reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

A co do cyckow to ja sie przerazilam ostatnio bo mi zyly takie jakby widac na cyckach i tak jakby od nich do ramion,taka siec.....

reklama
Bo żyły podczas ciąży się poszerzają, to akurat normalne, dlatego widać je wyraźniej na klacie, udach i nogach :-)

Zapominaja, ten aktor cogra Khala Drogo jest obłędnie zwierzęcy, taki samczy jak jaskiniowiec, lubiam takich :-D Ale i tak najbardziej uwielbiam mojego srebrnowłosego mięśniaka :-)

Witam dziewczyny zapominajkam mam takie samo auto astra III combi już mamy go dwa lata i fajnie się go prowadzi i nim jeździ no ,ale trzeba pamiętać ,że to dodatkowa inwestycja bo sporo trzeba wydawać na mechanikę choć mało się psuje fajne autko rodzinne pojemny bagażnikw sam raz na wózeczek. Mi strasznie cycki pociemniały mam jak u murzynki i brodawki sporo większe przy pierwszej ciąży też tak miałam i do tego pod pachami ciemną plamę i miałam linię na brzuchu nie pamiętam nazwy ale nie wyglądałam pięknie zobaczymy jak będzie teraz na razie prócz ciemnych brodawek mam piękny biust szkoda ,że to na okres ciąży :)

No Khal jest obłędny :-D

A cycki to ja mam olbrzymie z natury, więc nic tu nie powiem.
Ale bardzo możliwe, że takie masz Mysiak wrażenie, bo łożysko jest teraz odpowiedzialne za prod. hormonów i już nie ma tego dziwnego wrażenia co na początku. Ale wróci jak się zacznie produkcja :tak:
A kiedy masz wizytę teraz?

Ostatnia edycja:
kaja Ty śpioszku ! jak tak można ;-)
ja gotuję obiad tzn sam się piecze w piekarniku będzie kaczka z jabłkami. ale chyba jej nie tknę bo mnie do niej nie ciągnie:eek:
a poźnym popołudniem jedziemy zobaczyć dekoracje świąteczne na krakowskie

co nie:-D

wrocilam z zasniezonego spaceru, zimno, bialo, czuje swieta.. DSC_0645.jpgDSC_0647.jpgDSC_0648.jpg

przy pierwszej ciąży miałam bardzo ciemne brodawki i bardzo powiększone jak u murzynki:) do tego pojawiły mi się plamy pod pachami ciemne jak brodawki miałam linię na brzuchu nazywana jest linią życia

tą ciąże przechodzę inaczej choć brodawki mi już pociemniały i się powiększyły ,ale plus wielki bo mam bardziej powiększone piersi i wyglądają znacznie ładniej niż w pierwszej ciąży

Na nie które kobiety ciążowe hormony wpływają z podwójną siłą:)

mam nadzieje ,że teraz jasno to określiłam wcześniej pisałam ogólnie o piersiach a powinnam zaznaczyć ,że to były brodawki sorrki za moje błędy

U mnie się kolor brodawek nie zmienił, linii na brzuchu nie miałam. Ale żyły na cyckach mam.
No i zaczęły mi się paznokcie łamać na potęgę :-(

Kaja fajnie masz tak biało. W sam raz na sanki :tak:

reklama
Pozazdrościć śniegu zdążyłam już zatęsknić za tym białym puszkiem:) marzą mi się białe święta,niech już spadnie śnieg , ale w Warszawie ciężko się doczekać w zeszłym roku nie było białych świąt mikołaj nie zawitał saniami heheh

Do góry