reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Brry wieczor,mile panie!
Dzien 3 w pracy ok.Ilosc nielotow:3.Czyli pelnia szczescia.Pracuje jeszcze jutro,piatek wolne(wizyta) i przyszly tydzien caly pracuje(daj Pani Boze mnie ptactwo nie zmoze) a pozniej mam wolne do 14.01.13 :-D A to daje,bagatela,30 dni wolnego!

Okres swiateczny uwazam za rozpoczety.Pierwsze pierogi sklejone.Nazarlam sie dzisiaj tak okropnie,ze wreszcie wygladalam jak w ciazy...I zadne jedzenie nie robi na mnie wrazenia bo cly czas jestem pelna pierogow.

Czkawka byla!Co wiecej moj maz mi mowil,ze on juz tez delikatnie przez skore czuje kopniaczi.Jak ma szczescie i malec kopnie akurat w jego reke.Ale ak wczorej sie kladl to nawet ja poczulam,ze mu kopa w palec zasadzil az palec sie d brzuchola oderwal :-) No-kochane!Koniec 19 tygodnia i od jutra lecimy z 20tym ;-)

Chorym zdrowia duzo!A zapoznanym z plcia dziecka-gratulacje!Mam nadzieje,ze my sie dowiemy w piatek...

MYSIAK!!!!!!!!!!!!!!!!! Heparyna drobnocząsteczkowa? Miałaś kiedyś zakrzepicę, czy jak? W ciąży przecież teraz refundują, jeśli jest np. niewydolność żylna albo zagrożenie zakrzepicą, dostałam pismo z NFZ, bo sama ich o to pytałam (będę musiała brać profilaktycznie heparynę pod koniec ciąży, bo mam wielkie żylaki i mnóstwo!)!

A ja melduję że doarł wygrany fotel - brak sił na foty więc jutro spróbuję strzelić..... jest niezły choć jego rozmiar mnie przeraził! w dodatku przyszedł w skrzyni jak ze statku ściągniętej:p

a poza tym pralosuszara też zakupiona
Hotpoint-Ariston WDD9640B EU - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
ma przyjechać w poniedziąłek, więc kolekcjonuję brudy i bedzie WIELKA CZYSTKA!

zapominajka a ty byś się wstydziła tak nas w niepewności tu 3mać! nie dbasz o nas!!!:) kciuki 3mam nadal!!! &&&&&&&&

NANU, super...ja sie zaczelam zastanawiac dlaczego my mamy osobno pralke i osobno suszarke..
chociaz , moze przy tej ilosci dzieci...

ja juz na wszystkich chyba watkach krzycze na ta Oluche jedna, i nic:zawstydzona/y:

reklama
Do góry