reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Citrus jak mu nie pasuje, niech sobie stopery kupi
sembonzakura
Fanka BB :)
dziefki ide zaraz na adrzejki co ja mam ubrać na moje wielkie ja?
Aaaaaaa, ok bedę, bedę!ja wanilii nie lubię ale za to cytrusy z czekoladą mmmmm
Aisza chodzi o to żeby nie dodawać postów jeden pod drugim tylko edytować poprzedni
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej majóweczki chętnie do was dołączę widzę ,że tu na forum dużo się dzieje i miło popisać w takim gronie mam nadzieje ,że jestem mile widziana
Witaj!!!
dziefki ide zaraz na adrzejki co ja mam ubrać na moje wielkie ja?
Ty to starczy, że oczy pomalujesz, a oczarujesz otoczenie
Wiecie może na co mam ochotę do jedzenia?
George81
Fanka BB :)
Tez mam Agate na liście,Aurelie i pare innych, bo u mnie musi być tak troche miedzynarodowo,zeby każdy wymowic umiał.Z mężem muszę sie jeszcze naradzić,tylko,ze prawie go nie widuje...A jesli chodzi o imię mamy(znaczy po mnie), to tez o tym myślałam,ale jednak nie. Potem to samo imię i nazwisko, obawiam sie po prostu zamieszania.Ale pamietam,ze fajnie to rozwiazaly w 'Gilmore girls'(nie wiem czy znasz).Innych zdrobnien uzywaly.Na szczęście mamy jeszcze czas do namysłu:-)Wlasnie dzis staralismy sie cos wybrac..ale ciezko kurcze. Mamy kilka na oku: Julita, Agata, Zosia, Ewa, Julia..a co myslisz o imieniu takie jak mama? Ja mam Asia, ale nie wiem czy to nie glupio. Dylemat jak cholera. Jestem w rozterce. A Ty juz cos masz?
Fajowo,ze imprezujecie.Podoba mi sie jak babki w ciazy wyglądają ubrane na elegancko:-) Sembo, kiecke zakladaj i szpilki!:-)
Citrus, jesli tyle mówisz co czytasz, to rozumiem Twego chłopa;-) Ja niestety bywam mrukiem i zazdroszczę ludziom, którzy konwersuja z łatwością.
Witam nowe dziewczyny!
Ostatnia edycja:
reklama
oo, wrocily , marnotrawne..
a jak sie rozklekotaly
gratuluje dziewczynek
ja to juz nawet nie smiem nic przeczuwac, ani odzywac, bo jak sie S smial, kompletnie bez powodu, ze jak dalej bede gadac, ze ta ciaza moze nie w najlepszym momencie, to beda blizniaki...lepiej niech ja juz siedze cicho
a jak sie rozklekotaly
gratuluje dziewczynek
ja to juz nawet nie smiem nic przeczuwac, ani odzywac, bo jak sie S smial, kompletnie bez powodu, ze jak dalej bede gadac, ze ta ciaza moze nie w najlepszym momencie, to beda blizniaki...lepiej niech ja juz siedze cicho
Podziel się: