reklama
Kaja ja też lubię programy na TLC, często oglądałam jak jeździłam do szwagra, ale w domu nie mam - ale to chyba dobrze
Cytryna może bąbel Cię kopie po pęcherzu??
Chmurka mój bąbel, też ostatnio coś był mało ruchliwy, dopiero dzisiaj się rozbrykał i delikatnie kopie
Cytryna może bąbel Cię kopie po pęcherzu??
Chmurka mój bąbel, też ostatnio coś był mało ruchliwy, dopiero dzisiaj się rozbrykał i delikatnie kopie
Ostatnia edycja:
Nia
Fanka BB :)
z jednej strony rewelacja to tesco 24ha z drugiej wspolczuje pracujacym tak dlugo, w tamtym roku dorabialam do studiow na kasie i okres przedswiateczny byl straszny, do 22 nie lubilam tego, ale zarobic tez trzeba
kessy- u nas tydzien temu to przechodzilismy, wspolczuje, sok jagodowy troche pomaga lub jagody, dla dzieci sa specjalne czopki ale to napewno cos juz dla malej macie
a ja podobnie jak citrus tez pomalu po kilka rzeczy od dzis znosze z mojej listy, ale w sobote pojedziemy na rano to sie reszte dokupi, zwlaszcza te ciezsze rzeczy i napoje, no i mrozona ges bo w ubieglym roku za pozno sie obudzilismy i juz tylko kaczki w sklepach byly w kosmicznych cenach
kessy- u nas tydzien temu to przechodzilismy, wspolczuje, sok jagodowy troche pomaga lub jagody, dla dzieci sa specjalne czopki ale to napewno cos juz dla malej macie
a ja podobnie jak citrus tez pomalu po kilka rzeczy od dzis znosze z mojej listy, ale w sobote pojedziemy na rano to sie reszte dokupi, zwlaszcza te ciezsze rzeczy i napoje, no i mrozona ges bo w ubieglym roku za pozno sie obudzilismy i juz tylko kaczki w sklepach byly w kosmicznych cenach
Cytryna, no jak to w ciąży bywa;-) A czujesz już ruchy? Ja marzę o 18 tygodniu mając cichutką nadzieję, że coś się zacznie dziać.
No to przesrany dzień dziś widzę ;-) Powrotu do zdrowia!
Mi na zaparcia też pomaga kawa- z tym, że piję tylko zbożową z mlekiem i piję dużo wody, to chyba też ma wpływ. Nie ma oczywiście mowy o codziennym odwiedzaniu kibelka, ale tak co 3 dni idzie w miarę ok;-)
Ja dziś ok, nudzę się potwornie, nie wiem co ze sobą robić. Każdy dzień taki sam ostatnio.
No to przesrany dzień dziś widzę ;-) Powrotu do zdrowia!
Mi na zaparcia też pomaga kawa- z tym, że piję tylko zbożową z mlekiem i piję dużo wody, to chyba też ma wpływ. Nie ma oczywiście mowy o codziennym odwiedzaniu kibelka, ale tak co 3 dni idzie w miarę ok;-)
Ja dziś ok, nudzę się potwornie, nie wiem co ze sobą robić. Każdy dzień taki sam ostatnio.
Nia
Fanka BB :)
Citrus no ja miałam ostatnio takie bulgotanie, ale raczej to chyba jelita były, sama nie wiem. Jak w 18? Do 18 jeszcze całe 6 dni:-(;-)No to lada dzień poczujesz kopniaki coś tak czuję!
citrus ma racje 17+ to 18 tydzien
a to bulgotanie to czesto wlasnie ruchy
reklama
No co Wy? No w sumie tak jakby było, racja:-) No to chcę 19 tydzien Hm ,sluchajcie to w takim razie jak mam odstawić acard na koniec 18 tygodnia, to już w tym? Czy pod koniec następnego? Kurde zabiłyście mnie tym ;P A w sumie w książeczce wpisują zawsze skończone tygodnie, jak byłam np. na USG w 11 tygodniu i 1 dniu, to wpisane miałam 11 tygodni, a nie 12. Ale z kolei już 11 tygodni minęło, więc tak na prawdę się jest w 12. Ale zagmatwane;-) Kalkulator też mi obliczył, że jestem w 18 tyg. A prenatalne badania robiłam w 12 tyg i 6 dniu, i było podane z dokładnością do dni.
Czyli wychodzi na to, że weszłam już w 5 miesiąc, tak???
I właśnie poczułam znów te bąbelki, co wczoraj...i już nie wiem- może to malutka? Dziwne uczucie takie, jakby pękały malutkie bąbelki, taką falą i tak nisko. Hm...
Czyli wychodzi na to, że weszłam już w 5 miesiąc, tak???
I właśnie poczułam znów te bąbelki, co wczoraj...i już nie wiem- może to malutka? Dziwne uczucie takie, jakby pękały malutkie bąbelki, taką falą i tak nisko. Hm...
Ostatnia edycja:
Podziel się: