reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Już mi się u Was podoba :DDDD

ekstra mebelki - jak lego:)))

a tu u mnie widać trochę jakich zmian dokonaliśmy, co wyburzyliśmy itp:)

Wnętrzne dylematy: Rok po remoncie...

kochana, ja tego blogona to juz znam i na fotelu zdobytym i moim skromnym glosikiem sobie posiedze jak sie wprosze kiedys z wizytacja:-D
bomba, w tej kuchni moglabym zamieszkac na stale..

zamówiłam sobie 3 koty, "posadzę" je na brzegu łóżeczka.
Babcia mi zrobi mniej więcej takie:

Zobacz załącznik 523153Zobacz załącznik 523154

z włóczki takiej jak ten szary ale kształtu bardziej jak ten czarny, tylko trochę większe;P

edit

sory za post pod postem

super koty..kurcze, ale to na szydelku pewnie co? bo moja babcia to znowu drutami operuje, jakbym zaczela sprzedawac te jej komplety, to normalnie mozna chalupe postawic:-D...bo nie , zeby tylko swetr wydziergala, kompletami jedzie- swetr z paskiem, sukienka na szelkach , czapka i szalik, to taki standard:-D

reklama
no na szydełku, ale kto wie czy na drutach się nie da:)

ja nie mam do takich rzeczy drygu i zazdroszczę tym co potrafią:) dobrze,że chociaż babcia ma:p

kurde ale mnie naszło, zjadłam już 2 kiwi i wpierdzielam chyba 6stą mandarynkę!

Ostatnia edycja:
Citrus, a Ty nie masz przypadkiem łożyska na przedniej ścianie macicy, tak samo jak ja? Bo mi dr mówiła, że będę czuć dopiero jakoś w 20 tygodniu przez to łożysko właśnie.
A u mnie dziś cisza....

Piękne i z pomysłem macie wnętrza :)

Nanulika - my mamy niewiele większe mieszkanko - 48m, i przy remoncie się zastanawialiśmy się, czy wielka płyta jest plastyczna :-D Mamy bardzo dużo książek i to był dylemat nr jeden jak je pomieścić :)

A koty - przepiękne :)

aisha
ja też mam na przedniej ścianie łożysko i mi też gin powiedziała,że wcześniej niż w sylwestra to pewnie nie poczuje....

Magdalka - ja się zastanawiałam czy dałoby się przekonać sąsiadów do oddania nam pokoju:p

ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

na polsacie jest Titanic:D

witam ,
śmialo mozecie powiedziec ,ze zjawiam sie wtedy tylko gdy na narzekanie mnie bierze. A bierze mnie wtedy gdy cos dolega ,a ze wtedy klade sie do wyra to i czas znajduje na nasze forum.

Dzisiaj przegiełam z robotą. Przyznaje sie z reką na sercu. Porządki porobilam,potem masowo narobilam krokietow i ciastek. Cztery razy na zakupy lecialam. No i mam efekty:no: brzuch twardnieje:/ Jakies stawiania czy inna cholera:/ Leze i dupa trzesę:/ troche jakby lepiej. Ale zdazylam sie juz nastraszyc za wszystkie czasy:( mam za swoje...kur....

a ja upieklam polski sernik , ktory obiecalam kolezance na swieta, zaraz go wrzuce do zamrazarki i go sobie zabierze zamrozonego

i odroilam kawaleczek i tak bym kontynuowala:-D

i tez bym sobie zjadla mandarynki, gapia sie na mnie z koszyka..ale mam po nich taka zgage ze masakra..

ranigast by sie przydal, tylko on mnie ratowal w pierwszej ciazy, bo nie szlo wyrobic, ani funkac, ani spac, zgaga 24 na ha

ja miałam zgage ostatnio po pomarańczach, dziś odpukać! po mandarynach spokój - a w razie czego mam rennie;)

dobra, narobiłas smaka sernikiem wrrr...
idę poprasować!:p w ramach protestu:p

nanulika a czujesz już tak? Ja własnie takie tylko bąbelki 2 dni pod rząd, a dziś nic.
Noelle nie martw się, odpocznij i wszystko wróci do normy no i kurde więcej się oszczędzaj!
Ja dziś też szamię i szamię. Zjadłabym takiego serniczka;)
Jelita mi dziś dokuczały, na szczęście już przeszło.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry