paola890411
Fanka BB :)
Taka jest, nie da się ukryć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paola - musisz sobie wyobrazić pływająca fasolkę w kłębie dymu ... mnie by to odrzuciło skutecznie .... musisz sobie wyobrazić same najgorsze rzeczy z tymi fajkami i to Ci powinno pomóc. Innej rady nie ma. Musisz sobie wmówić że koniec i już. I wiem co pisze bo kiedyś paliłam nałogowo. Teraz mam przerąbane bo mój szef pali i jak się później na demną nachyla to mi się chce wymiotować. Juz pare razy miałam ochote mu powiedzieć że śmierdzi jak cap po tych fajkach. Może ciebie też odrzuci.
możesz sobie zrobić suwaczek do rzucania fajek i jak bedziesz widziała że sie przesuwa dzień po dniu to powinno działać motywująco a my na pewno Ci pomożemy i będziemy Cię wspierać
Kochane, mój e-papieros leży koło mnie od majaa teraz w ogole mi nie smakuje, odrzuca mnie od niego, od jedzenia, od wszystkiego tylko oczywiscie od tego smrodu zwyklych mnie nie odrzuca(( jestem zalamana po prostu
ja też rzucę) na pewno, tylko moja wola jest na tyle silna, że robi ze mną co chce ale postanowienie musi być!!!!musze mojego M.namowic zeby mi pomogl i sam rzucił