reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
paola - musisz sobie wyobrazić pływająca fasolkę w kłębie dymu ... mnie by to odrzuciło skutecznie :confused2: .... musisz sobie wyobrazić same najgorsze rzeczy z tymi fajkami i to Ci powinno pomóc. Innej rady nie ma. Musisz sobie wmówić że koniec i już. I wiem co pisze bo kiedyś paliłam nałogowo. Teraz mam przerąbane bo mój szef pali i jak się później na demną nachyla to mi się chce wymiotować. Juz pare razy miałam ochote mu powiedzieć że śmierdzi jak cap po tych fajkach. Może ciebie też odrzuci.

możesz sobie zrobić suwaczek do rzucania fajek i jak bedziesz widziała że sie przesuwa dzień po dniu to powinno działać motywująco a my na pewno Ci pomożemy i będziemy Cię wspierać :tak::tak::tak::tak::tak:

paola - musisz sobie wyobrazić pływająca fasolkę w kłębie dymu ... mnie by to odrzuciło skutecznie :confused2: .... musisz sobie wyobrazić same najgorsze rzeczy z tymi fajkami i to Ci powinno pomóc. Innej rady nie ma. Musisz sobie wmówić że koniec i już. I wiem co pisze bo kiedyś paliłam nałogowo. Teraz mam przerąbane bo mój szef pali i jak się później na demną nachyla to mi się chce wymiotować. Juz pare razy miałam ochote mu powiedzieć że śmierdzi jak cap po tych fajkach. Może ciebie też odrzuci.

możesz sobie zrobić suwaczek do rzucania fajek i jak bedziesz widziała że sie przesuwa dzień po dniu to powinno działać motywująco a my na pewno Ci pomożemy i będziemy Cię wspierać :tak::tak::tak::tak::tak:

I ja się pod tym podpisuje :)

Kochane, mój e-papieros leży koło mnie od maja;)a teraz w ogole mi nie smakuje, odrzuca mnie od niego, od jedzenia, od wszystkiego tylko oczywiscie od tego smrodu zwyklych mnie nie odrzuca:((( jestem zalamana po prostu:(

ja też rzucę;)) na pewno, tylko moja wola jest na tyle silna, że robi ze mną co chce;) ale postanowienie musi być!!!!musze mojego M.namowic zeby mi pomogl i sam rzucił:)

Nie oglądaj się na innych!!! Mi w pierwszej ciąży pomogła taka świadomość ( a ciągnęło mnie do fajek straszliwie do 7 miesiąca) że jeśli dzieciątko urodzi się chore, z problemami sercowymi, oddechowymi i wszystkimi, których fajki dotyczą, a są ich dziesiątki - to będzie to tylko i wyłącznie moja wina. Do końca życia bym sobie tego nie wybaczyła, że istota którą kocham najmocniej została przeze mnie skrzywdzona...
I tak długo sobie tak myślałam, że się zawzięłam.

Teraz jest mi łatwiej bo mnie odrzuca od wszystkiego...

A co do zamkniętego to myślę, że można w każdej chwili zamkniętą grupę utworzyć

Wiem, wszystkie macie rację;)) zawsze mnie oburzało, jak słyszałam , że ktoś w ciąży palił....i wmawiam sobie wszystko co złe....od jutra będę łupać słonecznik:) i rzuć gumę....i... nie wiem co jeszcze ale kurzyć nie będę:))) dzięki:DDD

Relacje z wizyty napisalam w watku odpowiednim:)

Lori brzuchol to juz masz ja tez mam troszke ale u mnie to tluszczyk:D

mamolinka e to dobrze masz z Zuzia wyspisz sie:)

Emalia bedzie coraz lepiej:)

Lena w sumie racja z tym ze i tak nic nie zmieni ale musi byc dobrze:)

Zapominajka milo ze pytasz:)jestem po wizycie bylam na jedzonko Z mbo ja nic nie jadlam prawie caly dzien od rana do popoludnia bylo mi niedobrze a M nie jadl obiadu bo odrazu po pracy ze mna jechal wiec mu wynagordzilam jedzonkiem:D

biedroneczka tez myslalam ze nie wytrzymam ale dalam rade ty tez dasz:)

Co do ubranek ja tez bede chciala kupowac takimi pakami np z allegro albo tablica sa naprawde rewelacyjne a napewno tez sie cos dostanie...
Jesli chodzi o fajki to ja nie pale ale moj M tak ael probuje juz ograniczac...

Ja mam jednego smoczka ( zielonego co by był neutralny) , zestaw obcążek, i teraz z avonu zamówiłam myjkę i zestaw szczoteczek :) Takie małe rzeczy, a tyle radości.

reklama
Do góry