reklama
Mdła
Fanka BB :)
Brry wieczor,mile panie!
Dzien 3 w pracy ok.Ilosc nielotow:3.Czyli pelnia szczescia.Pracuje jeszcze jutro,piatek wolne(wizyta) i przyszly tydzien caly pracuje(daj Pani Boze mnie ptactwo nie zmoze) a pozniej mam wolne do 14.01.13 A to daje,bagatela,30 dni wolnego!
Okres swiateczny uwazam za rozpoczety.Pierwsze pierogi sklejone.Nazarlam sie dzisiaj tak okropnie,ze wreszcie wygladalam jak w ciazy...I zadne jedzenie nie robi na mnie wrazenia bo cly czas jestem pelna pierogow.
Czkawka byla!Co wiecej moj maz mi mowil,ze on juz tez delikatnie przez skore czuje kopniaczi.Jak ma szczescie i malec kopnie akurat w jego reke.Ale ak wczorej sie kladl to nawet ja poczulam,ze mu kopa w palec zasadzil az palec sie d brzuchola oderwal :-) No-kochane!Koniec 19 tygodnia i od jutra lecimy z 20tym ;-)
Chorym zdrowia duzo!A zapoznanym z plcia dziecka-gratulacje!Mam nadzieje,ze my sie dowiemy w piatek...
Dzien 3 w pracy ok.Ilosc nielotow:3.Czyli pelnia szczescia.Pracuje jeszcze jutro,piatek wolne(wizyta) i przyszly tydzien caly pracuje(daj Pani Boze mnie ptactwo nie zmoze) a pozniej mam wolne do 14.01.13 A to daje,bagatela,30 dni wolnego!
Okres swiateczny uwazam za rozpoczety.Pierwsze pierogi sklejone.Nazarlam sie dzisiaj tak okropnie,ze wreszcie wygladalam jak w ciazy...I zadne jedzenie nie robi na mnie wrazenia bo cly czas jestem pelna pierogow.
Czkawka byla!Co wiecej moj maz mi mowil,ze on juz tez delikatnie przez skore czuje kopniaczi.Jak ma szczescie i malec kopnie akurat w jego reke.Ale ak wczorej sie kladl to nawet ja poczulam,ze mu kopa w palec zasadzil az palec sie d brzuchola oderwal :-) No-kochane!Koniec 19 tygodnia i od jutra lecimy z 20tym ;-)
Chorym zdrowia duzo!A zapoznanym z plcia dziecka-gratulacje!Mam nadzieje,ze my sie dowiemy w piatek...
citrus
Fanka BB :)
MYSIAK!!!!!!!!!!!!!!!!! Heparyna drobnocząsteczkowa? Miałaś kiedyś zakrzepicę, czy jak? W ciąży przecież teraz refundują, jeśli jest np. niewydolność żylna albo zagrożenie zakrzepicą, dostałam pismo z NFZ, bo sama ich o to pytałam (będę musiała brać profilaktycznie heparynę pod koniec ciąży, bo mam wielkie żylaki i mnóstwo!)!
A ja melduję że doarł wygrany fotel - brak sił na foty więc jutro spróbuję strzelić..... jest niezły choć jego rozmiar mnie przeraził! w dodatku przyszedł w skrzyni jak ze statku ściągniętej
a poza tym pralosuszara też zakupiona
Hotpoint-Ariston WDD9640B EU - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
ma przyjechać w poniedziąłek, więc kolekcjonuję brudy i bedzie WIELKA CZYSTKA!
zapominajka a ty byś się wstydziła tak nas w niepewności tu 3mać! nie dbasz o nas!!! kciuki 3mam nadal!!! &&&&&&&&
a poza tym pralosuszara też zakupiona
Hotpoint-Ariston WDD9640B EU - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
ma przyjechać w poniedziąłek, więc kolekcjonuję brudy i bedzie WIELKA CZYSTKA!
zapominajka a ty byś się wstydziła tak nas w niepewności tu 3mać! nie dbasz o nas!!! kciuki 3mam nadal!!! &&&&&&&&
reklama
Podziel się: