reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

citrus ale ja nie mam niestety podanej przyczyny poronien... dwa pierwsze samoistne, a trzecie pusty pecherzyk ciążowy... nie znam przyczyn.... ale wiesz.. podsunęłas mi pomysł.. napisze do NFZ zeby moja syt okreslił.. czy mi sie nalezy czy nie.. oficjalne pismo wystosuje....

reklama
Spóbuj, bo tak na dobrą sprawę wiele kobiet w ciąży powinno mieć refundowaną heparynę ze względu na ryzyko zakrzepicy :baffled:

ZAPOMINAJKA!

0_0_626952028_Jade_Ci_wpierdolic_przez_wemblack_middle.jpg

Ostatnia edycja:
Hej!
Siedzę czekam czytam ale nie piszę bo pracuję:/ Gdzie ona się podziewa??
Mysiak Ty kiedyś pisałaś o clexane czy ktoś nie ma??
A ja mam dziś 17 tydzień i młodzież szaleje. Teraz już wiem że od wczoraj czuję ruchy!!
Citrus hehehe
A nie podała nr na kom w wątku zamkniętym?

minerva.. tak ja pisałam, pytałam, chodziłam po forach, troche odkupiłam od innych, troszke naciagnełam w szpitalu i dostałam recepte na zniżke... kombinuje jak kon pod gore hehe

godzine temu wrocila do domu, moze troche mniej i chyba wszystko w porzo..

zaraz pewnie przylezie to powie cos wiecej

ale ja jade razem z Limona na tym rowerze, bic bedziemy:angry:

Zapominajka zapomniała.....że ma dac nam znać;-)
Po dupsku sie należy:-)hallllloooooooo mła ciężarna chce iść spać, a nie zasnę póki nie przeczytam, że wszystko jest wporząsiu!

Hmm piszecie, że clexan taki drogi? Czyli miałam szczęście w nieszczęściu, że dostawałam go po cc leżąc prawie 3 miesiące w szpitalu. Nawet nie wiedziałam, że to tyle kosztuje

Ostatnia edycja:
Własnie skończyłam robić rózgę dla chrześniaka....Trochę się cykam, że sis sie zdeczko oburzy, że młody dostał tylko rózgę ale kuźwa za wybicie zęba mojemu biednemu dziecku i naruszeniu 2 kolejnych to tylko i wyłącznie na to zasługuje!

reklama
Ja mam jeszcze jedno zadanie NIE ZAPOMNIEC WŁOŻYĆ PACZUSZKI POD PODUSZKE :) dla mojej córci :) ucieszy sie ze słodyczy, spineczek i nowej piżamki :) oj ona uwielbia "szmatki"

Do góry