reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
nic, oprocz tego ze bede bezdomna, bo Marian moze nie przezyc tej nowiny:-D...

a patrzcie co za oknem P1016750.jpgP1016751.jpg....

Hej majóweczki chętnie do was dołączę widzę ,że tu na forum dużo się dzieje i miło popisać w takim gronie mam nadzieje ,że jestem mile widziana :)

No to idziemy rowno:) ale fajnie, znasz juz plec??? Na kiedy masz termin wyznaczony? Witaj na forum! Juz zauwazylam, ze dalej wpisalas termin:) no to okaze sie co i jak. A ile pierwsza córa ma?

Niezly widok kaja!

Ostatnia edycja:
Właśnie jeszcze nie wiem co będzie liczę na drugą dziewczynę podobne mam objawy jak przy pierwszej ciąży i przeczucia że będzię druga księżniczka no ,ale wiadomo jak to jest z przeczuciami mogą sie nie sprawdzić termin usg mam na 28 grudnia wiec jeszcze sporo czasu na tą wiadomość .Gratuluje dziewczynki super ,że będzie córa dziewczyny są super ,a tym bardziej ,że już widać ,że nasza większość będzie miała małe laleczki może to ten Maj tak nam służy:)

termin 21 maj w pierwszej ciąży urodziłam w 37 tyg liczę w tej ,że też będzie wcześniej może łatwiej urodzę choć może się okazać ,że będę rekordzistką co to długości porodu na forum:-)

Kaja, wtedy ja Cię przygarnę. Położę Cię gdzieś obok psa, żebyś miała ciepło. Może być? :-)

Ej, co za chamstwo :-D

Wylazłam z łazienki wypachniona, z maseczką z glinki na ryju. Dialog:

A: Nie patrz tak na mnie, robię sobie przyjemność! Jestem ciężarna, ciężarna też człowiek!
W: A nie mieli jakiejś maseczki na gadanie?

:-( :-D

Dziewuszki, zaraz KSW na Polsacie. Lubię patrzeć, jak się ładnie umięśnieni mężczyźni tłuką, więc mogę zniknąć na cały wieczór :DDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
reklama
termin 21 maj w pierwszej ciąży urodziłam w 37 tyg liczę w tej ,że też będzie wcześniej może łatwiej urodzę choć może się okazać ,że będę rekordzistką co to długości porodu na forum:-)

Moja córa skończyła 3 lata w sierpniu i ona sama wymarzyła sobie rodzeństwo i to do tego musi być siostrzyczka braciszka nie chce powiedziała ,że go odda babci hehe więc nic innego mi nie zostało ja druga córa

Do góry