reklama
kessy_3105
Fanka BB :)
nie mogła by mojej też zabrać ze sobą??Moja szefowa jedzie jutro na urlop! Chryste, padnę ze szczęścia
bo już do mnie dzisiaj dzwoniła czy przypadkiem nie czuję się chociaż ciupkę lepiej... bo może by mi trochę papierków podrzuciła wrrrr
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jeśli chodzi o zakładanie tematów to z tym co wcześniej pisałam proszę o nie zakładania. Grupa decyduje i tyle. Większość z nich i tak umiera i bez sensu tu śmiecą!
W kwestii zamkniętego - mnie bez różnicy. Faktycznie fotki będą łatwiej wstawiane i ogólnie cały wygląd i podświetlania tak jak tutaj.
Grupa jest trochę bardziej skomplikowana.
Ale. Grupą zarządzam ja i dodawania czy kasowanie użytkowników jest szybkie i łatwe. Z zamkniętym tak nie będzie, a co za tym idzie trzeba będzie ustalić wymogi dostępu, żebym co 15 min adminkom tyłka nie zawracała.
Znaczy musztra będzie
W kwestii zamkniętego - mnie bez różnicy. Faktycznie fotki będą łatwiej wstawiane i ogólnie cały wygląd i podświetlania tak jak tutaj.
Ale. Grupą zarządzam ja i dodawania czy kasowanie użytkowników jest szybkie i łatwe. Z zamkniętym tak nie będzie, a co za tym idzie trzeba będzie ustalić wymogi dostępu, żebym co 15 min adminkom tyłka nie zawracała.
Znaczy musztra będzie
Jeśli chodzi o zakładanie tematów to z tym co wcześniej pisałam proszę o nie zakładania. Grupa decyduje i tyle. Większość z nich i tak umiera i bez sensu tu śmiecą!
Znaczy musztra będzie
ahahaha, skad ja to znam
robta co chceta, nie chcialam wywolac dyskusji az takiej
kurka, latajac po programach trafilam na polsat, a tam trudne sprawy..
czy oni tam mysla ze ludzie sa debilami? przeciez te programy uwlaczaja ludzkiej inteligencji...masakra jakas normalnie...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ale ja nie mam nic przeciwko Kaja. Tylko po prostu my prawie grupy nie używamy ( w sensie majówki).
A będzie jak zadecyduje większość.
A co do głupich programów to moja babcia oglądała takie coś na tvn z sędzią o różnych procesach. I ona strasznie w to wierzyła. No makabra
A kobiecina tak przeżywała i się przejmowała.
Cytryna to po co tam zaglądasz?
A będzie jak zadecyduje większość.
A co do głupich programów to moja babcia oglądała takie coś na tvn z sędzią o różnych procesach. I ona strasznie w to wierzyła. No makabra
A kobiecina tak przeżywała i się przejmowała.
Cytryna to po co tam zaglądasz?
reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Citrus - w moim H&M byly 3 kolory - pomaranczowy, rozowy i chyba wlasnie jakis taki zielonkawy... A drugi sweter w tym sklepie kupilam na dziale dzieciecym za 30zl ( w rozowe paski)
Matkoooooo ale sie objadlam.... Zrobilam 25klusek, zjadlam 7 i umarlam.... Ciekawe kto tyle tego zje
Matkoooooo ale sie objadlam.... Zrobilam 25klusek, zjadlam 7 i umarlam.... Ciekawe kto tyle tego zje
Ostatnia edycja:
Podziel się: