reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej Mamuśki jak tutaj pachnąco!!
Dawno nie pisałam ale jestem na bieżąco w miarę;)
Gratuluje dziewczynek widzę że wyrównują się składy:)
Witam nowe forumowiczki i zachęcam do pisania, chociaż czasami trudno pewnie laski tutaj przegadać:)
Apropo H&M w "Glamour" jest karta podarunkowa na 20 zł do wydania na zakupy właśnie w tym sklepie. Jest warunek. Trzeba zrobić zakupy za co najmniej 50 zł. Karta ważna jest 1-24 grudnia więc można się jeszcze załapać na wyprzedaże.
Pozdrawiam

reklama
Hej Aisha, widzę,ze podobne wieści przynosisz jak ja, tez mi dziś powiedziała doktorka,ze na 90% corcia, wiec strasznie sie z mężem ( i nawet maja mało okazujaca uczuć mama!) podniecilismy:-) Myślimy nad imionami, masz już wybrane?
Citrus,zazdroszczę zakupów i popieram zarciowe zapachy. Jak tylko zjade do kraju, wybiore sie na podobny shopping. Póki co, mój wczorajszy polegał na gonieniu syneczka po Geant'cie i wrzucaniu po drodze do koszyka najpotrzebniejszych artykułów oraz wyjmowaniu tych, które on wrzucił.Lepsze niż gra w tenisa! Nie wiem czy interesują cię zakupy ubrani we na Allegro, ale wczoraj widziałam b ładne tuniko-sweterki za przyzwoite pieniądze (50-60 PLN).Albo faktycznie poczekaj do noworocznych wyprzedaży.Mnie bardziej martwią bluzki pod tunike (mam takie bezrekawne), bo szkoda kupować na 2-3 miesiące tylko.
A swoją droga, przedwczoraj udało mi sie kupić 4 pary super spodni ciazowych (używanych) za cenę 1 nowej pary, wiec wreszcie jestem szczęśliwa.
Dziewczynom chorujacym życzę zdrowia dużo, trzeba sie wykurowac przed świętami i sylwestrem. Idzie ktoś na imprezę?????

Wlasnie dzis staralismy sie cos wybrac..ale ciezko kurcze. Mamy kilka na oku: Julita, Agata, Zosia, Ewa, Julia..a co myslisz o imieniu takie jak mama? Ja mam Asia, ale nie wiem czy to nie glupio. Dylemat jak cholera. Jestem w rozterce. A Ty juz cos masz?

Cześć śliczne;
My dziś połaziliśmy i teraz odpoczynek :-D

Witam forumowiczki :)jestem tu nowa i też należę do majowych mamusiek :-)

Witaj, napisz nam coś o sobie :tak:

a ja myślę nad zakupem zestawu świątecznego w YVES Rocher - kosmetyki do kąpieli o zapachu pieczonego jabłka w karmelu:szok: ktoś używa ich kosmetyków? jakieś opinie? w skład zestawu wchodzi woda toaletowa 20ml, 2x żel pod prysznic i do kąpieli 50ml, 2x pastylka do kąpieli, świeczka zapachowa, mydło, żel pod prysznic i do kąpieli 200ml, świąteczny koszyk i kosztuje to cudo 89,90, dużo? mało? normalnie??

Ja lubię ich kosmetyki. Pachną pięknie, choć akurat tego zapachu nie miałam. A cena - sama musisz ocenić stosunek jakości do ceny.

Ja też jedzeniowe kosmetyki zimą kupuję. Szczególnie takie cytrusowo - czekoladowe, ciasteczkowe itp.

Chmurka, wąchałam dziś te jabłka w karmelu. Dla mnie odpada, zupełnie nie pachnie tak, jak się nazywa. Osobiście bardziej podobała mi się wanilia, ale to jednak ktoś musi lubić pachnieć jak żarcie :-p

Citrus tak o Ciebie pytałam:) No to super ze wszystko gra!
Tak ten płyn to Luksja:)
A co do Sylwestra to nie idę, bo mi się nie chce;) Ale robimy małą imprezkę u siebie w domu:)

ja wanilii nie lubię ale za to cytrusy z czekoladą mmmmm
Aisza chodzi o to żeby nie dodawać postów jeden pod drugim tylko edytować poprzedni

Ale jak to edytować? Bo nie wiem, coz zlego robie???? Jak tak to sorry.
Nic nie szkodzi ;-)
Chodzi tylko o to, że jak coś napiszesz i chcesz dodać, to masz pod postem opcję "Edytuj", czyli dodajesz do tego, co napisałaś, a nie piszesz osobnego posta:tak:

Ja ostatnio kupiłam Luksję "czekolada+pomarańcza" mniam mniam
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Ale jak to edytować? Bo nie wiem, coz zlego robie???? Jak tak to sorry.

Ogólnie pisanie postu pod postem jest niezgodne z regulaminem ;-), więc, jeśli po napisaniu i zatwierdzeniu wpisu chcesz coś dodać. To pod swoim postem masz taki pasek funkcyjny (dodaj na bloga, EDYTUJ, odpowiedz, cytuj itp). Wchodzisz w edycję i możesz dopisywać :tak:

Ja z YR uwielbiałam brzoskwinię. Choć to raczej nie na zimę zapach :-D
Vanilia taka przyćmiona jest

reklama
Ej, a mnie mój chłop chce zakneblować, bo za dużo gadam :-D Nawet się naskarżył swojej rówieśnicy teściowej, mojej mamie w sensie, że buzia mi się nie zamyyyyyyyyykaaaaa, buuuuuuuuuu :-D

Do góry