reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
mysiak współczuje córce. Sama cierpię na katar niewiadomej przyczyny już jakieś dwa lata i tak mnie to strasznie męczy, a co dopiero małe dziecko...

zadzumionym zdrowka..
CYTRYNA, Ty mnie rozwalasz:-D jak rozglosisz polsce , ze pusciliscie smierdzacego baka i slina wam cieknie z pyska po dywanie to sie girami nakryje:-D
ale pospalam:szok: do 10.50....ale za to nocka standard przelazona..na stroza nocnego pojde:-D

mysiak - mam nadzieję, że bidulce szybko przejdzie... A co do alergii, to niestety może się przytrafić niespodziewanie. Mój prawie 40-letni kolega z pracy nagle dostał uczulenia na farbę, sierść psa (chociaż ma psa od 10 lat) i trawę. Nigdy nie wiadomo:no:

Fiollkowa ma racje,tez znam przypadki ze alergia dopadla nagle dorosle osoby...
Mysiak kciuki zaciskam za pozytywne rozwiklanie zagadki.

No i cholernie zazdroszcze Wam spania do 10tej!!! Ja wstaje 5h wczesniej:(

A Mariana kto ci do pkola odwozi? Jak ty tak śpisz?

S , jest w domu alleluja, swieto lasu...poza tym, pamietasz ze mam "goscia" w domu, az do stycznia i naszej wyprowadzki, goscia ktory zostaje i bedzie u nas mieszkal, przez co jestesmy zablokowani z mieszkaniem na maksa i nic nie moge z nim zrobic dopoki bedzie od nas wynajmowal:wściekła/y::wściekła/y:...bo jak mi przyszedl do glowy pomysl , ze przeciez nie moze nam siedziec na glowie, ze musi czegos szukac, ze ja chce sie pozbyc mieszkania, to cala rodzine obdzwonil ze chce go z domu wyrzucic:wściekła/y::wściekła/y:
mowie Ci, kongo jakies

NANU, ja bym bardzo chetnie chodzila do pracy, a zwolnienie mam z powodu przemeczenia i ciaglych skurczy..
a nie spie po nocach
wiec nie masz czego mii zazdroscic...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry