reklama
citrus
Fanka BB :)
Bo żyły podczas ciąży się poszerzają, to akurat normalne, dlatego widać je wyraźniej na klacie, udach i nogach :-)
Zapominaja, ten aktor cogra Khala Drogo jest obłędnie zwierzęcy, taki samczy jak jaskiniowiec, lubiam takich Ale i tak najbardziej uwielbiam mojego srebrnowłosego mięśniaka :-)
Zapominaja, ten aktor cogra Khala Drogo jest obłędnie zwierzęcy, taki samczy jak jaskiniowiec, lubiam takich Ale i tak najbardziej uwielbiam mojego srebrnowłosego mięśniaka :-)
Witam dziewczyny zapominajkam mam takie samo auto astra III combi już mamy go dwa lata i fajnie się go prowadzi i nim jeździ no ,ale trzeba pamiętać ,że to dodatkowa inwestycja bo sporo trzeba wydawać na mechanikę choć mało się psuje fajne autko rodzinne pojemny bagażnikw sam raz na wózeczek. Mi strasznie cycki pociemniały mam jak u murzynki i brodawki sporo większe przy pierwszej ciąży też tak miałam i do tego pod pachami ciemną plamę i miałam linię na brzuchu nie pamiętam nazwy ale nie wyglądałam pięknie zobaczymy jak będzie teraz na razie prócz ciemnych brodawek mam piękny biust szkoda ,że to na okres ciąży
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No Khal jest obłędny
A cycki to ja mam olbrzymie z natury, więc nic tu nie powiem.
Ale bardzo możliwe, że takie masz Mysiak wrażenie, bo łożysko jest teraz odpowiedzialne za prod. hormonów i już nie ma tego dziwnego wrażenia co na początku. Ale wróci jak się zacznie produkcja
A kiedy masz wizytę teraz?
A cycki to ja mam olbrzymie z natury, więc nic tu nie powiem.
Ale bardzo możliwe, że takie masz Mysiak wrażenie, bo łożysko jest teraz odpowiedzialne za prod. hormonów i już nie ma tego dziwnego wrażenia co na początku. Ale wróci jak się zacznie produkcja
A kiedy masz wizytę teraz?
Ostatnia edycja:
kaja Ty śpioszku ! jak tak można ;-)
ja gotuję obiad tzn sam się piecze w piekarniku będzie kaczka z jabłkami. ale chyba jej nie tknę bo mnie do niej nie ciągnie
a poźnym popołudniem jedziemy zobaczyć dekoracje świąteczne na krakowskie
co nie
wrocilam z zasniezonego spaceru, zimno, bialo, czuje swieta..
przy pierwszej ciąży miałam bardzo ciemne brodawki i bardzo powiększone jak u murzynki do tego pojawiły mi się plamy pod pachami ciemne jak brodawki miałam linię na brzuchu nazywana jest linią życia
tą ciąże przechodzę inaczej choć brodawki mi już pociemniały i się powiększyły ,ale plus wielki bo mam bardziej powiększone piersi i wyglądają znacznie ładniej niż w pierwszej ciąży
Na nie które kobiety ciążowe hormony wpływają z podwójną siłą
mam nadzieje ,że teraz jasno to określiłam wcześniej pisałam ogólnie o piersiach a powinnam zaznaczyć ,że to były brodawki sorrki za moje błędy
tą ciąże przechodzę inaczej choć brodawki mi już pociemniały i się powiększyły ,ale plus wielki bo mam bardziej powiększone piersi i wyglądają znacznie ładniej niż w pierwszej ciąży
Na nie które kobiety ciążowe hormony wpływają z podwójną siłą
mam nadzieje ,że teraz jasno to określiłam wcześniej pisałam ogólnie o piersiach a powinnam zaznaczyć ,że to były brodawki sorrki za moje błędy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U mnie się kolor brodawek nie zmienił, linii na brzuchu nie miałam. Ale żyły na cyckach mam.
No i zaczęły mi się paznokcie łamać na potęgę :-(
Kaja fajnie masz tak biało. W sam raz na sanki
No i zaczęły mi się paznokcie łamać na potęgę :-(
Kaja fajnie masz tak biało. W sam raz na sanki
reklama
Pozazdrościć śniegu zdążyłam już zatęsknić za tym białym puszkiem marzą mi się białe święta,niech już spadnie śnieg , ale w Warszawie ciężko się doczekać w zeszłym roku nie było białych świąt mikołaj nie zawitał saniami heheh
Podziel się: