reklama
Monika Mroczek
Początkująca w BB
Hej dziewczynki dawno mnie nie było,muszę was nadrobić,ale miałam taki ciężki weekend teraz cieki tydz praca praca,i nie mam czasu nawet siedzieć na necie, byłam dziś na Usg i mój synek bo tak myślałam ze będzie chłopak, okazał się bez przyrodzenia Czyli dziewczynka na 100% I zamiast Oliwierka mamy Lenke
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ano nadal nie zdrów, to co robić ;/No prosze to Igor sobie wagaruje
Monika gratuluję córeczki!
Ja dziś w lumpku poszalałam i kupiłam kilka słodziaków dla malucha
aniaczek
Fanka BB :)
Siemanko,
Mimo kataru i kaszlu wybrałam się dziś do pracy, bo mam też troche spraw do pozałatwiania, a wiadomo, że jak się siedzi w domu to się czasami nic nie robi;-)
Citrus ja czasami mam wrażenie że mój psiak jest najlepszy na dzielni w pocipcianiu, ba nawet w mieści;-) Ze sklepami mam tak samo, dziś po pracy próbowałam połazić za prezentami, ledwo wytrzymałam godzine, zawroty głowy i słabość mi towarzyszy.
Mi podobnie jak większości z Was na lepsze sranko pomaga kawa.
Kora30 śliczna córuchna.
Aśka sen masakryczny, na szczęście to tylko sen.
Nanulinka życzę Ci sraczki z całego serca.
Mysiak Twój sen też mało przyjemny.
Aisha_23 myślę, że te bombelki to właśnie dzidzia:-)
Monika Mroczek gratuluje poznania płci córci.
Mimo kataru i kaszlu wybrałam się dziś do pracy, bo mam też troche spraw do pozałatwiania, a wiadomo, że jak się siedzi w domu to się czasami nic nie robi;-)
Citrus ja czasami mam wrażenie że mój psiak jest najlepszy na dzielni w pocipcianiu, ba nawet w mieści;-) Ze sklepami mam tak samo, dziś po pracy próbowałam połazić za prezentami, ledwo wytrzymałam godzine, zawroty głowy i słabość mi towarzyszy.
Mi podobnie jak większości z Was na lepsze sranko pomaga kawa.
Kora30 śliczna córuchna.
Aśka sen masakryczny, na szczęście to tylko sen.
Nanulinka życzę Ci sraczki z całego serca.
Mysiak Twój sen też mało przyjemny.
Aisha_23 myślę, że te bombelki to właśnie dzidzia:-)
Monika Mroczek gratuluje poznania płci córci.
Mi kawa na sranko niestety nie pomaga, od początku ciąży piję przynajmniej jedną dziennie...
nic no - wróciłam od gin, kazała mi zrobić pół lewatywy (buuu.... ). i jak to mnie już odczopuje to przynajmniej na razie mam wyrzucić z diety wszystko mączne 9makarony, chleb, ryż - nawet jeśli dzikie,brązowe,razowe czy jakie tam....). Na śniadanie mam sobie robić owsiankę z jabłkiem, a potem warzywa,warzywa,warzywa czyli do pracy zamiast kanapki - lekka sałatka... no i mięso....
do tego od jutra laktuloza 3 razy dziennie.... a jak sie wyreguluje trawienie to wtedy powoli wprowadzać chleby itp oczywiście ciemne...
do końca tyg mam L4 i tyle w temacie....
3majcie kciuki żebym przeżyła tą lewatywe - w życiu nie robiłam((
nic no - wróciłam od gin, kazała mi zrobić pół lewatywy (buuu.... ). i jak to mnie już odczopuje to przynajmniej na razie mam wyrzucić z diety wszystko mączne 9makarony, chleb, ryż - nawet jeśli dzikie,brązowe,razowe czy jakie tam....). Na śniadanie mam sobie robić owsiankę z jabłkiem, a potem warzywa,warzywa,warzywa czyli do pracy zamiast kanapki - lekka sałatka... no i mięso....
do tego od jutra laktuloza 3 razy dziennie.... a jak sie wyreguluje trawienie to wtedy powoli wprowadzać chleby itp oczywiście ciemne...
do końca tyg mam L4 i tyle w temacie....
3majcie kciuki żebym przeżyła tą lewatywe - w życiu nie robiłam((
Nanu powodzenia z lewatywą, nie jest taka straszna jak by się mogło wydawać ja już się nią kilka razy ratowałam .... no i ulga niesamowita, myślę, że nie ma się czego bać.
Monika gratuluję poznania płci, mam nadzieję, że cieszysz się z chłopaka bez przyrodzenia:-)
Monika gratuluję poznania płci, mam nadzieję, że cieszysz się z chłopaka bez przyrodzenia:-)
reklama
Podziel się: