reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
No bo kurcze wkurza mnie jak hurtem sie wysyla managerow na szkolenie,ktore nie do konca wszystkim jest potrzebne. Przy mojej specyfice pracy dzisiejsze bylo bezuzyteczne-strata czasu! Dopasowane stricte pod managerow od produkcji.

Jestem... jestem, doczytałam nawet was na dwie raty z chustką przy nosie ahhaha:)

Mdła... kochana ja dzis 4 razy,a le córka za mną z miską biegała, pomagała bo widzi ze dogorywam, kochane mam to moje dziecko, takie dorosłe czasami :) przychodzi do brzuszka i mow "maluszku nie zaraź się od mamy"
Cieszę się, ze lepiej się czujesz i dajesz nadzieje zejuż niedługo mi tez przejdzie hyhyhy

Aska super ze tak z tymi rzeczami ci sie trafiło to naprawde dua ulga dla portfela:)

kaja ty głupot nie gadaj, wszystko bedzie dobrze.... ja gadam takie rzeczy bom ja po mega przejsciach i cięzko mi jakos pozytywnie myslec...a le tobie nie wolno myslec o głupotach bo osobiscie przetrzepie po kuprze...

citrus jak ja ci zazdroszcze tej pasji czytania.... mnie ciezko zaciekawic książką... no chybaze do psychologii

aniaczek moj chłop chodzi, dotyka i gada "czesć mały , nie męcz tak matki, bo kocham was tak samo"

aniaha.. o widzisz... ja nie wiedziałam, ze sinupret mozna w ciązy....poczytam ulotke, zadzyniam do mojej doktor i sie zapytam, bo moze rzeczywiscie warto... a tak psikam nos otrivinem dla dzieci (leje sie a przyjnajmniej nie jest zatkany) , pije mleko z miodem i czosnkiem, płucze gardło septoseptem i psikam hascoseptem (odpowiednik tantum verde) do tego maliny mrozone zasypuje cukrem i pije sok z malin....

Dziewczyny ja w sumie po asce mam duzo ciuskzow, wiec dla dziewczynki niewiele mi zostanie do kupienia, bo mam i posciel, recznik, ciuszki, z uniwersalnych mam spiworki dwa do wozka, rozek :) Dla chłopca troche teraz dostałam od kolezanki włącznie z ręczniczkiem... co mi braknie to dokupie pewnie w lumpku albo na jakiś wyprzedazach...

zostanie mi kupienie:
- łózeczka, ale bede szukac niestandardowych rozmiarów bo w sypialni mam mało miejsca, chociaz te 40cm/90 wydają mi sie małe, wolałabym takie łózeczko 50/100 lub 50cm /120, ale takich nigdzie nie widziałam...
-nowszego wozka o ten co mam w sumie mozna uzywac, ale nie wiem czy da sie opony ponaprawiac, bo powietrze ucieka... a wozek cudowny jak dla mnie (inglesina magnum)

Mysiak jakie masz te opony w wózku?
Bo jak pompowane to wulkanizator naprawi :-D za mały grosz.

Ja o tym Sinupredzie też się dziś dowiedziałam i jestem mega zadowolona, bo mi już baboki mniej oczy zasłaniają.

A jatr z młodym do lekarza znowu. Osiwieję i będę jak baba jaga przez te choroby. No i ta bezsilność. Ratunku...

Zapominajka no w sumie własnie pompowane... i witam w klubie.. ja już siwieje, az patrzec na me włosy nie moge... hyhyhyh Aska dzis ma czerwone gardło, ale narazie bez antybiotyku...czekamy 7 dni roboczych na wyniki wymazu z gardła...

reklama
Kitka przytulam i ja :tak:

Zapominajka
my też jesteśmy w trakcie poszukiwania nowego/używanego auta i głupiejemy już....

Mysiak
to rzeczywiście masz już mało do kupienia chociażby w porównaniu ze mną, gdzie to pierwsze dziecko i zakupy mamy zamiar rozpocząć jak się potwierdzi płeć.

Byłam dziś mierzyć spodnie ciążowe i znalazłam fajne w dobrej cenie bo za 49zł!, ale mierząc zerknęłam na swoje nogi i tak mi się cellulit powiększył, że szok, miałam mały, ledwo widoczny, a teraz nie muszę mięśni napinać i już widać i to ile... Myślicie, że po ciąży zniknie????????? :cool:

Lecę wreszcie do domku za 15 minut, wymęczona już jestem.

Do góry