reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
o Cytryna, padlam:-D...

a mnie rano obudzil telefon, polozna, ze przyszly wyniki i ze nie mam aids, ani zoltaczki nie mam , ani czerwonego psa, cokolwiek to znaczy:-D

badania obowiazkowe, wlasnie ostatnio byla dyskusja czy panstwo ma prawo wymagac pewnych badan , ktore w innych krajach sa dobrowolne..

i stanelo na tym , ze absolutnie tak..

jutro o tejporze juz bede po usg i cos sobie wymyslilam, ze fajnie by bylo miec jeszcze dwie dziewczyny:szok:

musze cos upiec, bo mam gosci po poludniu, i bede ten sernik tworzyc, brat z bratowa , chrzesniaczka moja osobista i Lenka "wszedzie mnie pelno":-)

Czerwony pies? :szok: Google pokazało mi to:

z9260341Q,Najdrozszy-pies-swiata--Big-Splash.jpg Chyba faktycznie nie masz :-D

Ech... z tymi szczochami to poniżej pasa. Chłop mój się obśmiał jak fretka :-(

eklerka- gratuluje syncia, fajnie ze znasz juz plec

Zapominajka- wiec czekam cierpliwie na fotki :)
i trzymam kciuki by dziecko nie zacisnelo dzis nozek :)

ja na zime mam zwykle plaskie kozaki i jedne butki do zimowych wypraw w gory jak bedzie koniecznosc wyciagne i te i bede chodzila, choc z reguly i tak chodze z synem w wozklu wiec przed upadkami sie jakos chronie podpierajac sie wozkiem :)

k.a.j.a- u nas te badania tez sa obowiazkowe, argumentem jest ochrona poloznych i lekarzy podczas porodu wiec ja kupuje:)
hehe tez juz sie jutra doczekac nie moge co tam Twoje dzieci miedzy nozkami kryja :):):)

Ewusia- ja o wadze miedzy wizytami u lekarza staram sie nie myslec zeby sie nie podlamywac ale rosnie to widze :)

A mnie chyba bierze jakieś przeziębienie, ledwo patrzę na oczy... nie mam kataru ale czuję się jak bym miała zawalone zatoki. Idę dziś do lekarza, najwyżej poleżę kilka dni w domu;-)

Eh te choróbska;/ męża mi wczoraj rozłozyło:no: i cykam się, żeby mnie nie zaraził.

Co do butów to ja od 4 lat mam swoje niezniszczalne i niezawodne z goretexu:-) polecam!

Miałam sie zabrać za robienie koszyków z papierowej wikliny :zawstydzona/y: tymczasem robię choinki z szyszek i kasztanów;-) będę szaleć z ozdobami świątecznymi:-)

reklama
Do góry