reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

heh,
a ja mam już dość l4 :(
a przede mną leżenie jeszcze przynajmniej do końca roku.
Do pracy nie wrócę, już mi tęsko za tymi wariatami :-(

Dzidzia najważniejsza.
W przyszły czwartek mam usg, ale żeby zobaczyć siusiaczka to chyba jeszcze za wcześnie.

reklama
No i upiekła kaja sernik. I do tego bezczelnie denerwuje głodne kobiety w ciąży, które niestety siedzą teraz w pracy i widzą na ekranie monitora takie zdjęcie. Mam ochotę wydrapać Ci oczy:-)

Kaja... zero litości, zero kuźwa litości dla ciężarnych. Nie masz serca. I sumienia też. :-(

baby, to jest moj pierwszy wyczyn od sierpnia, cieszyc sie ze bede zyla a nie marudzita...:-D

kurcze, ze ta tachnologia taka jeszcze zacofana i nie mozna sie najesc przez internet, bo juz bym wam slala placek;-)

Dziendobry wpadam na chwile przywitac sie .Ja mam tydzien chorowity i niestety nie zagladam do kompa ..ale mam nadzieje ze szybko minie i was nadrobie .
No i tez oczywiste 3 tygodnie do swiat wiec staram sie cos w chatce porobic ladnego okna juz ustrojone
biggrin.gif
..,A u was jak?.prezet sama sobie kupie wiec tu problemu nie ma
laugh.gif

heloł

Napisąłam dzis mega posta i go nie ma.... pozarło czy jakie licho....

Moj chłop jest szczęśliwy bo jego BABA straciła głos... mowie wam nie moge gadac, krzyczec, uzalac sie na siebie na głos.... nic...zero dzwięku.... a ja tak lubie gadac hahahaha

Citrus siuski rewelka o mało nie oblałam siuskami spodni hahaha :)

Zapominajka czekamy an wieści :)

Kinga28 zdrówka wam zycze... wiem co czujesz

kaja mnie na szczęście Twoj sernik nie rusza.. a wogóle to mnie zadne jedzenie nie rusza... moze dla mnie nie istniec...

Dzis miałam usg doplerowskie zył moich głebokich i zero zmian... i nie wiem czy sie cieszyc czy nie... bo leki dalej bede miała na 100% a to dla mnie finansowy horror....

reklama
heloł

Napisąłam dzis mega posta i go nie ma.... pozarło czy jakie licho....

Moj chłop jest szczęśliwy bo jego BABA straciła głos... mowie wam nie moge gadac, krzyczec, uzalac sie na siebie na głos.... nic...zero dzwięku.... a ja tak lubie gadac hahahaha

Citrus siuski rewelka o mało nie oblałam siuskami spodni hahaha :)

Zapominajka czekamy an wieści :)

Kinga28 zdrówka wam zycze... wiem co czujesz

kaja mnie na szczęście Twoj sernik nie rusza.. a wogóle to mnie zadne jedzenie nie rusza... moze dla mnie nie istniec...

Dzis miałam usg doplerowskie zył moich głebokich i zero zmian... i nie wiem czy sie cieszyc czy nie... bo leki dalej bede miała na 100% a to dla mnie finansowy horror....
Dzieki misiak :-) ...

Do góry