reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ZAPO, dla Maluchy chyba
No dla maluszki.
Mam jazdę, że jej siusiak urośnie i tyle z córeczki będę miała
No dla maluszki.
Mam jazdę, że jej siusiak urośnie i tyle z córeczki będę miała
eeee tam, Wariatko , nic jej nie urosnie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Bo ja już sukienusię kupiłam. Nie chcę siusiaka!!!!
Nanu jak po wlewce?
Nanu jak po wlewce?
Magdalka
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, nie odzywałam się długo, ale było u nas sporo zamieszania z problemami zdrowotnymi mojej mamy i gdy wracaliśmy do domu, to tylko spać. Czasem coś mi się udało podczytać, ale nie miałam siły odpisywać. Dziś już jest lepiej, sytuacja opanowana, więc i ja bardziej na większym luzie, choć oczy już się trochę kleją.
Witam przede wszystkim nowe majóweczki, grono się super powiększa, ale wiadomo w kupie raźniej
Gratulacje dla wszystkich odkrytych chłopców i dziewczynek, my może się dowiemy za tydzień, kto wie, może maluch pokaże, co ma między nogami.
A co do zaparć, to też mi pomagają jogurty (tyle że w moim przypadku kozie) i pestki słonecznika, od których jestem wręcz uzależniona, heh taki mały nałóg. Ale gdy było naprawdę ciężko, to sięgałam po czopki glcerynowe (bez recepty) i bezpieczne dla maluszka.
Przepraszam, że tak krótko i nie odpiszę wszystkim, ale łóżko tak kusi i nęci, że nie mogę się oprzeć. Dobrej nocy :-)
Witam przede wszystkim nowe majóweczki, grono się super powiększa, ale wiadomo w kupie raźniej
Gratulacje dla wszystkich odkrytych chłopców i dziewczynek, my może się dowiemy za tydzień, kto wie, może maluch pokaże, co ma między nogami.
A co do zaparć, to też mi pomagają jogurty (tyle że w moim przypadku kozie) i pestki słonecznika, od których jestem wręcz uzależniona, heh taki mały nałóg. Ale gdy było naprawdę ciężko, to sięgałam po czopki glcerynowe (bez recepty) i bezpieczne dla maluszka.
Przepraszam, że tak krótko i nie odpiszę wszystkim, ale łóżko tak kusi i nęci, że nie mogę się oprzeć. Dobrej nocy :-)
ja sie az tak zaawansowanie nie bawie, Nanu, szacun...
ZAPO, nie bedzie zadnego siusiaka, wrozka Kaja Ci to mowi
moge Ci wrozbe przeslac smsem..
wiesz, jak ci wroze z prawdziwego zdarzenia, co to prawde Ci powiedza na tvn po 3 w nocy
ZAPO, nie bedzie zadnego siusiaka, wrozka Kaja Ci to mowi
moge Ci wrozbe przeslac smsem..
wiesz, jak ci wroze z prawdziwego zdarzenia, co to prawde Ci powiedza na tvn po 3 w nocy
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: