reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

zapominajka super auto i jest w ciemnym kolorze ;-)
cytrynka ja uwielbiam Pudziana i Saletę :zawstydzona/y:
to moje typy od zawsze :-)
uwielbiam ich posturę , klaty, mięśnie i to opanowanie

reklama
dzien doberek...wiecie, ze ja pol godziny temu wstalam:szok:

Zapominajko, no, fajny, pojemny i napewno bedzie sie dobrze prowadzil:tak:

kaja Ty śpioszku ! jak tak można ;-)
ja gotuję obiad tzn sam się piecze w piekarniku będzie kaczka z jabłkami. ale chyba jej nie tknę bo mnie do niej nie ciągnie:eek:
a poźnym popołudniem jedziemy zobaczyć dekoracje świąteczne na krakowskie

Chmurka, wąchałam dziś te jabłka w karmelu. Dla mnie odpada, zupełnie nie pachnie tak, jak się nazywa. Osobiście bardziej podobała mi się wanilia, ale to jednak ktoś musi lubić pachnieć jak żarcie :-p

Hehe to ja tak pachne od miesiaca:) balsam i woda toaletowa YR:)

A co u mnie? Wizyta u rodzicow dobiega konca,czekamy na obiadek (rosol niebiansko pachnie!) I jademy z powrotem. Impreza zapoznawcza sie tak udala ze wczoraj jak wstalam to moj tato ze szwagrem S jeszcze siedzieli przy stole!!! Reszta padla wczesniej ok 4-5 rano,ja oczywiscie juz ok 22giej:) ale S wynalazl mi wkoncu dobre zeroalkoholowe cuda:piwo skalak (0.5%) i podpiwek warminski chyba (0%) :) soki mi bokiem wychodza,woda z cytryna wchodzi lepiej:)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie uwielbiam długowłosych :-D
Choć to wiadomo takie tam.
W życiu liczą się dla mnie bardziej inne cechy niż włosy i umięśniona klata.

Nanu jak po podrózy?

Ja też jakoś za boksem nie przepadam...
Zapominajka - czy to Khal Drogo?;-) Mniam!:tak::tak::tak:
A autko z wyglądu fajne, więcej się nie znam, ale pewnie będzie pojemne:-)

Mnie ząb boli już tak, że zaczynam wariować. Trochę pomógł mi Amol i Apap extra... żeby tylko jutro ktoś mnie przyjął i to w cholerę rozwiercił:crazy:

Zapominajka
Po podrozy lepiej,po jakis 2-3h minelo,to chyba gazy sie nazbieraly od tego siedzenia i chcialy mnie wykonczyc!

A dlugowlosych tez lubie:p moj S nawet ma takie za lopatki:)))

Nanu no to super imprezka była :-D

A ja zakupiłam jakiś czas temu wino bezalkoholowe i nawet ujdzie. Więc na imprezki mogę polecić :tak:

Mysiak mnie też jakieś dopadają czarne myśli. Tym bardziej, że chyba 4 tydzień z chorobą walczę...
Głowa do góry. To tylko nasza wyobraźnia pozbawiona pozytywnej energii przez ilośc glutów :confused2:

reklama
Do góry