reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
citrus
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cytryna on jest zupełnie nie w moim typie
Zresztą boks też nie;-)
Zresztą boks też nie;-)
sembonzakura
Zapominajka mój kuzyn niedawno kupił Astre combi i w sumie średnio jest zadowolony, mówi że straszny muł ale to pewnie dlatego że ma diesla. Co do wykończenia w środku mi jakoś szczególnie nie siadła plastikowa deska rozdzielcza, i to ze jakie jakieś brylaste wewnątrz, na ale jechaliśmy nim do PL i w sumie przewieźliśmy tyle co i wanem
ja zaraz jadę do Slough dokończyć zakupy świąteczne i na obiad do ulubionej polskiej restauracji a wieczorem piekę pier(d)nik )))))) i będzie cały dla mnie bo mąż nie lubi
ja zaraz jadę do Slough dokończyć zakupy świąteczne i na obiad do ulubionej polskiej restauracji a wieczorem piekę pier(d)nik )))))) i będzie cały dla mnie bo mąż nie lubi
citrus
Zapominajka, jaki boks dziewczyyyyyyyyyyno MMA Ja lecę tylko na bunetów i siwych, blondyni dla mnie nie istnieją, chyba że...
Alexander Skarsgard :-) (pomijam tę wstrętną, wygoloną klatę :/)
Ej, właśnie! Pokażcie waszych ulubionych przystojniaków, miejmy jakąś frajdę z ładnych i nieosiągalnych mężczyzn Dlaczego tylko faceci mogą oglądać niebiańskie panny?
Alexander Skarsgard :-) (pomijam tę wstrętną, wygoloną klatę :/)
Ej, właśnie! Pokażcie waszych ulubionych przystojniaków, miejmy jakąś frajdę z ładnych i nieosiągalnych mężczyzn Dlaczego tylko faceci mogą oglądać niebiańskie panny?
sembonzakura
citus weź się ogarnij w męża się patrz a nie w chłopców z obrazka
PS. Dla sembo tylko blondyniii <3
PS. Dla sembo tylko blondyniii <3
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Sembo my mamy starą astrę i zupełnie mam inne zdanie. A deska to już od wyposażenia zależy
No i mulenie też wiadomo od silnika.
Wczoraj si ędo v50 volvo przymierzaliśmy i niestety to był muł w porównaniu z astrą, w ogóle nie ma co gadać.
A na audi nas nie stać, chyba, że na kredyt - a tych z kolei ja nie uznaję, więc...
Cytryna proszę
No i mulenie też wiadomo od silnika.
Wczoraj si ędo v50 volvo przymierzaliśmy i niestety to był muł w porównaniu z astrą, w ogóle nie ma co gadać.
A na audi nas nie stać, chyba, że na kredyt - a tych z kolei ja nie uznaję, więc...
Cytryna proszę
reklama
Kasienkadg
Ja tu bylam juz o 7 heeee Ale stwierdzilam, ze ide dalej spac bo co bede robic w niedziele o tej porze I wstalam niedawno hehe - czyli w sumie spalam jakies 12godzin
Zapominajka - autko fajne,w sedanie w Polsce mi sie z tajniakami kojarzy bo jezdzili takimi)) Moi rodzice kupili niedawno Opla Astre 2-letniego i jezdzi sie fajnie A moj tata byl zwolennikiem Forda, wiec skoro kupil Astre to musi byc dobra
Cytryna - nie lubie mordobicia;] Nie widze w tym nic sensownego. A Mamed tez niespecjalny dla mnie. W sumie nie wiem jaki facet moglby byc moim wygladowym idealem... Napewno nie zaden blondyn, i napewno nie zaden dlugowlosy
Zapominajka - autko fajne,w sedanie w Polsce mi sie z tajniakami kojarzy bo jezdzili takimi)) Moi rodzice kupili niedawno Opla Astre 2-letniego i jezdzi sie fajnie A moj tata byl zwolennikiem Forda, wiec skoro kupil Astre to musi byc dobra
Cytryna - nie lubie mordobicia;] Nie widze w tym nic sensownego. A Mamed tez niespecjalny dla mnie. W sumie nie wiem jaki facet moglby byc moim wygladowym idealem... Napewno nie zaden blondyn, i napewno nie zaden dlugowlosy
Podziel się: