reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

hejj dziewczyny pytanko mam do was bo nie wiem czy się martwić czy taka moja uroda po prostu: od kilku tygodni mam wrażenie że mam żołądek jakis opuchniety po posiłku. Jak sie najem to az mi rozpycha skóre... Czy to po prostu flaki mi się w górę przesunęły i są to zwykłe wzdęcia czy jednak coś jest nie tak?

Ostatnia edycja:
reklama
he dziewczyny pytanko mam do was bo nie wiem czy się martwić czy taka moja uroda po prostu: od kilku tygodni mam wrażenie że mam zołądek jakis opuchniety po posiłku. Jak sie najem to az mi rozpycha skóre... Czy to poprostu flaki mi się w górę przesunęły i są to zwykłe wzdęcia czy jednak coś jest nie tak?

Skarbie, nie martw sie, Twoj zoladek zaczyna miec malo miejsca..
i ja tez mam jedno wielkie wzdecie od trzech miesiecy, juz nie pamietam jak to bylo bez...

NANU, czekaj, zaraz bedzie lofer jeden:-D

ciekawe co nam powie:-)

jezu, ile ja bym dala za nospe...a najlepiej cale opakowanie, krzyz, podbrzusze i dupsko zaraz mi rozsadzi, jakby nie jutrzejsza wizyta to chyba i tak bym leciala..

Ostatnia edycja:
Ja ją zatłukę gołymi rękami, przysięgam! Wstrzymuję chłopa z oglądaniem serialu, bo aż się trzęsę z nerwów, czy wszystko w porządku.

Citrus... ja dostałam heparynke dlatego ze juz 3 razy poroniłam... dostałam zapogbiegawczo... szukałam wszelkich metod by mi dali z refundacją, ale niestety nie nalezymi sie... wiec płace na 100% i tak już z clexane (360zł) na fraxiparyne (240zł)

Ja jutro sie wbjam do lekarza, gardło zaczeło tak mocno boleć jakby mi kto szpile wbijał.... a chciałam uniknąc antybiotyku.. :(

citrus ale jak ja to mogę pod siebie podpiąć? bo ja nie rozumiem.... wiem blondynka w ciazy to gorzej niz... ale naprawde nie wiem pod jakim względem mogłabym to pod siebie podpiąć..

Łojezu, ja brałam Clexane po cc i to cholerstwo jest niesamowicie drogie. Współczuję Ci, mysiak:no:

Ja dziś po wywiadówce :ikonkapokazującaskrajewyczerpanie:
Rodzice są czasem śmieszni, ale do tego bardzo męczący:baffled:

reklama
Mysiak, to dotyczy tego, że jeśli poronienia były spowodowane chorobą zakrzepowo-zatorową żył w macicy, możesz to podpiąć pod: "wskazanie do zapobiegania chorobie zakrzepowo-zatorowej towarzyszącej innym jednostkom chorobowym m.in. w chirurgii, kardiologii i ginekologii."

Ja dostanę Clexane na refundację ze względu na to, by ZAPOBIEC chorobie zakrzepowo-zatorowej pod koniec ciąży i w połogu, gdy jest duże ryzyko. Teraz już rozumiesz? ;-)

Do góry