reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

No ze względu na tę wycieczkę rowerową i groźby miałam ochotę się nie odzywać i otworzyć drzwi. Upiec ciasteczka (bez cynamonu) i czekać na delegację z bb :-D

U mnie ok.
Zaraz skopiuję to co napisałam na innym wątku już, bo nie mam siły raz jeszcze opisywać.

Tyle emocji wzbudzam, że chyba celebrytką zostanę ;-)

reklama
Zapo jeszcze raz gratulacje :) Przetrzymałaś wczoraj nas w niepewności, całe szczęście, że wszystko ok i mężowy zadowolony.

A ja się witam porannie już z pracy.

Heja
ja juz w pracy:)
Zapo nie pogratulowałam córeczki:) suuuper! zazdraszczam!!!
ja wizytuję za jakieś 9h - o kciuki proszę bo dupa już mi z nerwów lata!

rano w pośpiechu strzeliłam foty fotela - jest WIEEEELKI!
:)

oto i on:p

IMAG1553.jpgIMAG1554.jpgIMAG1555.jpgIMAG1556.jpg

BRY:p
Słaaaabiutko się dzisiaj czuję i noc też była nieciekawa:no: Maja budziła się 3 razy z płaczem:-( 2 razy coś brzydkiego jej się śniło, a za 3 razem kuuuuuupaaaa:szok: myślałam, że wc rozsadzi:shocked2: oczywiście pierwsze co miałam przed oczami to wizję żołądkówki. Z prezentów uhahana także luzik:-) Chrześniak jeszcze rózgi nie znalazł:-D także dopiero jak wróci z przedszkola dozna szoku... jeszcze mu celowo karteczkę dołączę za co dokładnie ta rózga co by nie miał wątpliwości gnojek mały....

Kochane moje, WESOŁYCH MIKOŁAJEK :D

Ostatnia edycja:
Kitka, ja bym rozniosła gówniarza, gdyby mojemu dziecku wybił zęba. Powiem więcej - sama wybiłabym mu jednego w ramach odwetu. I nie, nie żartuję :-)

U mnie Mikołaja nie było... :shocked2:

Zapominajka, zaraz się obsram z ulgi, że wszystko w porządku z dziecięciem Twym, bo już mnie nosiło wczoraj z nerwów :-D

Czesc laski;)

U mnie ostatnio brak czasu na siedzenie na forum, ale podczytuje was regularnie;)

Musze sie pochwalic, ze coraz wyrazniej czuje mojego dzidziusia w brzuszku;) Z dnia na dzien jestem coraz bardziej pewna, ze to TO;D Ciezko jest faktycznie to odroznic na poczatku, bo na tym etapie ciazy mam rozne rewolucje jelitowe, ale sa takie momenty, ze jestem pewna ze to moj dzidzius;) I zniecierpliwoscia czekam na wiecej;)

17 grudnia chcemy ruszyc z otwarciem pizzerii, wiec jest kupa roboty. Mam nadzieje,ze sie wyrobimy:confused: jak bedzie wszystko gotowe to zrobie wam zdjecia i wkleje na forum;))

Zapo - gratki coreczki;) Tez bede chciala za drugim razem miec dziewczynke - bo chlopak to jednak bardziej sie tacie przyda;D A ja wczoraj bylam u kumpeli i z jej corcia bawilysmy sie ciastolina Play-doh, to jej pozazdroscilam, bo z synkiem to raczej w gre wchodza klocki i samochody:-D

Udanych mikolajek;) Moj mikolaj moglby w prezencie mi troche kasy przyniesc...

Kitka, ja bym rozniosła gówniarza, gdyby mojemu dziecku wybił zęba. Powiem więcej - sama wybiłabym mu jednego w ramach odwetu. I nie, nie żartuję :-)

Ehh do dnia dzisiejszego mam ochotę zrobić mu ,,krzywdę,,:angry:mimo, że minęło już trochę czasu.
Ma zakaz zbliżania się do mojego dziecka. Wybił jednego, naruszając 2 dolne;/ jeden dolny wypadł następnego dnia, a z drugim męczy sie do dzisiaj;/ wisi na włosku ale wypaść nie chce. Trzęsie mnie jak widzę ile trudu ją kosztuje zjedzenie zwykłej kanapki.

Laseczki, dzisiaj w pierdonce kupiłam fajny malutki zestaw do pieczenia ciastek dla dzieciaczków, a więc prosze o sprawdzone przepisy na wszelkiego rodzaju babeczki, kruche ciasteczka bądź pierniczki ale takie, które można jeść od razu:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kitka ale to chodzi o mleczaki??
Tak, tak:-) jakby to były stałe ząbki to by moja siostrzyczka pieniążki buliła za wstawienie. Wkurza mnie jak słyszę od niektórych ,,oj już wyluzuj i tak by wypadły,, nosz kuźwa logiczne ze by wypadły ale same! bez uzycia przemocy. Do dziś dnia w głowie mi się to nie mieści jak on mógł coś takiego zrobić.

Do góry