reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Zapo nie pomogę w kwestii oc+ac bo u mnie tym się zajmuje mężowy :-p

Kitka w takim razie gratuluję i podziwiam za zdolności :) Pokaż nam później co wymodziłaś:tak:

Kaja popieram !!!! Ja próbowałam tam wrzucić zdjęcia ale niestety poległam:sorry:

reklama
Czesc laski;)

Marciosz - wygladalas przepieknie!!!! Gratuluje i zycze wszystkiego dobrego trzymaj sie dzielnie!!!

Nanu - wspolczuje ci z tumi sraczowymi problemami;/ Ja raczej na to nie narzekam, rano korzystam z kibelka normalnie;) Czasem mi sie tylko gazy wieczorem nazbieraja i mnie zoladek i jelita bola:-( Zycze ci sraczki z calego serca:-D

Citrus - bylam w H&M - ogolnie dzisiaj byl shopping w poszsukiwaniu jakiejs tuniki na sylwestra i nie kupilam niccccccc;]
A w dodatku marnie z kasa bo ta pizzeria pochlonela wszystko, a nawet wiecej;/

I tylko kupa nerwow bo wszystko skonczone, czekamy tylko na meble ktore sie maskrycznie opozniaja i przez to nie mozemy otworzyc bo jeszcze sanepid trzeba przejsc:wściekła/y:

Zapo - kolezanka mi mowila ze Aviva najtansza... Mozesz tam sprawdzic.

Co do ruchow to mi tez jeszcze ciezko odroznic czy to jelita czy dzidzius akurat. Ale sa takie momenty ze poznaje, ze to moj skarb:-)

Mam tak malo czasu ostatnio ze masakra... A na L4 siedze:eek:

A co do wyprawki juz kiedys chcialam zalozyc do tego osobny watek - zeby nam sie w zakupowym nie mieszalo. Typowo, zeby doswiadczone mamy wpisywaly co i ile potrzeba. Co wy na to???

Ide robic kluski slaskie z sosem pieczarkowym... Ale glooodnaaa jestem...

Ostatnia edycja:
co do fot- mi sie jakos moje zdjecie udalo wstawic ale rzeczywiscie sie nakombinowac musialam, ja generalnie nie lubie i nie wstawiam zdjec mojego dziecka online ale w maju jak wszystkie bedziemy sie chwalily pociechami tez bym wstawila, ale oczywiscie gdybysmy mialy jakas prywatna galerie tylko dla nas, ewentualnie na grupach wkleje bo juz rozgryzlam jak :)

Ja PZU nie chcę, bo nam znajomy agent wyliczył b. atrakcyjną ofertę i jest 600 zł drożej niż w tych :crazy:

Kaja mamy grupę zamkniętą, a nie wątek.
O wątek mogę się oczywiście postarać, ale nie jest to łatwe i proste i trwa.
Zresztą oprócz fotek grupa jest mało odwiedzana, więc ja nie widzę sensu zawracania tyłka adminom.

Ale jak chcecie. Ja tu tylko sprzątam :-D

no wlasnie, grupe mamy, a tam mamy zamkniete watki..
niewiele z tego rozumiem:-D
tylko tyle ze tam latwo, a tu trudno:-D

taka luzna uwaga, kontynuuj przemeblowywanie domu spokojnie:-)

Ech, nie mam jak Wam pokazać, bo zdjęcia w ogóle nie oddają kolorów swetra (neonowe pastele) :confused2: Nie ma go na stronie Reserved, ale jest obłędny. Totalnie oversize'owy (najlepszy dla dziewczyn o wzroście 175+), wzięłam M, a jest przeolbrzymi. Zakrywa dupę, jest długi, więc dla mnie idealny do rajstop :-p

20121213142808.jpg 20121213143754.jpg (W święta wkleję jakieś fotki, gdzie wyglądam normalnie, bo na tej tutaj to jakbym ze stówę ważyła :-D)

Ostatnia edycja:
Są! Są! Czy to ten, co był też butelkowozielony, czerwony, różowy, czarny i beżowy? Bo też chcę wziąć, ale zielonego już dzisiaj nie było :shocked2:

(Czy ładny, to kwestia gustu. Dość specyficzny, może się nie podobać, ale tu o moją wygodę chodzi :-p)

reklama
Do góry