reklama
kaja Ty śpioszku ! jak tak można ;-)
ja gotuję obiad tzn sam się piecze w piekarniku będzie kaczka z jabłkami. ale chyba jej nie tknę bo mnie do niej nie ciągnie
a poźnym popołudniem jedziemy zobaczyć dekoracje świąteczne na krakowskie
ja gotuję obiad tzn sam się piecze w piekarniku będzie kaczka z jabłkami. ale chyba jej nie tknę bo mnie do niej nie ciągnie
a poźnym popołudniem jedziemy zobaczyć dekoracje świąteczne na krakowskie
Chmurka, wąchałam dziś te jabłka w karmelu. Dla mnie odpada, zupełnie nie pachnie tak, jak się nazywa. Osobiście bardziej podobała mi się wanilia, ale to jednak ktoś musi lubić pachnieć jak żarcie
Hehe to ja tak pachne od miesiaca balsam i woda toaletowa YR
A co u mnie? Wizyta u rodzicow dobiega konca,czekamy na obiadek (rosol niebiansko pachnie!) I jademy z powrotem. Impreza zapoznawcza sie tak udala ze wczoraj jak wstalam to moj tato ze szwagrem S jeszcze siedzieli przy stole!!! Reszta padla wczesniej ok 4-5 rano,ja oczywiscie juz ok 22giej ale S wynalazl mi wkoncu dobre zeroalkoholowe cudaiwo skalak (0.5%) i podpiwek warminski chyba (0%) soki mi bokiem wychodza,woda z cytryna wchodzi lepiej
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A ja właśnie uwielbiam długowłosych
Choć to wiadomo takie tam.
W życiu liczą się dla mnie bardziej inne cechy niż włosy i umięśniona klata.
Nanu jak po podrózy?
Choć to wiadomo takie tam.
W życiu liczą się dla mnie bardziej inne cechy niż włosy i umięśniona klata.
Nanu jak po podrózy?
Ja też jakoś za boksem nie przepadam...
Zapominajka - czy to Khal Drogo?;-) Mniam!
A autko z wyglądu fajne, więcej się nie znam, ale pewnie będzie pojemne:-)
Mnie ząb boli już tak, że zaczynam wariować. Trochę pomógł mi Amol i Apap extra... żeby tylko jutro ktoś mnie przyjął i to w cholerę rozwiercił
Zapominajka - czy to Khal Drogo?;-) Mniam!
A autko z wyglądu fajne, więcej się nie znam, ale pewnie będzie pojemne:-)
Mnie ząb boli już tak, że zaczynam wariować. Trochę pomógł mi Amol i Apap extra... żeby tylko jutro ktoś mnie przyjął i to w cholerę rozwiercił
mysiak
Fanka BB :)
dzien dobry....
czuje sie troszke lepiej,a le trylko troszke..... czytam was, ale nie ogarniam jeszcze....
schiz mam ciąg dalszy...
czuje sie troszke lepiej,a le trylko troszke..... czytam was, ale nie ogarniam jeszcze....
schiz mam ciąg dalszy...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu no to super imprezka była
A ja zakupiłam jakiś czas temu wino bezalkoholowe i nawet ujdzie. Więc na imprezki mogę polecić
Mysiak mnie też jakieś dopadają czarne myśli. Tym bardziej, że chyba 4 tydzień z chorobą walczę...
Głowa do góry. To tylko nasza wyobraźnia pozbawiona pozytywnej energii przez ilośc glutów
A ja zakupiłam jakiś czas temu wino bezalkoholowe i nawet ujdzie. Więc na imprezki mogę polecić
Mysiak mnie też jakieś dopadają czarne myśli. Tym bardziej, że chyba 4 tydzień z chorobą walczę...
Głowa do góry. To tylko nasza wyobraźnia pozbawiona pozytywnej energii przez ilośc glutów
reklama
mysiak
Fanka BB :)
Zapominajka.. mnie dopadły schizy przez moje cycki.. bo zmiękły i chyba zmalały
Podziel się: