reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Zrobie drugie pół ale chyba rano, boję się tak od razu....

Dzielny Mój S walczy ze mną.... gdyby nie on bym się nie odważyła...
choć w sumie nie było straszne, szkoda tylko że nieskuteczne póki co...

reklama
dziewczyny pomóżcie stworzyć mi liste zakupów :) bo już zaczynami powoli zbierać. Co jest najważniejsze?? Mam na razie fotelik samochodowy, mate do przebierania, kupony na pieluszki, kilka szmatków, łóżeczko ... nosidełko... hmmm warto kupować np sterylizator do butelek? Jaki wózek wybrać?? hmmm

sembo, z tym pytaniem to chyba na zakupowy trzeba:p

a co do mnie to edit:

ledwo dobiegłam do wc! jednak coś ruszyło,szkoda tylko że w wiiększości jakieś gluty a nie konkret:/
czekam dalej...

o ludzie...na tlc program o kobiecie, wazacej prawie pol tony, oskarzonej o zabojstwo....wlasnego siostrzenca, usiadla na niego i go zmiazdzyla:szok::szok:

Cześć dziewczyny:)

Ale się tu wczoraj wieczorem działo:szok:

Nanu gratulacje:-);-) pierwsze płukanie tyłka za Tobą;-)

Sembo fajny pomysł, ze stworzeniem takiej listy, ale faktycznie może na zakupowym wątku:-p

Kaja słyszałam o tej kobicie, ale chyba ją uniewinnili :) bo to matka chyba zabiła to dziecko a ona jako ciocia chciała ratować rodzinę siostry, żeby jej reszty dzieci sąd nie zabrał i dla tego taką wersję ustaliły.

Aaaaa do tego mój bąbel tak się dziś rozszalał, że ledwo do pracy dojechałam, myślałam, że chce wyleźć z brzucha przez pępek:szok:

hej :)

Mój szkrab jeszcze chyba śpi, bo coś tak spokojnie mi w brzuszku.
A mam pytanie dziewczyny czy sączy Wam się już pokarm? Ja od 2 dni mam mokre plamy, lub jak wstaje rano to jak matka polka. A wcześniej czuję taki jakby pieczenie sutka. Używacie wkładek laktacyjnych? Nie wiem w sumie co z tym mam począć, czy to się unormuje czy do końca ciąży będzie tak sączyło dopóki nie zabierze się za moje mleczko dzidzia.

Wikki w mojej pierwszej ciąży też tak miałam, choćbym nie wiem co robiła i jak spała to rano się budziłam z plamami na koszulce.
A mój bąbel rozbudza się przy muzyce w samochodzie :-)

Moje pimi-bimpi dzisiaj cichutko. Muszę się nauczyć rozpoznawać ruchy, bo jak dotąd wszystkie wydają mi się być ruchami tymi wiecie... jak wczoraj napisałam, związanymi z trawieniem :laugh2: Rano nie wywaliło mi żadnej buły na brzuchu, ale nie chciało mi się wstać zupełnie. Głowa bolała mnie od wczoraj, więc wzięłam paracetamol. Nie mogłabym się męczyć kolejny dzień :sorry:

reklama
Pozwolę sobie wkleić wiadomość od admina:
"Czy wśród was są mamy z dzieciaczkami zrzeszonymi w fundacjach?
Chcemy zrobić świąteczna listę pomocy na BB.

Przesyłajcie nam nicki mam i namiary fundacyjne dzieciaczków o ile mamy wyrażą na to zgodę.

Dzięki"

Jeśli coś wiecie proszę o info.

Lecę nadrabiać was.

Do góry