reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Też bym chciała mieć wolne, a tu niestety... :-( Pewnie będę pracować do końca kwietnia i skończy się tak, że urodzę dziecko i stanę przed świadomością, że zupełnie nie celebrowałam swojego odmiennego stanu. Myślałam, że uda mi się wziąć wolne przed świętami, ale będę pracować od 19 do 21, więc zupełnie z dupy, tłuc się tramwajem po zimnicy tylko po to, żeby siedzieć dwie godziny? Posrane... :dry:

reklama
Ja biore wolne w wigilie i 27 i 28go. W sylwestra do pracy.
A w nowym roku planuje tak do max 20go stycznia i pierdziele system-ide na L4. Takze juz niedlugo... tylko wlecze sie na maxa!

PolaTola, Eklerkaa gratuluje :-) mam nadzieje, że za tydzień też już będę wiedziała...
Mdła ależ Ci zazdroszczę :tak:, ja jeszcze nic, nawet tyciego boksa czy kopniaka:baffled:

My już po zakupach mikołajkowo-świątecznych. Ufff, z głowy :-). Został tylko mąż.

Czerwony pies? :szok: Google pokazało mi to:

Zobacz załącznik 520548 Chyba faktycznie nie masz :-D

Ech... z tymi szczochami to poniżej pasa. Chłop mój się obśmiał jak fretka :-(

takiego moglabym miec:-D

rozyczka, röda hund to jest rozyczka:-D

ja jesli chodzi o buty to oficerki, venezia czy prima moda , ale z tych co mam zadne nie maja dobrej podeszwy ..
ale w zakamarkach garderoby, wsrod jeszcze nie wywiezionych rzeczy znalazlam jedne ktore sie nadadza, poki co, bede w polsce to cos kupie..
a , ze lece samolotem, to nie chce brac niewiadomo ile tego bagazu, a musze wziasc caly zestaw na narty, buty, kurtke, spodnie, a to troche miejsca zajmuje, zamiast wszystko wyslac z S...i to jest wlasnie to, ze sie nie umie podjac decyzji, ze mozg wyzarlo, a czy ja to bede potrzebowala czy nie, wrrrrrr:crazy:

dobra, senioritas, Zapominajka juz u gina ?

Ostatnia edycja:
Taram pam pam:-D..

Załączniki

• DSC_0655.jpg
    DSC_0655.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 40
No i upiekła kaja sernik. I do tego bezczelnie denerwuje głodne kobiety w ciąży, które niestety siedzą teraz w pracy i widzą na ekranie monitora takie zdjęcie. Mam ochotę wydrapać Ci oczy:-)

reklama
Do góry