Dziewczynki moje kofffane, wielki buziak dla Was za przytulaski:-)
Kiepściutki dzień mam dzisiaj:-( Maja ledwo na oczy widzi;/ non stop jej ropa leci ale miejmy nadzieję, że kropelki zaczną lada moment działać i jutro będzie już lepiej. Czekam własnie na małża-obiecał, że dzisiaj zląduje do domku wcześniej i cięzki dzień wynagrodzimy sobie pizzą:-) nawet nie byłam dzisiaj w stanie ugotowac obiadu;/
Kiepściutki dzień mam dzisiaj:-( Maja ledwo na oczy widzi;/ non stop jej ropa leci ale miejmy nadzieję, że kropelki zaczną lada moment działać i jutro będzie już lepiej. Czekam własnie na małża-obiecał, że dzisiaj zląduje do domku wcześniej i cięzki dzień wynagrodzimy sobie pizzą:-) nawet nie byłam dzisiaj w stanie ugotowac obiadu;/
5 grudnia jest otwarcie sklepu także od 6 powinno się troszkę rozluźnić:-)no to troche slabo, moze w swieta odpocznie...tylko ile do swiat jeszcze..
przytulam:-)
Jeżeli chodzi o katar u dzieciaczków to u nas zdecydowanie wygrywa pneumolan;-)A Sinulan to to samo? Bo ty Fiołkowa widzę zorientowana.
Noelle i tak nieźle ci idzie. Mnie przeziębienie pokonało. Na nic nie mam siły...