reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
a wiecie jak się tu podniecają ciążą Kate? -_-''
No ale powiedzmy sobie szczerze. Tam przyszły następca tronu w brzuchu rośnie. To się Brytyjczycy podniecają.
Ale ta laska która się dopatruje to chyba mózg na WOŚP oddała
Kaja zazdroszczę. One śliczne są. Gdzie je dorwałaś?
A ja nie pamiętam, żebym kiedyś program Drzyzgi oglądała.
Wiem, że tym ludziom płaca jakoś 500-1000 zł za gadanie tych bzdetów - mój kolega kiedyś kasy potrzebował ;-)
Kasienkadg
Fanka BB :)
Sembo - ciaza Kate mi bokiem wychodzi Jaraja sie nia jakby zlote jajo miala urodzic A to poprostu dziecko...
Kaja - nooo "Rozmowy.." teraz maja takie tematy ze mozna sie poplakac ze smiechu i glupoty ludzi Mniej jest niestety tych ciekawych tematow, powazniejszych...
Wczoraj ogladalam na TLC "Porodówke"... Ale mnie jedna dziunia wkurzyla. Gowniara (moze z 18lat) rodzila i kretynka nie chciala za nic sie dac zbadac ginekologicznie, czy juz ma pelne rozwarcie Wogole zachowywala sie jak jakas niepelnosprytna;] Ja rozumiem, ze porod boli ( a jak - to bede miala okazje sie niedlugo przekonac), ale bez przesady...
Kaja - nooo "Rozmowy.." teraz maja takie tematy ze mozna sie poplakac ze smiechu i glupoty ludzi Mniej jest niestety tych ciekawych tematow, powazniejszych...
Wczoraj ogladalam na TLC "Porodówke"... Ale mnie jedna dziunia wkurzyla. Gowniara (moze z 18lat) rodzila i kretynka nie chciala za nic sie dac zbadac ginekologicznie, czy juz ma pelne rozwarcie Wogole zachowywala sie jak jakas niepelnosprytna;] Ja rozumiem, ze porod boli ( a jak - to bede miala okazje sie niedlugo przekonac), ale bez przesady...
sembonzakura
przeczytałam ten wątek i szczerze uważam ze to troll a ludzie podchwycili. Ta kobieta poszukuje Majkela Dżeksona, bo wg wciąż żyje moja diagnoza: Za dużo 'Z Archiwum X'
beniaczek
Początkująca w BB
dziewczyny doradżcie Mi proszę.
Dwa lata temu zrobiłam prawo jazdy ale po otrzymaniu prawka wogóle nie jeżdziłam.Męża często nie ma w domu,jestem z synkiem 5 latkiem którego trzeba zaprowadzić i odebrać z przedszkola.Do tej pory chodziliśmy piechotką bo to ok 1km,na zakupy też nie dalej ale nie ukrywam,że czasem potrzebuje gdzieś pojechać,coś załatwić.Kupiliśmy auto które stoi,mąż jak jest to jeżdzi.Ja nie mogę się przemóc-chyba się po prostu boje.Zastanawiam się czy teraz wziąść kilka godzin jazdy i spróbować jeżdzić,a może lepiej poczekać do wiosny(jestem w 17 tyg ciąży)bo po porodzie do tak szybko nie będzie czasu na szkolenie jazdy
Marciosz wyglądasz jak Księżniczka! śliczna z Ciebie dziewczyna :-)
dla taty dużo zdrowia.
no i czekamy na wieści co do płci dzieciaczka
Beniaczek ,sama nie wiem co mam Ci poradzić... może spróbuj jakieś jazdy doszkalające na początek?
dla taty dużo zdrowia.
no i czekamy na wieści co do płci dzieciaczka
Beniaczek ,sama nie wiem co mam Ci poradzić... może spróbuj jakieś jazdy doszkalające na początek?
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Beniaczek - to zalezy od tego, czy dobrze pamietasz jak sie jezdzi i czy sie nie boisz. Ja mam prawo jazdy od 2 lat i w zeszlym roku nie jezdzilam w zime bo sie balam. A w tym roku juz nie Ale to dlatego, ze dobrze znam swoje auto i prowadze je intuicyjnie.
Wiec ciezko jest odpowiedziec na to pytanie... Sprobuj pojezdzic z kims na miejscu pasazera, kto ma prawko i wtedy zobaczysz...
Moj maly alien wlasnie dal o sobie znac To doslownie takie uczucie jak obcy w brzuchu
Wiec ciezko jest odpowiedziec na to pytanie... Sprobuj pojezdzic z kims na miejscu pasazera, kto ma prawko i wtedy zobaczysz...
Moj maly alien wlasnie dal o sobie znac To doslownie takie uczucie jak obcy w brzuchu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Sembo ja też myślę, że to troll, ale się ubawiłam.
Kasienkadg ja jak urodziłam Iggiego to miałam na sali babkę wykształconą, zadbaną, urodziła 3 dziecko właśnie i się obraziła i wypisała ze szpitala, bo jej się położna kazała umyć. Wyobraźcie sobie, że ta babencja 3 dni nie brała prysznica. Rodziła naturalnie no i po takim porodzie wiadomo, że się macica czyści, krwawi itp.
I jak jej zajrzała to prawie pawia puściła.
A ta się obraziła.
A z kolei moja przyjaciólka opowiadała, że w czasie porodu dwóch sanitariuszy rosłych do niej przyszło i jej nogi trzymali
No i po wszystkim ona pyta czemu to tak, a oni jej, że dzień wcześniej rodziła babka, która jak parte przyszły to nogi skrzyżowała i stwierdziła, że to boli i że ona jednak nie będzie rodzić i że matką jeszcze nie będzie
I nie mieli siły, nawet po podaniu leków jej tych nóg rozkrzyzować. Podobno z nią walczyli, dawali prochy, ale ona twarda była i rodzić nie chciała.
No i podobno 4 chłopa jej rady nie dawało
Dzieciak jak się urodził to był lekko siny. Roboty lekarzom głupia narobiła. I się wystraszyli. I każdej rodzącej nogi trzymali
Kasienkadg ja jak urodziłam Iggiego to miałam na sali babkę wykształconą, zadbaną, urodziła 3 dziecko właśnie i się obraziła i wypisała ze szpitala, bo jej się położna kazała umyć. Wyobraźcie sobie, że ta babencja 3 dni nie brała prysznica. Rodziła naturalnie no i po takim porodzie wiadomo, że się macica czyści, krwawi itp.
I jak jej zajrzała to prawie pawia puściła.
A ta się obraziła.
A z kolei moja przyjaciólka opowiadała, że w czasie porodu dwóch sanitariuszy rosłych do niej przyszło i jej nogi trzymali
No i po wszystkim ona pyta czemu to tak, a oni jej, że dzień wcześniej rodziła babka, która jak parte przyszły to nogi skrzyżowała i stwierdziła, że to boli i że ona jednak nie będzie rodzić i że matką jeszcze nie będzie
I nie mieli siły, nawet po podaniu leków jej tych nóg rozkrzyzować. Podobno z nią walczyli, dawali prochy, ale ona twarda była i rodzić nie chciała.
No i podobno 4 chłopa jej rady nie dawało
Dzieciak jak się urodził to był lekko siny. Roboty lekarzom głupia narobiła. I się wystraszyli. I każdej rodzącej nogi trzymali
reklama
kaja - jakie krzesła? pochwal się!!!
ja mam manię wnętrzową uwielbiam oglądać i tracę na to długie godziny przed kompem
ZAPO, w ikei
tylko kurcze za osiem krzesel 2500 zl...widzialam ze w pl sa tansze, ale nie bedziemy przeciez targac krzesel z pl
moze nie kosmicznie, ale wszystko naraz..
ale stol mamy czarny braz wielki na 220 cm i masywny , wiec te krzesla pasuja..no i moja lampa nad stolem, tu macie lampe:
Ostatnia edycja:
Podziel się: