reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Nie widzę w ogóle końca w sprzątaniu kuchni :-(
żadna ze mnie wzorowa Pani domu :szok:

Marciosz ślicznie wyglądałaś, w ogóle ładna baba z ciebie :-D
Przykro mi z powodu choroby taty twojego.

Citrus od kiedy są te wyprzedaże? Ja byłam kilka dni temu i NIC nie było :confused2:

Nanu pochwal się tym, co upolujesz :-)

reklama
marciosz aleś Ty piękna O___O ja się w lustro boje spojrzeć nie dobijaj mnie takim glamem!

Już się biorę za tworzenie listy w wątku zakupowym, ja stworze moją 'wydajemniesie' listę a mamy bardziej doświadczone proszę o pomoc w modyfikacjach bo wiem że doświadczenie weryfikuje :) Jak już coś stworzę to zarzucę linka tutaj ;)

citrus co do ruchów maluszków to ja te ruchy 'trawienne' czuje tak długo że w końcu nie wiem czy to dziecko czy nie O_O na początku byłam przekonana ale byłam jedyna osobą w 12 tygodniu czującą ruchy a teraz już 17 tydzień i moje odczucia takie same jak w 12... hmmmm... szczerze to sama nie wiem czy to dziecko czy kiszki :D

hej,
ja już po wodzie z miodem, po owsiance (nawet pyszna!) z jabłkiem i po kawie:)
Plan na dziś to sałatka, prasowanie, układanie w szafie i wyprawa do magnolii po Tshirty dla S i taty - ostatnie gwiazdkowe prezenty:p
Ponoć ruch też pomaga na trawienie...
dziś coś się ruszyło, więc obstawiam,że będzie tylko lepiej, zaliczę dziś Wielką Czystkę i żadne kolejne pół lewatywy nie będzie potrzebne:)))))

a co do malucha
to ruchów nie czuję, cyce nie plamią....gdyby nie te zaparcia i wielki brzuch to wogóle nie czułabym że w ciąży jestem.... no może jeszcze szybkie męczenie się...

zamarzylam sobie, zeby mi Magnolia pod domem wyrosla:szok::-D..

Nanu , a sprobuj jeszcze cynamonu kapke dodac, do tej owsiany z jablkiem, zobaczysz jaka pycha

Hej, przepraszam nie nadrabiam, bo mam urwanie głowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale pilnie potrzebuję Waszej pomocy;/ z czego mogę zrobić dekorację na tort...i tu zaczynają sie schody bo dekoracją ma być herb Barcelony;/ nosz kuzwa obudziłam sie z ręką nocniku............ Gdybym miała barwniki albo mase cukrową to by nie bylo problemu;/

lo matko, to sa zadania dla mnie odlegle i obce:-D
nie pomoge, chociaz messi jest mi bliski:-D

CYTRYNA, dawaj zdjecia zdobyczy, mysliwy nasz Ty:-D

MARCIOSZ, zdjecia cudowne, ale panna mloda to dopero...bajka:-)

ZAPOMINAJKO, czemu my tu na maju mamy taka skomplikowana galerie, ze trzeba przez jakies osobne strony zdj dodawac, a nie normalnie z kompa tranzytem jak mamy "tam"?
jakby to bylo prostsze, mniej czasu by zajmowalo, to moze bardziej by sie ruszalo ...i chetniej i wszystko co trzeba dodac byloby tam..

Ostatnia edycja:
marciosz- sliczne zdjecia. cudnie wygladalas- wspolczuje problemow trzymam kciuki by wszystko bylo jak najlepiej

Baby drogie, macie jakieś doświadczenia z ubezpieczycielami. Chodzi mi dokładnie o Axa, Liberty i Link 4 i ubezpieczenia auta ac+oc

ja mam w PZU, przysłali do zapłaty że za OC chcą 900 zł ;o bo my bez zniżek byliśmy, to mąż pojechał osobiście umowę wypowiedzieć i tak zabajerował panią w okienku że dostał 60% itp i zapłaciliśmy 550 :-):-):-), także wyślij gdzieś męża i niech się targuje :tak:

Ja PZU nie chcę, bo nam znajomy agent wyliczył b. atrakcyjną ofertę i jest 600 zł drożej niż w tych :crazy:

Kaja mamy grupę zamkniętą, a nie wątek.
O wątek mogę się oczywiście postarać, ale nie jest to łatwe i proste i trwa.
Zresztą oprócz fotek grupa jest mało odwiedzana, więc ja nie widzę sensu zawracania tyłka adminom.

Ale jak chcecie. Ja tu tylko sprzątam :-D

Też bym się chciała z Wami spotkać :-( Która będzie w Gdańsku jeszcze przed rozpakowaniem? :-D

Kobito ja tu mieszkam:-D

Kitka ale masz zadanie :-D
Jak wygląda to logo?

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://c.wrzuta.pl/wi12462/25c19ba6001e627d45c9df20/0/fc%20barcelona%20logo

Kitka nie zazdroszczę zadania, ja w ogóle to nie lubię robić tortów - zwłaszcza takich ozdobnych.

Ja uwielbiam <3 tylko kurka dałam ciała i zapomniałam zamówić barwników;/ no nic spróbuje z galaretki coś wymodzić.

Marciosz - piękne fotki. Strasznie współczuję choroby taty. Trzymam kciuki i życzę dużo zdrówka. Niestety doskonale wiem co to ból trzustki :(

Ehhh u mnie totalna masakra. Wczoraj byłam z chrześniakiem u lekarza....ma atopowe zapalenie płuc:no: zapitalam non stop w maseczce żeby sie nie zarazić;/ zajebiaszczy problem jest bo nie ma kto z młodym zostawać jak zaprowadzam i odbieram Majkę ze szkoły;/

W sobotę idziemy na giga party:-) wrócił do Polski po półrocznej przerwie nasz przyjaciel i trzeba to uczcic:-D Nie było go na urodzinach 2 córek, żony i swoich 30 dlatego teraz razem z jego żoną robimy mu wielka niespodziewanke :)

reklama
Do góry