i dzisiaj...
reklama
Podziel się: