reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam sie z osrodka zdrowia.Maz od dzisiaj na antybiotyku a ja do konca przyszlego tygodnia na chorobowym.Masakra jakas...On dostal 3 dni wolnego a ja..10 zeby antybiotykow nie brac.Czyli milo mi sie przywitac z Nowym Rokiem bo do pracy wracam 14-go stycznia :tak: A stan zdrowotny:brak goraczki od poczatku zjawiska.W zamian wystepuja bole miesni i glowy,zawroty wyzej wymienionej,tampony w nosie-niezmiennie,dreszcze i efekt "cieplo-zimno".Zapomnialabym o pawikach ale to juz dla mnie chyba po prostu codziennosc...

Pieknie urzadzacie mieszkanka.My musimy sie wreszcie zdecydowac co my chcemy dalej robic.Mamy zalozone konto oszczednosciowe na 7 lat,na ktorym wplacamy pieniadze na wlasny kat.Ale nie wiem ciagle czy przez kolejnych kilka lat bedziemy mieszkac tutaj,bedziemy remontowac i przerabiac dziecinny na 2?Na razie zero koncepcji na ten temat.Ja sobie wymarzylam domek z ogrodkiem 2-rodzinny.I na gorze w mieszkaniu moja mama(nawet sobie nie wyobrazacie jaki to jest dowod milosci zeby sie skazywac na bezposrednie sasiedztwo...:-D) zeby jej mozna bylo pomoc zawsze w razie potrzeby.I my na dole z wyjsciem na ogrodek(oczywiscie mamie z gory tez by sie zrobilo z czasem).Niestety wystawiania wozka z malenstwem na ogrodek juz sie nie zisci ale mamy duzy balkon hihihi...We wroclawiu tez mloda na balkon wystawialam bo ona na powietrzu zawsze lepiej spala.
Nasze lazienki to kolarystyczna zbrodnia.Ale jak ogladam niemieckie lazienki "na bogato" to w sumie sie nie dziwie.Kiedys-jak byly robione-musialo to byc tutaj bardzo modne.Co niestety nie oznacza,ze ladne...:no:

domn.jpg.jpgdom1.jpg

no tak to wyglada, w wersji mini, przy zlozonym stole i czterech krzeslach,na surowo, bez zadnyc dodatkow jeszcze, bo rolety itd juz jak wrocimy

Kaja - lubie takie wnetrza;)))

To ostatnie juz - moja kuchnia jeszcze w sumie nie dokonczona bo kasy braklo:-D Miedzy meblami bedzie fototapeta w limonki i pomarancze za szklem;) Alternatywa dla kafelek;)

2012-09-13 13.47.03.jpg2012-05-12 18.16.11.jpg

Ale remont kuchni i lazienki to jakas masakra - kosztowalo nas to ok 25tys (lacznie z wymiana sprzetow elektr i drzwi w pokojach i wejsciowych). Ale mam to za soba na nastepne lata... ciekawe kiedy mi sie znudzi:-D Swoja droga dlatego tez robie ta fototapete za szklem w kuchni - jak sie znudzi naklejam nowy wzor fototapety i mam zmiane wystroju:-D

Mdła - chorobskom precz!!!

KASIA, jakie swietne krzesla!
super!
i te fototapety zamiast kafelek w kuchni, z jakims motywem jedzeniowym tez sa super!

reklama
Do góry