reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Witam czwartkowo i śnieżnie,w końcu od jakiegoś czasu jest biało i prawieże śwątecznie.

Nanulika - wczoraj walczyłaś z upartymi zaparciami, trzymam kciuki, by się udało na całej linii

Sembo - też jestem za taką listą wyprawkową, szczególnie dla takiej świeżej prawie mamy jak ja, to wielka pomoc

Kaja - życie najwyraźniej pisze najbardziej oryginalne scenariusze, chociaż aż mi ciarki przechodzą, gdy czytam lub oglądam coś takiego

Wikki - moja kuzynka też tak miała w obu ciążach, więc to najwyraźniej dotyczy wielu kobiet

Zapominajka - fajna inicjatywa z tą fundacją, owe mamy z dziećmi szczególnie w takim świątecznym czasie nie będą się czuć osamotnione choćby w ten sposób, potrzebują i przyjaznego gestu i realnej pomocy; na BB robi się coraz bardziej rodzinnie :tak:

reklama
hej :)

Mój szkrab jeszcze chyba śpi, bo coś tak spokojnie mi w brzuszku.
A mam pytanie dziewczyny czy sączy Wam się już pokarm? Ja od 2 dni mam mokre plamy, lub jak wstaje rano to jak matka polka. A wcześniej czuję taki jakby pieczenie sutka. Używacie wkładek laktacyjnych? Nie wiem w sumie co z tym mam począć, czy to się unormuje czy do końca ciąży będzie tak sączyło dopóki nie zabierze się za moje mleczko dzidzia.

Mnie nic nie wycieka jeszcze, ale to nie znaczy, że nie będzie.

Magdalka tez tak uważam. W kupie można więcej!!!

U mnie -12 stopni, więc chyba zamiast spaceru w domu posiedzimy.

Cześć dziewczyny:)

Ale się tu wczoraj wieczorem działo:szok:

Nanu gratulacje:-);-) pierwsze płukanie tyłka za Tobą;-)

Sembo fajny pomysł, ze stworzeniem takiej listy, ale faktycznie może na zakupowym wątku:-p

Kaja słyszałam o tej kobicie, ale chyba ją uniewinnili :) bo to matka chyba zabiła to dziecko a ona jako ciocia chciała ratować rodzinę siostry, żeby jej reszty dzieci sąd nie zabrał i dla tego taką wersję ustaliły.

Aaaaa do tego mój bąbel tak ię dziś rozszalał, że ledwo do pracy dojechałam, myślałam, że chce wyleźć z brzucha przez pępek:szok:

hahahah:-D a to szaleniec maly:-D

no, pozniej wyszlo, ze kryla siostre ...
ale jaka ona byla wielka, matko i corko, prawie 500 kg:eek:

hej,
ja już po wodzie z miodem, po owsiance (nawet pyszna!) z jabłkiem i po kawie:)
Plan na dziś to sałatka, prasowanie, układanie w szafie i wyprawa do magnolii po Tshirty dla S i taty - ostatnie gwiazdkowe prezenty:p
Ponoć ruch też pomaga na trawienie...
dziś coś się ruszyło, więc obstawiam,że będzie tylko lepiej, zaliczę dziś Wielką Czystkę i żadne kolejne pół lewatywy nie będzie potrzebne:)))))

a co do malucha
to ruchów nie czuję, cyce nie plamią....gdyby nie te zaparcia i wielki brzuch to wogóle nie czułabym że w ciąży jestem.... no może jeszcze szybkie męczenie się...

Hej, przepraszam nie nadrabiam, bo mam urwanie głowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale pilnie potrzebuję Waszej pomocy;/ z czego mogę zrobić dekorację na tort...i tu zaczynają sie schody bo dekoracją ma być herb Barcelony;/ nosz kuzwa obudziłam sie z ręką nocniku............ Gdybym miała barwniki albo mase cukrową to by nie bylo problemu;/

Witam się z Wami w ten mroźny dzień :-)
Na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że będzie dziewczynka:happy: aaale... do potwierdzenia na kolejnym usg. Także dołączam do majówek, które obawiają się, że ich dziewczynkom wyrosną siusiaki;-)
Ajj i wkońcu zaczełam czuć dzidziola :-)

A co do listy zakupów, ja sobie taką stworzyłam i jeśli któraś byłaby zainteresowana to wkleje w zakupowym.

Kitka ale masz zadanie :-D
Jak wygląda to logo?

Anetka super!!!
A listę wklej, może coś fajnego razem stworzymy :tak:

Nanu zazdroszczę zakupow. Ja połazikowałam wczoraj no i mi mało :-D
Ale z młodym po takim mrozie nie będę kombinowała. No i kurtki nie zapnę, więc wiocha, że hej :-D:-D

Zapo ja też mam już problem z kurtką, zapinam ją jeszcze..... ale myślę, że już nie długo:-( Nawet mój D dziś rano stwierdził, że chyba powinnam coś sobie kupić, bo ta kurtka niedługo pęknie mi na brzuchu:-p:szok:

Ale ja ostatnio wyszperałam w starych, zapomnianych rzeczach taki (do tej pory myślałam, że za duży) płaszczyk, jest krótki do tyłka ale powinien wystarczyć do końca zimy. No i humorek się mi poprawił, bo nie miałam ochoty wydawać kasy na kurtkę, którą ponoszę przez 2-3 miesiące.

Kitka nie zazdroszczę zadania, ja w ogóle to nie lubię robić tortów - zwłaszcza takich ozdobnych.

reklama
dzień dobry :)
powoli wracam do żywych...

wszystkim zaśnieżonym zazdroszczę okropnie, u nas standardowo w święta pewnie deszcz :/

patrzę na każdą po kolei sygnaturkę i jestem przerażona... większość z nas to aniołkowe mamy :/

Do góry