reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczynki moje kofffane, wielki buziak dla Was za przytulaski:-)
Kiepściutki dzień mam dzisiaj:-( Maja ledwo na oczy widzi;/ non stop jej ropa leci ale miejmy nadzieję, że kropelki zaczną lada moment działać i jutro będzie już lepiej. Czekam własnie na małża-obiecał, że dzisiaj zląduje do domku wcześniej i cięzki dzień wynagrodzimy sobie pizzą:-) nawet nie byłam dzisiaj w stanie ugotowac obiadu;/

no to troche slabo, moze w swieta odpocznie...tylko ile do swiat jeszcze..
przytulam:-)
5 grudnia jest otwarcie sklepu także od 6 powinno się troszkę rozluźnić:-)
A Sinulan to to samo? Bo ty Fiołkowa widzę zorientowana.

Noelle i tak nieźle ci idzie. Mnie przeziębienie pokonało. Na nic nie mam siły...
Jeżeli chodzi o katar u dzieciaczków to u nas zdecydowanie wygrywa pneumolan;-)

reklama
O wy zdechlaki :szok: Całuję w czółko każdą po kolei :-D

I ja mam dziś dzień wprost z tyłka. Pojechałam na uczelnię, aby uczestniczyć w fantastycznych zajęciach z translatorium iiiii okazało się, że zajęć nie ma. No to SRRRRRU, do centrum handlowego, wpadłam jak burza do H&M, ale że czekam na pensję, dorwałam się tylko do biżuterii, bo mają poprzecenianą i za szaloną cenę pięciu złotych kupiłam sobie urokliwy błyszczący naszyjnik. No i teraz w pracy siedzę, zeżarłam całe opakowanie Mamby :)-D) i zabieram się zaraz za czytanie jakiejś książki albo co :-p

Citrus a gdzie na recepcji pracujesz?:) Ja natomiast dziś miałam miłą niespdziankę, dostałam mój payslip za ten miesiąc a tam 600f więcej niż się spodziewałam:D okazało się że zwrócono mi podatek automatycznie na wypłate :) Myślę żeby sobie sprawić coś z tej okazji w końcu w zeszłym miesiącu zrobiłam 95 nadgodzin :D
Gdyby tylko nie ta migrena... :(

Sembo super!!! Pozazdrościć zwrotu. A na migrenę to nie wiem co ci doradzić. Skoro paracetamol nie daje rady, to chyba niewiele można :-(

Nanu dobranoc.

reklama
Do góry