reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Jeśli chodzi o zakładanie tematów to z tym co wcześniej pisałam proszę o nie zakładania. Grupa decyduje i tyle. Większość z nich i tak umiera i bez sensu tu śmiecą!

W kwestii zamkniętego - mnie bez różnicy. Faktycznie fotki będą łatwiej wstawiane i ogólnie cały wygląd i podświetlania tak jak tutaj.
Grupa jest trochę bardziej skomplikowana.
Ale. Grupą zarządzam ja i dodawania czy kasowanie użytkowników jest szybkie i łatwe. Z zamkniętym tak nie będzie, a co za tym idzie trzeba będzie ustalić wymogi dostępu, żebym co 15 min adminkom tyłka nie zawracała.
Znaczy musztra będzie :-D

Jeśli chodzi o zakładanie tematów to z tym co wcześniej pisałam proszę o nie zakładania. Grupa decyduje i tyle. Większość z nich i tak umiera i bez sensu tu śmiecą!

W kwestii zamkniętego - mnie bez różnicy. Faktycznie fotki będą łatwiej wstawiane i ogólnie cały wygląd i podświetlania tak jak tutaj.
Grupa jest trochę bardziej skomplikowana.
Ale. Grupą zarządzam ja i dodawania czy kasowanie użytkowników jest szybkie i łatwe. Z zamkniętym tak nie będzie, a co za tym idzie trzeba będzie ustalić wymogi dostępu, żebym co 15 min adminkom tyłka nie zawracała.
Znaczy musztra będzie :-D

ahahaha, skad ja to znam:-D
robta co chceta, nie chcialam wywolac dyskusji az takiej:-D

kurka, latajac po programach trafilam na polsat, a tam trudne sprawy..
czy oni tam mysla ze ludzie sa debilami? przeciez te programy uwlaczaja ludzkiej inteligencji:sorry:...masakra jakas normalnie...

Ale ja nie mam nic przeciwko Kaja. Tylko po prostu my prawie grupy nie używamy ( w sensie majówki).
A będzie jak zadecyduje większość.

A co do głupich programów to moja babcia oglądała takie coś na tvn z sędzią o różnych procesach. I ona strasznie w to wierzyła. No makabra :-D
A kobiecina tak przeżywała i się przejmowała.

Cytryna to po co tam zaglądasz?

cześć dziewczyny, ja na zwolnieniu do 4.01.2013 no i doigrałam się.:-(
jest tego plus może uda mi się Was nadrobić.
a teraz po lekarzach idę zupkę gotować.

reklama
Citrus - w moim H&M byly 3 kolory - pomaranczowy, rozowy i chyba wlasnie jakis taki zielonkawy... A drugi sweter w tym sklepie kupilam na dziale dzieciecym za 30zl ( w rozowe paski):-D

Matkoooooo ale sie objadlam.... Zrobilam 25klusek, zjadlam 7 i umarlam.... Ciekawe kto tyle tego zje:-D

Ostatnia edycja:
Do góry