reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

:-D citrus to nieźle.
my weekend spędzamy w domu. byłam tylko z córeczką pokazać mikołaja i ona to nic się nie boi , nawet ma zdjęcie z mikołajem.
zrobiliśmy sobie popcorn , tylko teraz mnie mdli więc nie wiem jak sie zakończy.
a poza tym to odkąd powiedziałam rodzicom o ciązy lepiej sypiam tzn śpię w nocy.
Alicja witaj, tez mam 3 letnią córeczkę i też chciała siostrzyczę ,no coż ale musi się zadowolić bratem. :-)
i od dzisiaj mówi ,że braciszek będzie miał na imię Iwo, bo Iwo z przedszkola jest bardzo fajny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Piękne imię powiedziałam sobie ,że jak będzie syn to też Iwo lub Natan jak druga córa to pewnie Natasza lub Blanka lub jakieś inne.... U mnie jest tak ,że moja Marika od początku jak się dowiedziała ,że będzie miała rodzeństwo to musi być siostra babcie się z nią droczą a ona jest uparta i nie da się przekonać do brata cały czas opowiada o siostrze ,że będzie się nią opiekować a brata odda babci heheh jestem ciekawa co będzie tym bardziej, że liczę na drugą córę
PS gratuluje syna więć będzie mały ksiązę jak córa przyjęła wiadomość o braciszku?

:-D citrus to nieźle.
my weekend spędzamy w domu. byłam tylko z córeczką pokazać mikołaja i ona to nic się nie boi , nawet ma zdjęcie z mikołajem.
zrobiliśmy sobie popcorn , tylko teraz mnie mdli więc nie wiem jak sie zakończy.
a poza tym to odkąd powiedziałam rodzicom o ciązy lepiej sypiam tzn śpię w nocy.
Alicja witaj, tez mam 3 letnią córeczkę i też chciała siostrzyczę ,no coż ale musi się zadowolić bratem. :-)
i od dzisiaj mówi ,że braciszek będzie miał na imię Iwo, bo Iwo z przedszkola jest bardzo fajny :)

W którym tyg zrobiłaś USG ,że wiadomo ,że chłopak ? ja miała w 13 i lekarz powiedzial ,że nie widać jeszcze nic

wiesz moja Frania też mówiła tylko o siostrzyce. teraz jak już wiemy ,że będzie synuś to i ją nastawiamy pozytywnie do tej myśli i pokazujemy jej przyjaciółki ,które mają braciszka i ona też zaczyna chce mieć.
ja jakoś nie mogę znaleźć pasującego w 100%imienia męskiego ,no ale mam jeszcze czas.

wiem Citrusku ,że to wiedza nieprzeliczalna.
ale już niedługo i Ciebie nagroda czeka , :-)
alicja dowiedziałam się w 14 tyg . jak byłam w 12 to jeszcze nie było widać.
a z Franią w 13 tyg wiedzialam ,ze to dziewczynka

Ejj a mnie jakies smuty dopadaja... Ze ja sama siedze w domu a znajomi imprezuja, bo Andrzejki... I moj małż tez w trasie... A ja sama jak palec (no w sumie z psem). Moglby ten moj Marcel chociaz jakiegos kopa mi sprzedac,zebym pamietala, ze on tez jest... A tu tylko masakracje w jelitach czuje:sorry2::sorry2:

Kaja, wtedy ja Cię przygarnę. Położę Cię gdzieś obok psa, żebyś miała ciepło. Może być? :-)

Ej, co za chamstwo :-D

Wylazłam z łazienki wypachniona, z maseczką z glinki na ryju. Dialog:

A: Nie patrz tak na mnie, robię sobie przyjemność! Jestem ciężarna, ciężarna też człowiek!
W: A nie mieli jakiejś maseczki na gadanie?

:-( :-D

Dziewuszki, zaraz KSW na Polsacie. Lubię patrzeć, jak się ładnie umięśnieni mężczyźni tłuką, więc mogę zniknąć na cały wieczór :DDDDDDDDD

spoko, zawsze to lepiej niz w mrozie i sniegu:-D

Moja córa skończyła 3 lata w sierpniu i ona sama wymarzyła sobie rodzeństwo i to do tego musi być siostrzyczka braciszka nie chce powiedziała ,że go odda babci hehe więc nic innego mi nie zostało ja druga córa

no wlasnie, u nas to samo...i wyobraz teraz sobie ze moge jej przyniesc do domu dwoch takich chlopakow:szok::-D

heheh to oddaj jedno jednej drugie drugiej babci i dalej od początku starania hehe myśl pozytywnie ja sama marze o dziewczynie więc jak będzie chłopak to się chyba rozczaruje już nawet ciuszki kupuje na dziewczynkę głupio myślę bo wiadomo ,że ma być zdrowe ale takie marzenia ciężarnej słyszałam takie zabobony ,że teraz czarujemy wiec nie ma na co czekać wyciągamy kule ,kota i do roboty:-D

reklama
Ależ się rozpisałyście.

Witaj Alicja87:)

Po obiedzie, który zrobiliśy na dwa dni (rosołek i karkówka w pieczarkach, papryce i cebuli z ziemiaczkami) wyskoczyłam na krótkie zakupy i tym sposobem kupiłam w H&M bluzkę na długi rękaw jednokolorową za całe 20zł oraz spodnie w C&A ciążowe niebieskie za 69zł, bo przecenili inny fason i kolor niż kupiłam ostatnio. Także jakby ktoś miał ochotę polecam.

Zarobiłam dwa słoiki śledzi z cebulką, bo ostanio coś z mężem mamy ochotę.
Też już bym chciała znać płeć, ale chyba jeszcze bardziej chciałabym już czuć ruchy. Na razie namierzam serduszko tym urządzonkiem specjalnym, ale wiem jedno w moim brzuchu mieszka niesamowity wiercipięta!!

Do góry