reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
generalnie jak sie ma 30 lat i jeden miesiac tez sie jest w 31 roku zycia ;)
a te internetowe kalendarze tez rzeczywiscie kazdy inaczej liczy :)

Hej dziewczynki dawno mnie nie było,muszę was nadrobić,ale miałam taki ciężki weekend:( teraz cieki tydz praca praca,i nie mam czasu nawet siedzieć na necie, byłam dziś na Usg i mój synek bo tak myślałam ze będzie chłopak, okazał się bez przyrodzenia:) Czyli dziewczynka na 100%:) I zamiast Oliwierka mamy Lenke:)

Siemanko,

Mimo kataru i kaszlu wybrałam się dziś do pracy, bo mam też troche spraw do pozałatwiania, a wiadomo, że jak się siedzi w domu to się czasami nic nie robi;-)

Citrus ja czasami mam wrażenie że mój psiak jest najlepszy na dzielni w pocipcianiu, ba nawet w mieści;-) Ze sklepami mam tak samo, dziś po pracy próbowałam połazić za prezentami, ledwo wytrzymałam godzine, zawroty głowy i słabość mi towarzyszy.

Mi podobnie jak większości z Was na lepsze sranko pomaga kawa.

Kora30 śliczna córuchna.

Aśka sen masakryczny, na szczęście to tylko sen.

Nanulinka życzę Ci sraczki z całego serca.

Mysiak Twój sen też mało przyjemny.

Aisha_23 myślę, że te bombelki to właśnie dzidzia:-)

Monika Mroczek gratuluje poznania płci córci.

Mi kawa na sranko niestety nie pomaga, od początku ciąży piję przynajmniej jedną dziennie...
nic no - wróciłam od gin, kazała mi zrobić pół lewatywy (buuu.... ). i jak to mnie już odczopuje to przynajmniej na razie mam wyrzucić z diety wszystko mączne 9makarony, chleb, ryż - nawet jeśli dzikie,brązowe,razowe czy jakie tam....). Na śniadanie mam sobie robić owsiankę z jabłkiem, a potem warzywa,warzywa,warzywa czyli do pracy zamiast kanapki - lekka sałatka... no i mięso....
do tego od jutra laktuloza 3 razy dziennie.... a jak sie wyreguluje trawienie to wtedy powoli wprowadzać chleby itp oczywiście ciemne...
do końca tyg mam L4 i tyle w temacie....
3majcie kciuki żebym przeżyła tą lewatywe - w życiu nie robiłam:(((

Nanu powodzenia z lewatywą, nie jest taka straszna jak by się mogło wydawać :) ja już się nią kilka razy ratowałam .... no i ulga niesamowita, myślę, że nie ma się czego bać.

Monika gratuluję poznania płci, mam nadzieję, że cieszysz się z chłopaka bez przyrodzenia:-)

reklama
Do góry