reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kessy tak to chyba jest już, że prawie wszystkie mamy aniołki :-(

Aśka zazdroszczę, ja na początku roku zrobiłam kapitalny przegląd szaf i worków i wszystko do opieki pojechało...
A teraz sama nie mam :sorry:
No i też robię wszystko, żeby nie kupować, jestem skapa poznanianka i nie wydam 200 zł na kurtkę której będę używała przez 2 miesiące.

reklama
Kessy- no niestety :) ja nie mam tego ale tez 2 razy stracilam :(
podobniez generalnie przy kazdej kobiecie statystycznie sie mowi ze stracila conajmniej raz-... czesto nie wiedzac gdyz w tak wczesnym stadium...natura...

Zapo ja też robiłam porządki, i nie wiem dla czego zostawiłam tylko ten płaszcz :) To ja mogę powiedzieć, że jestem SKĄPA Warszawianka ;-) Szkoda mi kasy, tym bardziej, że teraz jest na co wydawać:szok:

zamówiłam na allegro dla najmłodszych u nas w rodzinie listy od świętego Mikołaja i właśnie dzwoniła mama mojej chrześnicy, że mała zachwycona i strasznie przejęta..
mała rzecz a cieszy :D

Cześć Dziewczyny,

pewnie mnie już nie pamiętacie. Nie odzywałam się bo miałam i mam mnóstwo spraw na głowie.
Jestem już po ślubie więc jeśli jeszcze pamiętacie, to wysyłam zdjęcia, bo obiecałam :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Z dzidziusiem wszystko w porządku :) Jeszcze nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka, dowiem się 27 grudnia :)
Niestety przeżywam straszne chwile...chyba najgorsze w moim życiu, tzn odczuwam skrajne uczucia, z jednej strony wyszłam za wspaniałego człowieka, ślub i wesele było wspaniałe, maleństwo we mnie daję mi radość, ale z drugiej strony mój tato zachorował, chorował już od lipca, ale okazało się że ma nowotwór trzustki, dwa dni po moim ślubie miał operacje, niestety guz jest nieoperacyjny...

Wszystkie te wydarzenia w jednym czasie... bardzo mnie to przytłacza, ale staram się być silna by móc wspierać rodziców. Nadal wierzę, że tato wyzdrowieje. Ok, koniec biadolenia...

Starałam się nadrobić wątki, szczególnie ten dotyczący wizyt u lekarzy :) Nie mogę się nadziwić jak szybko ten czas mija...dopiero co zdjęcia kreseczek, potem małe ziarenka na usg,a teraz nasze maleństwa mają już imiona i wyglądają jak całkiem normalne niemowlaczki :)

Marciosz, piękne zdjęcia, wyglądałaś cudownie, co nie o każdej pannie młodej można powiedzieć ;-) Trzymam kciuki za Twojego tatę!

Dziewuszkiiiiiiiiiiiiiii, kupiłam w Reserved mój wymarzony od wczoraj sweter :sorry: No cudowny jest, cudowny! W H&M z kolei takie wyprzedaże, że ruszać dupska baby! Mnóstwo ciuchów za grosze, które można potraktować jako ciążowe! Sru! Ja niestety czekam na kasę ze stypendium (byle już w poniedziałek wysłali :-D), bo jak wydam na ciuchy wszystko co mam do przyszłego tygodnia, to nie będę miała za co zrobić zakupów na święta :sorry:

No to ja chyba się wybiorę do H&M, dziś właśnie mężowy dostanie premię świąteczną i mam nadzieję, że będzie za co poszaleć :) Dzięki Cytryna;-)

Marciosz współczuję :( Ale zdjęcia z tego ważnego dnia piękne:-)

reklama
Marciosz, piękne zdjęcia, wyglądałaś cudownie, co nie o każdej pannie młodej można powiedzieć ;-) Trzymam kciuki za Twojego tatę!

Dziewuszkiiiiiiiiiiiiiii, kupiłam w Reserved mój wymarzony od wczoraj sweter :sorry: No cudowny jest, cudowny! W H&M z kolei takie wyprzedaże, że ruszać dupska baby! Mnóstwo ciuchów za grosze, które można potraktować jako ciążowe! Sru! Ja niestety czekam na kasę ze stypendium (byle już w poniedziałek wysłali :-D), bo jak wydam na ciuchy wszystko co mam do przyszłego tygodnia, to nie będę miała za co zrobić zakupów na święta :sorry:

a jaki sweter? jaki? pochwal się cytryna!!!

ja jednak jutro siuę do galerii wybiorę bo wzięłam się za szafowe porządki (nawet prasuję!!!:szok:) i jak po 13stej!
ale lump pod blokiem więc przynajmniej to zaliczę:)

Marciosz

piękne foty!!! gratulacje!!!i 3mam kciuki za zdrowie taty!

Do góry