reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej dziewczyny, nie odzywałam się długo, ale było u nas sporo zamieszania z problemami zdrowotnymi mojej mamy i gdy wracaliśmy do domu, to tylko spać. Czasem coś mi się udało podczytać, ale nie miałam siły odpisywać. Dziś już jest lepiej, sytuacja opanowana, więc i ja bardziej na większym luzie, choć oczy już się trochę kleją.

Witam przede wszystkim nowe majóweczki, grono się super powiększa, ale wiadomo w kupie raźniej :-D

Gratulacje dla wszystkich odkrytych chłopców i dziewczynek, my może się dowiemy za tydzień, kto wie, może maluch pokaże, co ma między nogami.

A co do zaparć, to też mi pomagają jogurty (tyle że w moim przypadku kozie) i pestki słonecznika, od których jestem wręcz uzależniona, heh taki mały nałóg. Ale gdy było naprawdę ciężko, to sięgałam po czopki glcerynowe (bez recepty) i bezpieczne dla maluszka.

Przepraszam, że tak krótko i nie odpiszę wszystkim, ale łóżko tak kusi i nęci, że nie mogę się oprzeć. Dobrej nocy :-)

no wlasnie jestem chwile po i.... dupa! sama woda się ze mnie wylała, zero czegokolwiek innego:(((
wprawdzie zrobiłam ól bo gin tak mówiła ale nie zadziałało i nie wiem co robić...

ja sie az tak zaawansowanie nie bawie, Nanu, szacun...

ZAPO, nie bedzie zadnego siusiaka, wrozka Kaja Ci to mowi:-D

moge Ci wrozbe przeslac smsem.. :-D

wiesz, jak ci wroze z prawdziwego zdarzenia, co to prawde Ci powiedza na tvn po 3 w nocy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry