reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ta, stopery :-D Ja wiem, że mnie się ryj nie zamyka od rana, bo ja naprawdę mówię BEZ PRZERWY, ale bez przesady :-D

Hej majóweczki chętnie do was dołączę widzę ,że tu na forum dużo się dzieje i miło popisać w takim gronie mam nadzieje ,że jestem mile widziana :)

Widzę aisha ,że w mamy taki sam termin porodu ja mam przeczucie ,że będzie dziewczyna i to druga ale termin usg mam za miesiąc więc ja czekam w niepewności ale ważne ,że zdrowe pozdrawiam mamusie majowe

Wlasnie dzis staralismy sie cos wybrac..ale ciezko kurcze. Mamy kilka na oku: Julita, Agata, Zosia, Ewa, Julia..a co myslisz o imieniu takie jak mama? Ja mam Asia, ale nie wiem czy to nie glupio. Dylemat jak cholera. Jestem w rozterce. A Ty juz cos masz?
Tez mam Agate na liście,Aurelie i pare innych, bo u mnie musi być tak troche miedzynarodowo,zeby każdy wymowic umiał.Z mężem muszę sie jeszcze naradzić,tylko,ze prawie go nie widuje...A jesli chodzi o imię mamy(znaczy po mnie), to tez o tym myślałam,ale jednak nie. Potem to samo imię i nazwisko, obawiam sie po prostu zamieszania.Ale pamietam,ze fajnie to rozwiazaly w 'Gilmore girls'(nie wiem czy znasz).Innych zdrobnien uzywaly.Na szczęście mamy jeszcze czas do namysłu:-)

Fajowo,ze imprezujecie.Podoba mi sie jak babki w ciazy wyglądają ubrane na elegancko:-) Sembo, kiecke zakladaj i szpilki!:-)

Citrus, jesli tyle mówisz co czytasz, to rozumiem Twego chłopa;-) Ja niestety bywam mrukiem i zazdroszczę ludziom, którzy konwersuja z łatwością.

Witam nowe dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
oo, wrocily , marnotrawne..
a jak sie rozklekotaly:szok::-D

gratuluje dziewczynek :-D
ja to juz nawet nie smiem nic przeczuwac, ani odzywac, bo jak sie S smial, kompletnie bez powodu, ze jak dalej bede gadac, ze ta ciaza moze nie w najlepszym momencie, to beda blizniaki...lepiej niech ja juz siedze cicho :rolleyes:

Do góry