reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ale ja nie mam nic przeciwko Kaja. Tylko po prostu my prawie grupy nie używamy ( w sensie majówki).
A będzie jak zadecyduje większość.

A co do głupich programów to moja babcia oglądała takie coś na tvn z sędzią o różnych procesach. I ona strasznie w to wierzyła. No makabra :-D
A kobiecina tak przeżywała i się przejmowała.

Cytryna to po co tam zaglądasz?

moja jedna babcia tez to pociska...
i nie zagniesz jej w sprawach prawnych:-D

no wlasnie, a czemu my prawie nie uzywamy grupy..hmmm:sorry:

ludzie, jaka ja mam zgage..

na tvn nastepny atak pustakow...no ku..cofam sie mentalnie przez to siedzenia w domu

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja oglądaj inne programy :-D
A nie rozmowy w tłoku i inne podobne.

Ja sobie chciałam kuchnię przemeblować, ale na moim lapie nie chce się zainstalować program Ikea do tego cudowania.
No całe życie pod górkę :confused2:

Marciosz - piękne zdjęcia, to musiał być cudowny dzień... przykro mi z powodu Twego taty :-( paskudna to choroba, wiem, teraz każdy dzień razem jest drogi...

Zapo - my mamy Benefię, ale kilka lat temu kupiliśmy kia Carensa salonowego i wzięliśmy też pakiet z salonu; Benefia nie jest najtańsza, ale mój M dużo jeździ w trasy i różne rzeczy się przydarzały, i otrzymaliśmy wtedy od nich naprawdę profesjonalną pomoc; Tak myślę, że wybór zależy też chyba od tego, w jaki sposób samochód będzie używany

Citrus - super swetr, graty z polowania, ja ukradłam mężowski - obszerny, ciepluchny, ale nie taki kobiecy :-D

Kitka - potrzeba matką wynalazków ;-)

Framama - może w końcu uda Ci się odsapnąć; czasem trzeba dostać przysłowiową pałką w głowę, by przystopować, wracaj szybko do zdrowia :tak:

Co do telewizji to my takowej nie posiadamy i nie zamierzamy w przyszłości, jak coś to czasem u rodziców coś podejrzę, ale strasznie mnie to nudzi, odzwyczaiłam się chyba od absurdów; wolę u siebie włączyć jakiś porządny film na dvd, a poza tym jest internet :-D

Ale ja nie mam nic przeciwko Kaja. Tylko po prostu my prawie grupy nie używamy ( w sensie majówki).
A będzie jak zadecyduje większość.

A co do głupich programów to moja babcia oglądała takie coś na tvn z sędzią o różnych procesach. I ona strasznie w to wierzyła. No makabra :-D
A kobiecina tak przeżywała i się przejmowała.

Cytryna to po co tam zaglądasz?

moja szwagierka namiętnie ogląda takie programy i kiedyś przeżywała bo najpierw chłopak dostał 5 lat i sędzi Wesołowskiej (czy jakoś tak) a potem w Trudnych sprawach grał ten sam aktor i żona mu dzieci zabrała..
biedna nie chciała mi wierzyć że to są tylko aktorzy i wymyślone sprawy...:szok:

halo halo!
Mój S wrocil dzis szybciej,pracuje w domu - stwierdził że milej mi będzie<3 kochany!!!
ja po łowach w lumpku:p efekty wklejone w odpowiedni wątek:)

citrus
sweter wygląda na przymilucha - uwielbiam takie:) niech się dobrze nosi! Ja jutro zatem idę do H&M i Reserved!

moja szwagierka namiętnie ogląda takie programy i kiedyś przeżywała bo najpierw chłopak dostał 5 lat i sędzi Wesołowskiej (czy jakoś tak) a potem w Trudnych sprawach grał ten sam aktor i żona mu dzieci zabrała..
biedna nie chciała mi wierzyć że to są tylko aktorzy i wymyślone sprawy...:szok:

O mamo :-D

Prawie jak wątek o ciaży Kate Middleton :-D

niech mi ktos powie, dlaczego Ewa D wszechstronna, inteligentna dziennikarka i fajna babka prowadzi taki program?
i albo mi sie wydaje, albo kiedys, kiedys dalo sie czasem to obejrzec, a teraz to jakas chala z pustostanem w roli glownej..

lo matko, alem krytyczna w dniu dzisiejszym:szok:
strach sie bac...

Zapo, dzisiaj beda moje krzesla:-D

reklama
Do góry