reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

czesc kobiety;)

Ja ostatnio malo czasu mam na pisanie, ale sledze was. Ale i tak mi wszystko z glowy wylatuje po przeczytaniu:szok:

Mi sie moje drogie przestawil tryb zycia - padam wczesnie wieczorem (zazwyczaj ok.22 - wczoraj nawet do Prawa Agaty nie dotrwalam:szok:) ale wstaje za to o 7 albo 8:-) Nigdy w zyciu tak nie mialam bo ja z nocnych markow jestem:-D A tu prosze chyba sie juz na dzidziusiowy tryb przestawiam:-p

Dzis nie mialam pomyslu na obiad a na 2dni musialam cos myslec bo jutro nie bedzie czasu na gotowanie, a ze mialam w domu kilo cebuli i dwie bulki z przed 2dni to powstala pyszna zupa cebulowa z grzankami;D Jak chcecie dam wam przepis na ta zupe kryzysowke:-D
Jutro ide do gina wiec trzymac kciuki , bo pewnie jutro nawet nie bedzie czasu zeby wejsc na forum:eek: Ale za to moja pizzeria nabiera ksztaltow w koncu:-)

reklama
MISIAK, ale Cie ponioslo z tymi katami, ahahahahaha:-D...masakra:-D
kochana bo ja czasem lubie żartowac, ale potem sie okazuje ze moje żarty sa nie śmieszne hyhy.. dlatego uprzedziłam , że to żart :) no i ty sie babeczko przed szeregnie wypuszczaj, z bliźniakami czy pojedynczo nie ważne.. trzymaj sie terminu hahaha :)

aniaha jak sie moj dzidek urodzi w tym czasie co ma córa to bede miała prezent na dzien matki hyhyhy... zarty mi chyba wybaczyłas co?? :p

Kasienkadg Zaciskam moje kciuki :) moj dzidek swoje tez zacisnie :)

Misiaku, ale przeciez kazdy chyba cyknal ze to byl zart:-D
chyba juz sie na tyle znamy;-)

a wiecie, ze ja nie mialam robionego nic z tych rzeczy, w sensie wad genetycznych..bo tu sie generalnie usg robi raz, takze gdyby nie to moje krwawienie to nawet jeszcze nie wiedziala bym ze zadzialalismy hurtowo:szok:

wczoraj zastanawialismy sie gdzie nasze dzieci powstaly...i ze stuprocentowa pewnoscia, wyszlo nam ze na urlopie, w lazience, albo u tesciow albo u mojej babci, jednej z dwoch lazienek w kazdym razie..innej technicznej opcji nie ma, bo w nocy spala z nami Marysia, a poza tym wszystkie sciany u nich, maja uszy... z wyjatkiem lazienki, gdzie prysznic, kran i toaleta dzialaja naraz w potrzebie:szok::-D

postanowilismy nie opowiadac im szczegolow:rolleyes2:

ZAPO, bidulko...ach, kuruj sie, cokolwiek to znaczy..
i no, masz racje, moge zostac...lipcowka:-D tfuuuuuuuuu:-D

Ostatnia edycja:
Cholipa chyba jutro czeka nas wizyta u okulisty z młodą;/ Jedno oczko ma dość mocno zaczerwienione i skarży się, że ja boli:shocked2: ciekawe cóż to za cholerstwo. Na zapalenie spojówek mi nie wyglada;/

Ja, miałam już 3 razy usg: w 7, 10 i 12 tygodniu, ani razu nie powiedzieli mi, nic o wadach rozwojowych. Myślałam, że to będzie jakaś adnotacja na wydruku, czy chociaż słowo z ust lekarza. Ach, jak nie zapytasz wprost, to nic nie powiedzą:wściekła/y:

mysiak, żarty wybaczyłam oczywiście:happy2: miejsce w kąciku bardzo mi odpowiada :)
bardzo bym chciała doczekać dnia matki, ale z tym może być ciężko (chociaż, nigdy nie wiadomo. Myślę optymistycznie)

reklama
Kitka może coś jej wpadło i zatarła?

Kaja to się nazywa magia łazienek :-D

Ja myslałam, że genetyczne usg jest wszędzie obowiązkowe :dry:

Do góry