reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
witam z nad kawy. 1/8 porzadków świątecznych zrobiona- mam tempo i kondycje ślimaka ostatnio. Ogarnęłam i siebie. Kolacja dla męzucha dochodzi w kuchni i tak oto minął dzień.Oczywiscie z 2 godzinna drzemka w południe.

Citrus-gratki!! A tak dup...trzęsłas ,ze sie nie rusza;-P Zobaczysz jak sie maluch rozchula wkrótce! My juz zaliczamy co wieczorne seanse, w których ja smaruje beben a młody daje popis swej siły i zwinności:-) Najbardziej urodze jest to "wypinanie":D
Noooo citrus toz Ty mi w myślach czytasz:D Własnie chciałam złożyc pisemna prośbe bys rzuciła jakims tytułem godnym polecenia.Dzięki!!

Kitka_86 współczuje i tule bardzo. Bóle zebów wrrr... oj wspolczuje wspolczuje. Natomiast nieprzespane lub częsciowo nieprzespane noce to i moja przypadlosc ostatnio. Tyle,ze u mnie to kwestia tego ,ze za dnia zawsze padne na 2 godzinna drzemke:/

Magdalka tez czekam na śnieg. U mnie to przyjęło juz forme obsesji,tłumacze hormonami;D

biedroneczka1980 mojego męza też dopadło. Nawija i śpiewa do brzucha,przy czym ja słowa powiedziec nie moge bo " zakłucam odbiór Szymusiowi".

kaja to i ja dorzuce od siebie dwa grosze do tego grupowego opieprzania:D Nie panikuj. wkrótce pewnie młodzież ci dowali:-) podwójnie:D

fiołkowa ja wczoraj żegnałam dzień nad muszlą. Tak to bywa jak pomieszałam praktycznie wszystko co znalazłam w lodówce:zawstydzona/y:

aniaczek no u mnie podobnie. Znajomi albo niedawno zostali rodzicami albo staraja sie o kolejne potomstwo wiec darczynców mało. Jedna kolezanka zdeklarowała wór ciuszków. więcej mi do szczęscia nie potrzeba:D

mysiak zaraz Cie na ziemie sprowadze i dup...skopie za te leki ze malucha nie czujesz i kawa ci smakuje. Oj ty!!! Wiesz ,ze teraz maluch moze miec pare dni przerwy w ruchach,tj my ich nie czujemy,wystarczy ze szkrab sie inaczej ustawi i moze fikac do woli a my nie czujemy. mi tez kawa zaczela ponownie smakowac. Wiec luzik!!
no i zdrówka!!

Zapominajko-zdrowiej!!!

zapominajko wracaj do zdrowia!! Jak ja sobie przypomne moje grypsko z przed miesiaca :/ wtedy mogl nastapic koniec swiata a ja bym pewnie tego nie zauwazyla;D najgorsze,ze mamy farmakologiczne leczenie praktycznie zniwelowane do zera:/

reklama
Do góry