reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

HA.. wrociłam.. dostałam skierowanie na wymaz, z wielkim mega fochem, ze to takie drogie i wpogole, ale mis ie pomysły konczą a lekarz chcial kolejny antybol włączyc... ni huhu nie dam bez badan...

Potem polazłam na frytki z colą do mcdonalda.. mam nadzieje ze słone frytasy ulżą memu gardzielu....

citrus a chyba pogoda nie sprzyja na pogaduchy, zimno, mokro a fujjj

kaja ty sie nie waż skurczac, to nieprzyzwoite oi "tej porze ciąży" alke zwolnienia to ci lekarz troche pożałował hhyhy tylko 2 tyg...szok...

reklama
Aaaaaaaaaaaa;
to już mieszka. myslałam, ze pozniej jakos...

juz i to jest jedna wielka katastrofa:no:

HA.. wrociłam.. dostałam skierowanie na wymaz, z wielkim mega fochem, ze to takie drogie i wpogole, ale mis ie pomysły konczą a lekarz chcial kolejny antybol włączyc... ni huhu nie dam bez badan...

Potem polazłam na frytki z colą do mcdonalda.. mam nadzieje ze słone frytasy ulżą memu gardzielu....

citrus a chyba pogoda nie sprzyja na pogaduchy, zimno, mokro a fujjj

kaja ty sie nie waż skurczac, to nieprzyzwoite oi "tej porze ciąży" alke zwolnienia to ci lekarz troche pożałował hhyhy tylko 2 tyg...szok...

wiesz co, tu na wiecej nie wystawiaja, "ciaza to nie choroba":-D..jak jest potrzeba to zawsze mozna przedluzyc

MISIAK, ale Cie ponioslo z tymi katami, ahahahahaha:-D...masakra:-D

ANIAHa witamy:-D

Ostatnia edycja:
no, razem z kwietniowkami..:-D
i tego sie trzymajmy, bo juz mnie z marcem mialo poniesc:-D

dobra, jak ja wrocilam to wszystkie sobie polazly:cool::-D

reklama
Aniaha witaj:-)
Kaja boszsz jak ja Ci współczuję lokatora.....wiem z czym to się je:eek:
Ehhh miałam iść dzisiaj na wizytę do ogólnej po skierowania na badania i jakieś leki na katar ale jak na złość dzisiaj wszyscy wrócą do domu później;/ i nie mam z kim dzieciarni zostawić, a nie chce ich targać ze sobą, bo epidemie jest u nas. Poza tym pół dnia deszcz leje;/
Pójdę jutro do brussa i zrobię chociazby podstawowe badania, bo w pn wizytuję u gina:)

Do góry