reklama
Iownka:
Życzę Ci z całego serca maluszka:-)
Ja to w ogóle nie mam na nic siły. Spać mi się chce. Mdli mnie często. Mam ochotę tylko na nabiał (w tym mleko z kuleczkami ),kawę i słodkie.. A na słone tak mnie odrzuca...Ogórka bym do buz w życiu nie wzięła.
Ja to w ogóle nie mam na nic siły. Spać mi się chce. Mdli mnie często. Mam ochotę tylko na nabiał (w tym mleko z kuleczkami ),kawę i słodkie.. A na słone tak mnie odrzuca...Ogórka bym do buz w życiu nie wzięła.
Ostatnia edycja:
ja_guska
Zaciekawiona BB
Zadzwoniłam, ale po wynik i tak musiałam pójść Ciążą się potwierdziła :-)Ja Guska a ty nie możesz zadzwonić?
Super brzuch i rzeczywiście już taki wydęty
Trzymam kciuki, żeby kreska była coraz grubsza!Zrobiłam test (niecierpliwuch jestem) 6 dni przed okresem - druga kreska widoczna pod światło, ale ja ją widzę
To chyba dobry znak. Spróbuję we wtorek, a potem w dzień okresu - CIERPLIWOSCI!
Ale mi się właśnie spać zachciało, a tu obiad trzeba gotować
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja guska super!!!! Gratuluję!
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam
Iowka zycze ciemnienia kresek oby byly coraz grubsze
ja_guska no to super wiesci
Ewusia ja w pierwszej ciazy mialam strasznego smaka na ogorki i wogole, a najzabawniejsze ze mowia ze to niby na chlopaka, a tu zonk bo byla dziewczynka hehehehe, teraz nie mam narazie okreslonych smakow.
Lorelain rzeczywiscie brzusio Ci juz wychodzi u mnie jeszce nie widac, ale kto wie, narazie to tylko jak sie objem to mi zoladek wychodzi z zeber
Zapominajka sil zycze, troche ci zazdroszcze tego mulenia bo przynajmniej wiadomo ze fasolinka sie odzywa, a u mnie nic rzadnych objawow ciazowych poza brakiem @
Na chwile dzis u nas wyszlo sloneczko wykorzystalam to i skoczylam z malenstwem na sesje zdjeciowa, sprzet w dlon i bylo bardzo przyjemnie, potem dzialeczka i wlasnie zajadam swieze wloskie orzeszki mniam
Iowka zycze ciemnienia kresek oby byly coraz grubsze
ja_guska no to super wiesci
Ewusia ja w pierwszej ciazy mialam strasznego smaka na ogorki i wogole, a najzabawniejsze ze mowia ze to niby na chlopaka, a tu zonk bo byla dziewczynka hehehehe, teraz nie mam narazie okreslonych smakow.
Lorelain rzeczywiscie brzusio Ci juz wychodzi u mnie jeszce nie widac, ale kto wie, narazie to tylko jak sie objem to mi zoladek wychodzi z zeber
Zapominajka sil zycze, troche ci zazdroszcze tego mulenia bo przynajmniej wiadomo ze fasolinka sie odzywa, a u mnie nic rzadnych objawow ciazowych poza brakiem @
Na chwile dzis u nas wyszlo sloneczko wykorzystalam to i skoczylam z malenstwem na sesje zdjeciowa, sprzet w dlon i bylo bardzo przyjemnie, potem dzialeczka i wlasnie zajadam swieze wloskie orzeszki mniam
Ostatnia edycja:
emalia82
Zrobiłam test (niecierpliwuch jestem) 6 dni przed okresem - druga kreska widoczna pod światło, ale ja ją widzę
To chyba dobry znak. Spróbuję we wtorek, a potem w dzień okresu - CIERPLIWOSCI!
ŁAAAAAAAAAAAA!!!!! superowo!!!! Gratki kochana i żebyście zdrowo przebrnęli przez te pozostałe 8 miesięcy
Iwonka trzymam kciuki za ciemniejącą kreskę.
A mnie zmuliło i przysnęłam. Nie mam siły zabrać się za sprzątanie...
Ja jakaś niedrąbana dzisiaj jestem. I cholernie mi sie we łbie kotłuje
Zapominajka powiem ci ze tez nie chce mi sie sprzata lenia totalnego mam a w dodatku zjadlam mleko z kuleczkami i cos sie zaczyna dziac odpukac zeby lepiej nie bo cos jesc musze...
Ja przez to leżenie , to już w ogóle mam lenia strasznego.
Iownka:
Ja teraz też nie mam ochoty na ogórki ani kapuste. Z Jasiem , to tesciowa latała mi po warzywniakach bo mi sie chciało ogórki i kapuste ale z beczki
Zadzwoniłam, ale po wynik i tak musiałam pójść Ciążą się potwierdziła :-)
Gratulacje serduszko. Rośnijcie zdrowo !!!!!!!!!!!!
Noelle1986
-Lorelain-nie no ty masz juz taka pileczke w miejscu brzuszka SlodkoJa niestety zupelnie płaski brzuszek mam. chcialbym juz jakas kraglosc
Dziewczyny ja za pare dni kolejna wizyte mam.doczekac sie nie moge Teraz na spokojnie popatrze na kruszyne Ostatnio mnie zdziwil fakt ze serduszko juz bylo widac a wtedy to bylo jakos 5tyg i 4dni. Wiec teraz nastawia sie na szczegolowe wyniki. Obym sie nie przeliczyla
Caly dzien umieram wrecz,mdlosci,wymioty:/
Ledwo zyje:/
Dziewczyny ja za pare dni kolejna wizyte mam.doczekac sie nie moge Teraz na spokojnie popatrze na kruszyne Ostatnio mnie zdziwil fakt ze serduszko juz bylo widac a wtedy to bylo jakos 5tyg i 4dni. Wiec teraz nastawia sie na szczegolowe wyniki. Obym sie nie przeliczyla
Caly dzien umieram wrecz,mdlosci,wymioty:/
Ledwo zyje:/
ja_guska
Zaciekawiona BB
Dziękuję!Ja guska super!!!! Gratuluję!
Dziękuję!ja_guska no to super wiesci
Dziękuję!Gratulacje serduszko. Rośnijcie zdrowo !!!!!!!!!!!!
majowka.2013
Początkująca w BB
Cześć dziewczy jestem tu nowa szukalam jakiegos forum dla przyszlych mamusiek i trafiłam tutaj ja jestem w 4 tyg i 6 dniu, miałam juz jedna wizyte u lekarza, przepisał mi duphaston na usg jeszcze niewiele było widac bo to bardzo wczesna ciąża
reklama
citrus
Gratulacje Nowe Mamy!
Ja chyba padnę Przymierzam się, by powiedzieć mamie o ciąży. Dziś już 4 razy pytała, a ja ani razu nie powiedziałam "TAK". Ręce mi się trzęsą, będzie wojna :-( Momentami mam wątpliwości, czy dobrze zrobiłam. Moje żylaki, moi rodzice... Boże :-(
Ja chyba padnę Przymierzam się, by powiedzieć mamie o ciąży. Dziś już 4 razy pytała, a ja ani razu nie powiedziałam "TAK". Ręce mi się trzęsą, będzie wojna :-( Momentami mam wątpliwości, czy dobrze zrobiłam. Moje żylaki, moi rodzice... Boże :-(
Podziel się: